Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(829 niezalogowanych)
25 Postów

(paragraf22)
Wiking
Jalu z Oslo napisał:
Od dawna jestem za wypuszczeniem Breivika, tylko teraz potrzeba wielu lat na odkręcenie tej pożlal się boże MISTYFIKACJI bo jakiś kretyn, który w to wierzy, w swojej nadgorliwości, jeszcze by chłopaka zamordował. Nie mam zamiaru nikogo przekonywać o słuszności mojej teorii ale żeby Władza nie myślała, że wszyscy jesteśmy łatwowiernymi idiotami.

Ps Wikinga do góry nogami może zrobić tylko jakiś funkcyjny napinacz netowy na garnuszku... , czyli moderator czy administrator forum.

Tak też by można było z tym, że ja użyłem do tego dwóch podstawowych, ogólnodostępnych narzędzi:
1. wbudowanego w Windows 7 programu Paint
2. mózgu - jeśli wiesz co mam na myśli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Przede wszystkim wszelkie życzenia śmierci,zesłania na sybir czy kawałkowania AB są niezgodne z zgodą samych życzących na demokrację i humanizację.To wy,czy tacy jak wy zgodzili się na usunięcie z kk kary śmierci,na liberalizację prawa,na śmieszne wyroki np za gwałt itp.Wszystko dobrze dopóki wam córki nie zgwałcą,nie zastrzelą syna tacy jak AB itd.Wtedy wypisywanie bajęk co powinno się sprawcy zrobić-a gdzie mea culpa? że to właśnie JA nie dopuściłem do wyroków śmierci,że to właśnie JA wypuszczę gwałciciela po roku z więzienia żeby mógł gwałcić dalej??? To jest nasza zgoda na demokrację,nasza zgoda na liberalizacje,humanizacje i na rżnięcie nas w dupala.
Jeszcze kilkanaście lat i wyjdzie gigantyczny problem z mieszanką kulturową w NO.Być może wtedy ślepe głowy przejrzą trochę,a propos-najwięcej gwałtów w NO dokonują ciapate...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
imię nazwisko
(mrhari)
Wiking
Lewackie prawo.
ABB niepotrzebnie strzelał do dzieciaków, nie potrzebnie strzelał wogóle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Daro Gda
(Darogda)
Wiking
hahah duzo ciekawych teori na tym forum.....Anders Brevik byl narzedziem a rekach FJORDMANA.Caly jego tzw manifest jest niemal dokladna kopia wypocin Pedera Are Nøstvolda Jensena alias Fjordman..Ciekawe jest rownierz ze po owych tragicznych wydazeniach szybciutko uciek z Norwegii...Anders wielokrotnie kontaktowal sie z Pederem wymienial z nim poglady i swoje przemyslenia (policja posiada korespondencje)...Brevik do masowego morderstwa przygotowywal sie od dluzszego czasu,zarejstrowal sie jako farmer aby moc sprowadzac nawozy azotowe z ktorej zrobil bombe w Oslo (sam tego nie wymyslil).Sam nie jest wybitnie inteligentnym osobnikiem co widac bylo po jego zachowaniach w sadzie,po tym co mowil i w jaki sposob ( wiekszac to byly cytaty z fjordmana).Wedlug mnie niezrownowazony emocjonalnie i psychicznie koles stal sie narzedziem w rekach czlowieka znacznie bardziej inteligentnego ktory stal w cieniu i to wlasnie on jest za to odpowiedzialny jako organizator i tworca idei odwetu (polityka imigracyjna rzadu).....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
bardzo podoba mi się Twoja wypowiedź Daro.gda
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Daro.gda napisał:
hahah duzo ciekawych teori na tym forum.....Anders Brevik byl narzedziem a rekach FJORDMANA.Caly jego tzw manifest jest niemal dokladna kopia wypocin Pedera Are Nøstvolda Jensena alias Fjordman..Ciekawe jest rownierz ze po owych tragicznych wydazeniach szybciutko uciek z Norwegii...Anders wielokrotnie kontaktowal sie z Pederem wymienial z nim poglady i swoje przemyslenia (policja posiada korespondencje)...Brevik do masowego morderstwa przygotowywal sie od dluzszego czasu,zarejstrowal sie jako farmer aby moc sprowadzac nawozy azotowe z ktorej zrobil bombe w Oslo (sam tego nie wymyslil).Sam nie jest wybitnie inteligentnym osobnikiem co widac bylo po jego zachowaniach w sadzie,po tym co mowil i w jaki sposob ( wiekszac to byly cytaty z fjordmana).Wedlug mnie niezrownowazony emocjonalnie i psychicznie koles stal sie narzedziem w rekach czlowieka znacznie bardziej inteligentnego ktory stal w cieniu i to wlasnie on jest za to odpowiedzialny jako organizator i tworca idei odwetu (polityka imigracyjna rzadu).....

No coz, jednak niezalezni biegli stwierdzili, ze Brevik byl poczytalany i jako taki musi poniesc konsekwencje swojego czynu. W koncu, to Brevik pociagal za spusty, a nie ten, ktory (jedynie prawdopodobnie) mial tak wielki wplyw na Brevika.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
piotr z
(piotrsan)
Wiking
piszecie głupoty że strach - ja akurat z ciekawości czytałem wypowiedzi Fjordmana przed i po i nie sądzę aby Breivik był jego narzędziem - po prostu stworzył sam swoją interpretacje i rozwiązanie problemu - Fjordman wyjechał z Norwegii ponieważ nie miał by tutaj życia będąc obwinianym za wszystko - jakby rzeczywiście było tak że znaleźli by jakikolwiek dowód współpracy bądź nakłaniania przez niego Breivika do tego co zrobił to już dawno by siedział a tak to mieszka sobie spokojnie w Danii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok