Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(8152 niezalogowanych)
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Uwierz,że jestem daleka od zajadłości,po prostu zagaiłam.Na tym forum wszyscy,wszystko opatrznie interpretują,trudno.
Nie idealizuje,skończyłam historię na Uniwersytecie Warszawskim,więc wiadomości nie biorę z"onet.pl".Trudno rozwijać wątek,bo to temat"Pilnie potrzebne info jak emigrowac do Norwegii"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
skafander00 napisał:
Wacek1-Pasuje,szkoda mi energii marnować bezproduktywnie.Zasięgnij wiedzy u źródł tj.w historiografii średniowiecznej Polski.I przed tym okresem.A także w międzywojniu.

No, tu mnie dziewczyno zaintrygowalas. Chetnie bym sie dowiedziala czegos nie tylko na temat "historiografii starozytnej Polski", ale i tych "wartosci" i "podwalin", itp.
Jednym slowem popieram pytanie Wacka....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
skafander00 napisał:
Uwierz,że jestem daleka od zajadłości,po prostu zagaiłam.Na tym forum wszyscy,wszystko opatrznie interpretują,trudno.
Nie idealizuje,skończyłam historię na Uniwersytecie Warszawskim,więc wiadomości nie biorę z"onet.pl".Trudno rozwijać wątek,bo to temat"Pilnie potrzebne info jak emigrowac do Norwegii"

A mnie sie tu podoba Co prawda jeszcze nikt mi nie pojechal wiec zobaczymy. Dostalem natomiast 2 propozycje dorywczej pracy i kilka fajnych rad, gdzie jej szukac poza glownymi szlakami.
Na chore teksty i zaczepki szkoda reagowac. Nawet jak bedziesz krysztalowa to ktos cie opluje. Taki juz jest ten swiat, Biore to z calym inwentarzem i staram sie odsiewac plewy. Reszte olewam. Okreslilem juz swoja droge tutal. Teraz jezyk, potem polski czekadnik a moze i mistrz, potem praca stala. Za jakis czas zrobie norweski svenebrev, bo podobno niezbyt chetnie uznaja polskie. Nastepnie 2 letnia szkola mester. Za jakies 3 lata max 4 bede norweskim mistrzem, poznam dobrze jezyk i zaloze swoja firme. Czas zniw nadejdzie wtedy na razie moge jesc polskie konserwy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Makaryna napisał:
skafander00 napisał:
Wacek1-Pasuje,szkoda mi energii marnować bezproduktywnie.Zasięgnij wiedzy u źródł tj.w historiografii średniowiecznej Polski.I przed tym okresem.A także w międzywojniu.

No, tu mnie dziewczyno zaintrygowalas. Chetnie bym sie dowiedziala czegos nie tylko na temat "historiografii starozytnej Polski", ale i tych "wartosci" i "podwalin", itp.
Jednym slowem popieram pytanie Wacka....

Tego posta nie znalazlem Ale podkleje sie za Makaryna, bo to ciekawe pytanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Mnie nikt nie proponował pracy,jesteś lebel wyżej
Czy ja wiem czy świat?Byłam w różnych miejscach.Konkluzjaolak Polakowi wilkie-najczęsciej.Szczególnie zawistny"Polak".
Makaryna -Preferuję na takowe tematy konwersować poza forum,bo zostane posądzona o gloryfikowanie i puszenie się
Bombastycznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
wilkiem*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Wacek1 napisał:
[quote]skafander00 napisał:

A mnie sie tu podoba Co prawda jeszcze nikt mi nie pojechal wiec zobaczymy. Dostalem natomiast 2 propozycje dorywczej pracy i kilka fajnych rad, gdzie jej szukac poza glownymi szlakami.
Na chore teksty i zaczepki szkoda reagowac. Nawet jak bedziesz krysztalowa to ktos cie opluje. Taki juz jest ten swiat, Biore to z calym inwentarzem i staram sie odsiewac plewy. Reszte olewam. Okreslilem juz swoja droge tutal. Teraz jezyk, potem polski czekadnik a moze i mistrz, potem praca stala. Za jakis czas zrobie norweski svenebrev, bo podobno niezbyt chetnie uznaja polskie. Nastepnie 2 letnia szkola mester. Za jakies 3 lata max 4 bede norweskim mistrzem, poznam dobrze jezyk i zaloze swoja firme. Czas zniw nadejdzie wtedy na razie moge jesc polskie konserwy[/quote

heh za jakies 3-4 lata to bedzie juz pozamiatane "mistrzu"
Dobrze, ze nie karają za marzenia, bo pewnie odsiadywałbys dozywocie
Lykke til mistrzu mijagi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
skafander00 napisał:
wilkiem*

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa "lebel" ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
skafander00 napisał:
Mnie nikt nie proponował pracy,jesteś lebel wyżej
Czy ja wiem czy świat?Byłam w różnych miejscach.Konkluzjaolak Polakowi wilkie-najczęsciej.Szczególnie zawistny"Polak".
Makaryna -Preferuję na takowe tematy konwersować poza forum,bo zostane posądzona o gloryfikowanie i puszenie się
Bombastycznie.

Co tam posadzenia, prawda sie obroni. Dawaj! Zobaczymy, czego ucza na uniwersytetach. Zawsze chcialem studiowac, ale cienko bylo z kasa. Zobacze czy bylo warto! Duzo czytam i jestem taki Matt Damon w "Buntowniku bez powodu" Tylko znacznie glupszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Debel.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok