Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszukiwani wolontariusze na MŚ w Narciarstwie Klasycznym - Oslo 2011 - Norwegia

Czytali temat:
(250 niezalogowanych)
3 Posty
tomek tarczewski
(tomek2011)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Poszukiwani wolontariusze na MŚ w Narciarstwie Klasycznym - Oslo 2011
wsytd i hanba zeby publikowac taki apel do polakow kto przy zdrowych zmyslach idzie pracowac jako wolontariusz gdzie organizatorzy zarabiaja miliony Moje pytanie jest czy to jest artykul sponsorowany ?
np 2 biletami hahaha
Mam nadzieje ze zaden polak nie da sie wykorzystac Pozdrawiam ludzi ktorzy sie szanuja i nie daja sie wykorzystywac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Lukasz J.K
(lopek)
Wiking
Nie jest to artykuł sponsorowany, lecz informacja prasowa, Tomku to zety nigdy nie pracowałeś w organizacjach pozarządowych nie znaczy ze inni tego nie robią.

Dzięki takim ludziom właśnie ten świat się kreci

Co do Skandynawii jest liderem w organizacjach pozarządowych

Nie zawsze pieniądze są zaplata za prace, dla wielu to budowanie potencjale

Nikt nikogo do niczego nie zmusza, to każdego wybór
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Dawid Guzenda
(MojaTesla)
Wiking
A ja z miłą chęcią dam się wykorzystać
Przez prawie całe studia byłem w organizacjach studenckich, organizowałem Wampiriady, majówki, zimowiska. Co prawda za free, ale dzięki temu zdobyłem doświadczenie i poznałem ciekawych ludzi.
Trochę teraz mi tego brakuje po studiach, zwłaszcza tu w Norwegii
Mam nadzieję, że dzięki VS Oslo 2011 poznam nowych ciekawych ludzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
tomek tarczewski
(tomek2011)
Wiking
przemyslalem to chyba wezme urlop z pracy dzieci zawioze do dziadkow i bede wolontariuszem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
tomek tarczewski
(tomek2011)
Wiking
e24.no/jobb/vm-sjefen-med-gull-bonus/20021762 szefowa dostaje ponad milion koron bonusu

a wolonatriusz dostanie dwa bilety za 12 dni pracy

Pozdrawiam ludzi trzezwo myslacych i nie dajacych sie wykorzystywac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok