Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

DROGIE PANIE, WYPOWIEDZCIE SIĘ W SWOJEJ SPRAWIE! - Norwegia

Czytali temat:
(660 niezalogowanych)
1 Post

(audi20061)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu DROGIE PANIE, WYPOWIEDZCIE SIĘ W SWOJEJ SPRAWIE!
jak zaplacicie 1000 to sie zglosze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Agnieszka Łagoda)
Wiking
Za 200nok to nawet nigdzie nie dojedziemy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jalu Bielizaki
(Jalu z Oslo)
Wiking
... , badanie... ,-"szarej strefy"-szukają tanich donosicieli... , za dwieście koron matki karmiąncej nie sprzedajcie!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Dominika Minkacz
(dominika.minkacz)
Wiking
Zupelnie nie rozumiem dlaczego padaja takie komentarze? Ktos ma zamiar zrobic cos wzanego i interesujacego, co ma duzy wplyw na zycie, prace i prawa Polakow w Norwegii. A w komentarzach padaja wprost niewyobrazalnie niestosowne odpowiedzi. Dlaczego tak reagujecie? Jakie znaczenie ma tu 200 koron??!! Wazniejszy przeciez jest cel tego badania, a nie symboliczne wynagrodzenie za udzielenie informacji - nawet anonimowo. Jestem w szoku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Odezwali sie polscy milionerzy (200 koron to nic, druga zada 1000...ja tam bym podbil do 10 000 za wywiad zyjac w takim swiatku jak wasz, bo czy 200 czy 1000 czy 10000 to h... nie roznica)

a racje ma dominika.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(ewa_kris)
Wiking
popieram alfreda ,jestem sklonna udzielic wywiadu na ten temat,traktuje te 200 kr symbolicznie,naleze do tych ludzi ,ktorzy niekiedy nie oczekuja zaplaty za wazne dla nas sprawy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
rozmawialem z zona i teraz zartuje ale za 200kr to mi sie neiche nic robic ani jej
ale na symboliczna kawe chetnie pojdze i udzeli wywiadu moze kumus to pomoze w czyms a ma co opowiadzac bo ponad 15 lat tu jestesmy i idzeci sa juz duze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Olga O.
(oolgita)
Nowicjusz
A dlaczego badania dotycza tylko kobiet zajmujacych sie sprzataniem? Czy Polki nie pracuja w innych zawodach w NO? Mieszkam w Hiszpanii, tu Polki maja swoje salony fryzjerskie, pracuja w recepcjach hotelowych, biurach, sklepach...
Pozdrawiam,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Basia chesterka
(Basia40)
Nowicjusz
ankieta jest prowadzona dla sprzataczek bo chyba ona sa najbardziej wykorzystywane niekture pracuja po 3h w jednym miejscu w 2 2h a zapłata mała nie kiedy na czarno bo za 70 kor na h nie ołaca sie pracowac w pani x która okazuje sie potem nie odprowadza podatku za który bierze chodzi chyba o to bo niestety te sprzatanie wcale nie jest takie lekkie,Ja za kawe bym sie wypowiedziała bo to chodzi o nasze dobro a nie zebysmy byli ciagle wykorzystywani
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Ale atmosfera! Wiadomo ze jak ktos cos robi to chce dobrze. Panie kochane nie bojcie sie mowic. To wszystko nam wyjdzie na dbre w przyszlosci. Wiadomo ze na dzien dzisiejszy moze byc ruznie ale nie badzcie krrutkowidzami. Bo co z dziecmi?
Z powazaniem. Optymista
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok