Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ciężkie czasy w budownictwie - Norwegia

Czytali temat:
ARTUR KAJDAN (2015 niezalogowanych)
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ciężkie czasy w budownictwie
Pora ruszyc glowa i wyobrazic sobie do czego doprowadzi zmowa milczenia obecnych tu w Norwegii i legalnie pracujacych, na niszczenie rynku pracy przez debili bez wyobrazni..bedzie ich coraz wiecej..a wy bedziecie miec coraz mniej zlecen za godziwe ceny..widzisz ze ktos pracuje na czarno,zglaszaj bez skrupolow..idiota pracujacy na czarno i za psie pieniadze ,skrupolow nie ma..odbiera prace Tobie,nie przejmujac sie co bedzie w przyszlym roku..najwazniejsze ze zarobi na swoje wymarzone Audi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
Janin napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ciężkie czasy w budownictwie
Pora ruszyc glowa i wyobrazic sobie do czego doprowadzi zmowa milczenia obecnych tu w Norwegii i legalnie pracujacych, na niszczenie rynku pracy przez debili bez wyobrazni..bedzie ich coraz wiecej..a wy bedziecie miec coraz mniej zlecen za godziwe ceny..widzisz ze ktos pracuje na czarno,zglaszaj bez skrupolow..idiota pracujacy na czarno i za psie pieniadze ,skrupolow nie ma..odbiera prace Tobie,nie przejmujac sie co bedzie w przyszlym roku..najwazniejsze ze zarobi na swoje wymarzone Audi.

Napisz manifest i zamow sztandar.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
Budowlanka to maly pikus!

Najgorsze sa te wszystkie tipserko-fryzjerki i inne pierogarko-torciarki!! Obcinajace i piekace chalupniczo w domu,lub u klienta!

To jest dopiero szara (nie: czarna!) strefa!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ARTUR KAJDAN
(kajdan13)
Wiking
na carno można wiecej zarobic niż w firmie . dlatego każdy wybiera taki sposób pracy .. ja pracóje na czarno 8 lat cały rok i na brak pracy nie narzekam . i nie za psie pieniadze bo po 150 kr na godzine... pracowałem tez w firmie i wiem jak jest . w firmir cie wykorzystuja i jestes białym murzynem .... ( jesli pracujesz z norwegami ) a jesli z polakami to jeden przez drugiego chce byc lepszy . a na czarno robisz jak ci pasuje i nikt ci sie nie wtraca . pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
kajdan13 napisał:
na carno można wiecej zarobic niż w firmie . dlatego każdy wybiera taki sposób pracy .. ja pracóje na czarno 8 lat cały rok i na brak pracy nie narzekam . i nie za psie pieniadze bo po 150 kr na godzine... pracowałem tez w firmie i wiem jak jest . w firmir cie wykorzystuja i jestes białym murzynem .... ( jesli pracujesz z norwegami ) a jesli z polakami to jeden przez drugiego chce byc lepszy . a na czarno robisz jak ci pasuje i nikt ci sie nie wtraca . pozdrawiam

Ta królem jestes...
A jak z ubezpieczeniem chorobowym wakacjami???
Dopóty dzban wodę nosi póki sie ucho nie urwie.
A potem płacz ze na leki nie starcza itd.
Q.wa gdzie wy zyjecie? Ja naprawdę rozumiem dorobić ale 8 lat na czarnucha ?
A kobita pewnie w Polsce jeszcze cały czas w opiece siedzi ze wszyscy bezrobotni i nie ma co do
Garnka włożyć
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jak dają, czyli się należy, czyli trzeba brać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
PJo napisał:
kajdan13 napisał:

Ta królem jestes...
A jak z ubezpieczeniem chorobowym wakacjami???
Dopóty dzban wodę nosi póki sie ucho nie urwie.
A potem płacz ze na leki nie starcza itd.
Q.wa gdzie wy zyjecie? Ja naprawdę rozumiem dorobić ale 8 lat na czarnucha ?
A kobita pewnie w Polsce jeszcze cały czas w opiece siedzi ze wszyscy bezrobotni i nie ma co do
Garnka włożyć

Nie wkrecaj sie chlopie, przeciez to wypucha. Popatrz na info typa i sztuczny jezyk.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Optimus_Anihilacja napisał:Nie wkrecaj sie chlopie, przeciez to wypucha. Popatrz na info typa i sztuczny jezyk. ... Nie Wierzę Własnym Oczom / ostatnio coś przyślepłem !!! autentycznie / ...
---
Przecież miałeś się już ... wynieść z Tego Forum Na Stałe ! .
---
Ciągnie do Specyficznego zapaszku , zwanego potocznie Forumowy Smrodek !? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ARTUR KAJDAN
(kajdan13)
Wiking
ŻONA JEST zE MNA . A UBEZPIECZENIE MAM Z POLSKI TU PŁACE A W POLSCE ZWRACAJA . mój tata 15 lat siedzi . w firmir robił tylko rok. mieszkanie mamy kupione swoje tak ze wiesz nie martwie sie o to.,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
Robert Niemiec
(robertoslo2)
Stały Bywalec
Kajdan13 bzdury wypisujesz , ja pracuje na bialo w norweskiej firmie mam na rękę trochę ponad twoje 150 nok . do tego feriepenger i zwrot podstku , z czasem pewnie jakaś emeryturka będzie , i jestem z rodzina tatuś mi nie pomaga , więc nie mydl tu nikomu oczu ze praca na bialo sie nie opłaca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok