lelek32 napisał:
Za pomoc jesli chodzi o angielski dziekuje napewno.... nie skorzystam i znam twoje wczesniejsze wypowiedzi nie musisz sie powtarzac a w ogole to to tak uwazam ze 6 lat to maly pikus i powiem ci ze mam znajomych co sa tu po 20 lat i wiecej i zaden nie cwaniaczy jak ty. Myslisz ze swoim zachowaniem skad niekad chamskim zyskujesz, czy blyszczysz na forum, pokazujesz tylko swoja prostote pewnie pochodzisz z zadupia i 20 tys NOK to majatek dla ciebie ale to twoja sprawa, mowisz nie oceniaj ludzi jesli nie znasz a ty co robisz przeczytaj swoje wypowiedzi od poczatku tego postu ojjj gubisz sie kolego w zeznaniach.
mam prosbe >nie nazywaj mnie swoim kolegą, bo nie zanosi sie na niedzwiadka : )
Poweim ci równiez,ze masz tupet, bo jestes tu tyle, ile oranzada ma trwałosci, a sapiesz jakbys był super obtrzaskany
aaaaaaaaaaaaa 20tys to nie tak duzo, wiec nie pij w tym temacie do mnie-pls....
Jesli Wwa to zadupie dla ciebie, to poprosze o nazwe twojej metropolii ?
ps: miałem tego nie pisac, ale te dwie dychy mnie kapke rozsmieszyły!
Wiesz czym sie róznie od ciebie ?
Ja juz sie nachapałem, a ty wciąz jestes chłonny jak gąbka....
Ja przytulam 3 dychy netto co miesiąc, a ty marzysz o 25
Mógłbym tak pisac i przytaczac przykłady bez konca, bo rózni nas baaaaardzo wiele.....
I nawet jak norge jutro sie skonczy, to ja mam do czego wracac i z czym, a ty co poczniesz... ?
Musisz sie z tym pogodzic,ze czasem na pewne rzeczy bedziesz w zyciu za krótki, tak jak ja czasem bywam, bo tak juz w zyciu jest.....
np, ale ty to przeciez wiesz.....