Alive napisał:
Lindemans napisał:
Twoj kaprys, nijak sie ma merytorycznie do tematu. Mozesz sobie wg. wlasnych kaprysow, komentowac co chcesz i jak chcesz, to nie znaczy, ze komentarze te beda w jakikolwiek sposob zwiazane z tematem. Jesli odnosisz sie do arykulu i zarzucach autorom statystyk, ze kogos w tych statystykach nie uwzglednili,celowo lub przez zapomnienie, to zarzut musi byc logiczny. Ten nie byl.
Swoją dyktaturę wprowadzaj u siebie.. to co masz do powiedzenia w swoich "szczegółach" mnie one najmniej interesują,więc nie biorę pod uwagę Twojej wypowiedzi w żadnym wypadku.
Nie wiem, o jakiej dyktaturze piszesz w kontekscie wytkniecia Ci bledu logicznego ? Bardzo fantazjujesz
Kolejna "ciekawa" teoria, szkoda tylko, ze znowu zupelnie nielogiczna. Rozumiem, ze uwasz, ze to co napiszesz nie podlega zadnym komentarzom, ani krytyce ? Jak dla mnie, to nie ma zadnego znaczenia, czy bierzesz pod uwage komentarze, czy nie, mozesz dalej tworzyc swoje nielogiczne zarzuty i teorie oderwane od faktow i rzeczywistosci

. Jesli Ciebie zadowala klapanie po klawiaturze, dla samego klapania,to rob to na zdrowie

. Dla tematu, ktory probowalas skomentowac w 1 poscie nie ma to i tak najmniejszego znaczenia