Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2195 niezalogowanych)
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
a bo sie zakrecilem i pogubilem ,,.. sorki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
uwazasz, ze jezeli klient mowi ze chce "na czarno" to ja mam powiedziec "nie"? Dziewczyno, nie masz pojecia o Norwegach ! Sykepleier84 ma racje, to sa wieksi kretacze i oszusci niz Polacy. Az zal tylek sciska jak ludzie potrafia byc zaslepieni.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
poziomem intelektualnym, chlopcze, to cie zegne jak Neo lyzeczke w Matrixie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ostatnio sprzed naszego domu dwoch Polakow ukradlo walec (tak-WALEC!!!), walneli w dom ulice dalej... Wiec smieszy mnie jak ktos sie burzy, bo przeciez Polacy sa tacy cacy...:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
hehehe dobre, ostatnio niedaleko mojego miejsca zamieszkania 2 litwincow napadlo starsza pare i obrabowali ich uzywajac noza......zaalarmowana policja szukala 2 polakow bo tak zeznali norwedzy- ze napadli ich polacy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(XTC)
Wiking
CIEKAWY JESTEM KIEDY NA PORTALU MOJA NORWEGIA OTWORZA GIELDE RZECZY KRADZIONYCH ??? ... CIEKAWY JESTEM CZY AUTOR TEJ REKLAMY PRZEPRASZAM ARTYKULU ZDAJE SOBIE SPRAWE ZE NAMAWIANIE DO PRZESTEPSTWA JEST TAKZE PRZESTEPSTWEM ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
a ja lata;lem busami.... zadko bo zadko... ale jednak wole zeby mnie podwiezli pod dom niz mialbym sie bujac dwa razy dluzej i placic 3 razy wiecej.... po co wiec?? kumplowi tez musialbym dac na paliwo zeby mniue zawiozl i przywiozl.,.. ;p
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marcin W
(MarcinOslo)
Wiking
Nie wiem skad CI sie wzielo ,ze musialbys zaplacic 3 razy wiecej ... Z tego co pamietam to transport pod dom czy spod domu kosztowal 180 lub 200Nok ,a bilet na TorpExpressen gdy kupuje sie odrazu w obydwie strony kosztuje 300Nok na Bussterminal i jezdza na kazde przyloty i odloty ,do tego dojazd do domu metrem czy zwyklym busem nie kosztuje wiecej jak 100Nok w dwie strony.
Z czasem tez schodzi dluzej wlasnie tym przewoznikom ,dlatego ze jezdza po roznych dziurach i zbieraja ludzi.Wczesniej dojechalem do Oslo busem TorpExpressen niz z tymi przewoznikami.
Do tego korzystalem z ich uslug bodajze 3 razy i zawsze byly jakies problemy.
Nigdy wiecej nie mam zamiaru jezdzic z tymi przewoznikami i nikomu tez nie polecam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Piotr K.
(Pietrek 1500)
Wiking
Jak na takie forum to masakryczny artykul. Reklama nielegalnej dzialalnosci nie powinna miec tu miejsca. Komentarze niektorych panow o Norwegii i Norwegach dowodzi ,ze nie powinni sie oni ruszac z Polski...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
ciekawe czy reklamuja gratis czy dostaja kase za to
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok