Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Ruszyły przygotowania do beatyfikacji Karola Wojtyły - Norwegia

Czytali temat:
(250 niezalogowanych)
6 Postów

(romanczejarek)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ruszyły przygotowania do beatyfikacji Karola Wojtyły
no i się zacznie koszenie prawdziwej kasy a ludzie już dawno zapomnieli podstawy swojej wiary, która mówi:

"Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebie w górze i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią. Nie będziesz się im kłaniał ani służył. Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą; a czyniący miłosierdzie tysiącom tych, którzy mię miłują i strzegą przykazań moich."

z Księgi Wyjścia 20, 2–17

cud o którym tu mowa nie jest w jednym procencie tak spektakularnym jak "CUD W CALANDZIE" gdzie Miguelowi Juanowi Pellicerowi odrosła noga. Jednak w dzisiejszych czasach ten "cud" by nie przeszedł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jalu Bielizaki
(Jalu z Oslo)
Wiking
Zawsze robili "świętych" z tych, których zabijali, albo najgorszych wywłok i wieprzów. Ten "Bók" nie jest dobry. To Bestia niemiłosiernie niemiłosierna a jego słudzy??? ... , czy złemu stała się jakaś krzywda??? ... , powiecie:"ma czas na poprawę"- gówno prawda - ma czas czynic ZŁO dla tego Pana : "Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość
ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie
nienawidzą"... , pokrętnie nazywa się "prawością" tę nieprawośc, którą na co dzień czynią Jego najbardziej oddani słudzy ci w szkarłatach i fioletach, ale również ci "zwykli" CZARNI. Ta religia sama sobie zaprzecza.
Ps 1) A ten gołąb chciał mu oczy wydziobac za krycie pedofilstwa i innego plugastwa.
Ps 2) I co takiemu jak ja Wasz "miłosierny Bók" kazałby ZROBIC? %/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok