cysiek33 napisał:
napisał:
nazwauzytkownikajuzistnie napisał:
Jeżeli nie jesteś Gabrysiem to publicznie Cię tu przeproszę. Jeżeli nie na forum to na PW prześlij mi swoją rozmowę z Cyśkiem w której kulturalnie próbujesz mu wyjaśnić że nie jesteś tym, za kogo Cię uważa. Sądzę że każdy w tej sytuacji by to sobie wyjaśnił prawda? Daję słowo że zapoznam się, wykasuję, zapomnę i publicznie przeproszę
Już raz na tym forum zadałem pytanie kiedy, gdzie i co ukradłem niejakiemu:
- @cysiek33.
- @odurodzenia...
Do dzisiaj jakoś ten osobnik nie odpowiedział tu na forum.
To jaki jest sens powielać to samo na prywatną pocztę.
Ja osobiście nie mam takiej potrzeby.
Nie mnie ta sprawa dotyczy, gdyby tak było, to już dawno bym to wszystko inaczej załatwił.
A tak, to tylko śmieję się z osób, które jak papugi, powtarzają mantrę, zapodaną przez chorego na nerwicę natręctw osobnika, mieniącego się obrońcą wszystkiego i niczego, tylko wtedy gdy nie zażyje odpowiednie lekarstwa.
juz ci kilkarazy napisalem scierwo co zrobiles a ty tylko dalej potrafisz grozic dzieciom i mojej zonie
teraz twierdzis ze Norgesmann ,wrzeszczowaty to nie twoje konta
a do mojego domu to nawet na kilometr sie nie zblizaj
wszyscy wiedza ze masz uklady z wlascicielkom forum konfidencie sam sie chwaliles ze do nie dzwonisz to i niewygodne tematy kasujesz jak tylko wytrzezwiejesz
nawarzyles sobie piwa - i ci sie to odbije
O proszę, jest i zguba, był tu już @Bronisław , jest @czysiek33, brakuje tylko do kompletu
@odprzyrodzenia.
To proszę bardzo napisać jeszcze raz,
Gdzie, kiedy i co, ja Ryszard Ryskowski tobie ukradłem, i kiedy to, właśnie ja, groziłem twojej żonie i dzieciom.
Napisz tylko dokładnie, ponieważ tego żądają niektórzy na tym forum.