Najlepiej dla Polaków teraz opłaca się w Polsce dzieci płodzić i bulić na nie alimenty w Polsce! Tyle, ze oni sobie reproduktorów zakupili! W polsce emigrantom się płodzić i rozmnażać nie oplaca! Dalczego United Kingdom i Norwegia nie wlazły do Unii? BO SIĘ TO IM NIE OPŁACA PO PROSTU! Kazdyn kraj to bankrut, a roba się skończy czy sztucznie chodowane łososie na paszy zniszczą zdrowie jak i te z zanieczyszczonego morza! To jest wszystko kapitalizm pod sztuczną postacią socjalizmu! Greckie mity i filozofia runęły! I Grecja zbankrutowała! Człowiek przestał być człowiekiem tylko maszyną rozrodczą czy do seksu! Kinder Geld niemiecki to jest to samo! Skoro norwedzy robią antypolskie grupy na dennym fejsb00ku to Polacy niech zrobią antynorweskie! Na eNkeju za to jakieś grupu pseudo-nowrwskie zakładane przez Polaków zostają . . . Na tym świecie idzie teraz o jedno! O rozród "karmę szatańską" i seks! Dehumanizacja człowieka przez głupich polityków i durnych ludzi prowadzi do końca istnienia najpazerniejszego gatunku na świcie jakim jest "ludź" - nie homo sapiens czy homo internetus, a paskudna bestia lasa na moje i Twoje pieniądze "czytaczu" drogi! Możecie moje komentarze usuwać, bo mam to w d00pie jak i Was wszystkich!