Grubyzamo napisał: Witam,poznam dziewczynę tak po prostu do pogadania o wszystkim i o niczym.... one tak po prostu....... to maja na codzien dosc
zmien teks ................................zaprosze na kawe, do restauracji z checia potancze ponosze na rekach ,bedziesz ma ksiezniczka i swiatelkiem dla mnie w wycieczkach dookola swiata , cierpliwie Cie wyslucham , przytule etc
tosenevrati napisał: Grubyzamo napisał: Witam,poznam dziewczynę tak po prostu do pogadania o wszystkim i o niczym.... one tak po prostu....... to maja na codzien dosc
zmien teks ................................zaprosze na kawe, do restauracji z checia potancze ponosze na rekach ,bedziesz ma ksiezniczka i swiatelkiem dla mnie w wycieczkach dookola swiata , cierpliwie Cie wyslucham , przytule etc
Go...o prawda, niektore chca byc "tak po prostu"...
zwyczajna_ja napisał: tosenevrati napisał: Grubyzamo napisał: Witam,poznam dziewczynę tak po prostu do pogadania o wszystkim i o niczym.... one tak po prostu....... to maja na codzien dosc
Go...o prawda, niektore chca byc "tak po prostu"...
czli mozna tak i siak
Ja wole jednak nie tak po prostu pewnie z innej bajki jestem
jeśli mam być szczery to w tym co napisałem naprawdę nie ma żadnego podtekstu......po prostu dobrze jest czasem wygadać się do kogoś.....ale tu widzę to jedna osoba mądrzejsza od drugiej.... pozdrawiam
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.