skafander00 napisał: Chyba to była suma 4 miesięcy,heh.
Chciałabym by moja średnia wynosiła 4879 brutto
nie ogarnaim co w tym smiesznego ?
ja co prawda nie jestem z Wwy, ale wychowałem sie tam ,mieszkałem kilkanscie lat i musze przyznac, ze kolezanka choc pieknie pisze (prawie jak optimus), to kapke nie rozgarnieta....
4800 brutto w wwie to problem ?
moi rodzoce mieszkaja wciąż w wwie (Bródno), mam tam tez setki przyjaciół i nie znam chocby jedengo, ktory nie zarobi min.4000 brutto!
W stolicy nie da sie zyc, jesli pensja jest nizsza od ww, poniewaz koszty utrzymania są diamatralnie rózne niz w mniejszych miastach/miasteczkach....
ps: z tymi mieszkaniami tez sie wygłupiłas....
Jestem szczesliym posiadaczem dwóch po około 60m2 > Bródno/Targówek i gwarantuje ci, ze na ta chwile mozna wyhaczyc duzo taniej niz piszesz i w pakiecie po dobrych negocjacach lepszy standard wykonczenia : )
Wystarczy miec "troche grosza"+zdolnosc kredytową : )
Jak dogadam sprawe z trzecim mieszkaniem, to podesle ci wiecej info.....
aaaaaaaaaaaaa bym zapomniał > to ze lubisz mróz (polski) wcale nie znaczy,ze polubisz i norweski, bo tutaj - 15, to jak -25 w polandii, dodatkowo jest promocja > od listopada do marca na kurwesko zimny i przenikliwy wiatr
ale co tam zapraszamy na saxy : )
Lepsza bratnia dusza ze stolicy niz jakies tam > jasty, krzyski, fioletowe,zielone,makaryny,makereny,elise,melise,józki, ryski, staski,etc....
Posiadam również inne mieszkania do wynajęcia w Centrum Oslo
ZAPRASZAM DO KONTAKTU +47 486 80 127
Dostępne pokoje:
- Pokój jednosobowy
- Pokój dwuosobowy (idealny dla pary)
Umeblowane , pralka , zmywarka , 2 lodówki. Sklep Rema 1000 znajduje się obok. Mieszkanie usytowane blisko WSZYSTKIEGO w centrum Oslo.
Super szybki internet 1000 MB.
Telefon : +47 486 80 127
Cena - do uzgodnienia w zależności od pokoju i ilości osób - proszę śmiało ...
marianek napisał: Kamień Jedenasty napisał: skafander00 napisał: Hehe,ja z Chomiczówki-dokładniej. To co ty robisz , obecnie w Bytomiu ?
z ust mi tu purple wyjąłes...
podejrzewałem chomiczówke, bo panny z bielan są ......fajniejsze : )
I zadna nie zarabia mniej niz 4500 brutto : )))
moja kobieta dostala kredyt jako "panna" na swoje metry w Wawie wiec zdaje sie jest w tej grupie yhm yhm yhm
no i z Bielan hehehe.... a do chamiczowki nic nie mam... w sumie... yhm...
marianek napisał: Kamień Jedenasty napisał: To co ty robisz , obecnie w Bytomiu ?
z ust mi tu purple wyjąłes...
jak dla mnie to moze nawet i u cioci w odwiedzinach siedziec.. albo pracowac w times polska... albo nawet studiowac na slunsku.... jak przymkniesz oczy to i optimusem troche podchodzi wtedy wiec jak dla mnie legit )
marianek-Ostatni raz wypowiadam się na tym forum.Wszystko co człowiek napisze jest negowane,obśmiewane i ganione.
Moi rodzice kupili nieruchomość na Bielanach,więc wiem jakie są stawki.Moi znajomi pozaciągali kredyty odnośnie ww.Owszem na rynku wtórnym agencje pośrednictwa oraz klienci prywatni dysponują niższymi stawkami niźli rzeczone.Oosbiście egzystuje w tow.osób zajmujących się mieszkaniami,więc wiem jak to wygląda.
Co do kredytów lokalowych.To ciekawa jestem jak zdobyć zdolność kredytową jeśli pracodawcy nie chcą zatrudniać na umowę o prace.Rzadko kiedy jakiś bank przyznaje kredyt.Należy spełniać określone wymogi względem potentatów.
Gratuluje,że Twoi znajomi,rodzice zarabiają takie pieniądze.Ja takich stawek nie widuję.Chyba,że u kolegi lekarza(nawet wyższe).
Naprawdę przykre jest to,że człowiek coś napisze a wszyscy go krytykują i wyśmiewają.Gratuluje Wam super prac,pensji i cudownej relacji w świecie pracy.
Ja jestem stąd od pokoleń.Nie idę po trupach,nie depcze moralności itd.Gdybym wchodziła starym pierdzielą w dupe pewnie bym żyła godniej.
" to kapke nie rozgarnieta....".Nie znasz mnie,więc nie oceniaj.Internetowe krytykowanie wychodzi najlepiej zwłaszcza tym którzy nie borykają się z problemami w Polsce i kontrastują zza swych ekranów.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.