Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Dlaczego cudzoziemcy zabijają częściej? - Norwegia

Czytali temat:
(621 niezalogowanych)
347 Postów

(Alive)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dlaczego cudzoziemcy zabijają częściej?
Uwzględniają dane od początku 2013 r. ,lecz dlaczego zapominają jaką masakrę spowodował Anders Breivik 22.07.2011r. zabijając 77 ofiar..? czy Norweg również był "obcokrajowcem" dla Norwegii..?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Alive napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dlaczego cudzoziemcy zabijają częściej?
Uwzględniają dane od początku 2013 r. ,lecz dlaczego zapominają jaką masakrę spowodował Anders Breivik 22.07.2011r. zabijając 77 ofiar..? czy Norweg również był "obcokrajowcem" dla Norwegii..?

Twoj komentarz pokazuje, ze albo nie przeczytalas tresci, albo jej nie zrozumialas.

Artykul i statystyki w nim przedstawione, traktuja o specyficznej kategorii zabojstw, jaka sa zabojstwa dokonane na czlonkach rodziny. W jaki sposob Brevik mialby stanowic skladowa akurat tych statystyk ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(Alive)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
Alive napisał:

Twoj komentarz pokazuje, ze albo nie przeczytalas tresci, albo jej nie zrozumialas.

Artykul i statystyki w nim przedstawione, traktuja o specyficznej kategorii zabojstw, jaka sa zabojstwa dokonane na czlonkach rodziny. W jaki sposob Brevik mialby stanowic skladowa akurat tych statystyk ?

Zrozumiałam to poprawnie i prosze mnie nie poprawiać,wiem,iż dokładnie chodziło o członków rodzin,lecz w temacie moja wypowiedz jest skierowana do ogółu... ponieważ miałam taki kaprys.
Wolność słowa.. pozwala mi na zakończenie rozmowy z Twoją osobą..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Twoj kaprys, nijak sie ma merytorycznie do tematu. Mozesz sobie wg. wlasnych kaprysow, komentowac co chcesz i jak chcesz, to nie znaczy, ze komentarze te beda w jakikolwiek sposob zwiazane z tematem. Jesli odnosisz sie do arykulu i zarzucach autorom statystyk, ze kogos w tych statystykach nie uwzglednili,celowo lub przez zapomnienie, to zarzut musi byc logiczny. Ten nie byl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(Alive)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
Twoj kaprys, nijak sie ma merytorycznie do tematu. Mozesz sobie wg. wlasnych kaprysow, komentowac co chcesz i jak chcesz, to nie znaczy, ze komentarze te beda w jakikolwiek sposob zwiazane z tematem. Jesli odnosisz sie do arykulu i zarzucach autorom statystyk, ze kogos w tych statystykach nie uwzglednili,celowo lub przez zapomnienie, to zarzut musi byc logiczny. Ten nie byl.

Swoją dyktaturę wprowadzaj u siebie.. to co masz do powiedzenia w swoich "szczegółach" mnie one najmniej interesują,więc nie biorę pod uwagę Twojej wypowiedzi w żadnym wypadku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Bjørnebekk podkreśla, że problem integracji dotyczy często również norweskich morderców.

Dobra integracja zapobiega rozwijaniu się przemocy.

i co robia w kierunku tej integracji

zabieraja zasilki rodzinne na dzieci w POLSCE
Gubia dokumenty w NAV
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Alive napisał:
Lindemans napisał:

Swoją dyktaturę wprowadzaj u siebie.. to co masz do powiedzenia w swoich "szczegółach" mnie one najmniej interesują,więc nie biorę pod uwagę Twojej wypowiedzi w żadnym wypadku.

Nie wiem, o jakiej dyktaturze piszesz w kontekscie wytkniecia Ci bledu logicznego ? Bardzo fantazjujesz
Kolejna "ciekawa" teoria, szkoda tylko, ze znowu zupelnie nielogiczna. Rozumiem, ze uwasz, ze to co napiszesz nie podlega zadnym komentarzom, ani krytyce ? Jak dla mnie, to nie ma zadnego znaczenia, czy bierzesz pod uwage komentarze, czy nie, mozesz dalej tworzyc swoje nielogiczne zarzuty i teorie oderwane od faktow i rzeczywistosci . Jesli Ciebie zadowala klapanie po klawiaturze, dla samego klapania,to rob to na zdrowie . Dla tematu, ktory probowalas skomentowac w 1 poscie nie ma to i tak najmniejszego znaczenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
cóż za inteligencja godna Norwegów cyt ,,...zabójcy norwescy oraz pochodzący spoza kraju mają pewne cechy wspólne,, jak zwykle można liczyć na Norwegów, że rozśmieszą do łez. Gość z Afryki zadźgał w Oslo w tramwaju kilkoro ludzi bo psychiatrzy wypuścili go ze szpitala. Nie piszą o morderstwach honorowych u Muzułmanów tatuś lub brat zabija siostrę lub żonę bo zhańbiła rodzinę prawo Szariatu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krzysztof ....
(Duszek)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
X Y
(BladeRunner)
Wiking
Ze strachu i zeby nikogo nie rozsierdzic wala ogolne dyrdymaly, kazdemu wiadome,.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok