Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Robert Niemiec Damian Sandecki Ewa Dyptuła Paulina Pod RODZIUNIA FF Albert92 ........... Victoria Victoriss Polakzoslo (4683 niezalogowanych)
6 Postów

(Anko)
Wiking
Uwielbiam cudowne wnętrze i liczy się bardzo..zwłaszcza dobrze opakowane...najlepiej opakowane w cialo podobne do Goslinga)))

Ale jak mawiała moja babcia...jeden lubi ogórki, a drugi córkę ogrodnika...albo to dające nadzieję tym, których wnętrze jest opakowanie skromniej..kazda potwora znajdzie swego amatora...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
wojtaska napisał:
wnetrze juz znane a jak z zewnątrz[/quote

no i sie doczepil....z .zewnatrz...z zewnatrz...tapeta nowa...elewacja odnowiona...zawieszenie w normie...podwozie dziala...poduszki powietrzne zajebiste..[/quote]

Nie bita? Jaki przebieg? Może Ja się skuszę Poduszki musiał bym sprawdzić czy przypadkiem nie zamienniki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Anko)
Wiking
oppenheimer napisał:
[quote]wojtaska napisał:
) Poduszki musiał bym sprawdzić czy przypadkiem nie zamienniki [/quote]

Musialbym..tak przynajmniej twierdzi prof. Miodek))
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(wojtaska)
Nowicjusz
oppenheimer napisał:
wojtaska napisał:

no i sie doczepil....z .zewnatrz...z zewnatrz...tapeta nowa...elewacja odnowiona...zawieszenie w normie...podwozie dziala...poduszki powietrzne zajebiste..[/quote]

Nie bita? Jaki przebieg? Może Ja się skuszę Poduszki musiał bym sprawdzić czy przypadkiem nie zamienniki

Bita, wlasnie ze bita ale tylko z tylu....przebieg...hmmm...po trzech centymetrach prawie nowka...a poduszki naturalne...jak najbardziej do sprawdzenia, tyle ze pamiataj iz towar macany nalezy do macanta...heh.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
w kwesti macanta dogadamy się Miodek za dużo pali i czasem nie ma racji 3cm? a kogóż to tak natura skrzywdziła? Zapomniał bym mam dosyć duże i profesjonalne narzędzie do badania wnętrza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(wojtaska)
Nowicjusz
No dobra, badanie badaniem...a twoje wnetrze...ciekawe? Pasowac bedzie do mojego? Wiesz, seksowne lewe pluco do czegos zobowiazuje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
ja mam wielkie serce wbrew pozorom Płuca hm... mamy takie same Widzę że tez lubisz przypalić Mogło by być ciekawie Prponuje miłe spotkanie przy świecach :* Ten od 3 cm też byl taki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(wojtaska)
Nowicjusz
No to jesli plucka mamy takie same, to spotkanie przy swiecach koniecznie musi sie odbyc...musimy sprawdzic czy watrobki tez do siebie pasuja..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec