Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
koleżanka to z tym tłokiem na plażach przesadza, większość czasu jest luz, bo kto by się opalał jak deszcz pada ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
lelek32 napisał:
W Łebie ceny jak w Kopenhadze hmmm co roku jestem w Miedzyzdrojqach i jakoś ceny nie są oszałamiające, ale jak ktoś jest dusigiszem to ok, zamiast rybki pulpety ze słoika i na śniadanie pasztetowa z chlebam i tak można. A wiec na urlopie życze smacznego hahah
hmmm bylem teraz w kopenhadze i niestety w zadnej knjapie nie potrafili mi podac dobrego carpaccio... hmmm pulpety ze sloika?? jesli lubisz.. to je jedz. mnie nie smakuja... a do miedzyzdroi sie jezdzi... z poznania najblizej... na paliwo szkoda.... i nad baltyk... o jak uroczo...
hipokryta heheh

wyjedz gdzies... na Bali na przyklad... i powiedz czy jest drogo... albo czy ladnie chociaz...

wkur**y jestem... zaluje ze marnowalem sobie czas na takiego leszcza...

JAK CHCESZ SIE BAWIC Z DUZYMI PSAMI TO NAJPIERW SIE NAUCZ SIKAC NA DUZE DRZEWA...

dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
No tak nasze Polskie złe, Norweskie lepsze..............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
lelek32 napisał:
Nad morzem drożyzna ludzie jak ktoś jedzie raz na rok na urlop musi sie liczyć z tym że ceny nie są jak u nas za rogiem w biedronce nie po to zapier.....acie w NO zeby kazdy grosz liczyc na urloppie litosci....

Oczywiście, zgadzam się z Tobą, ale nie to miałam na myśli , żeby liczyć każdy wydany grosz.
Chodziło mi raczej o to, że te pieniądze, które przeznaczam na wakacje, wolę wydać w bardziej miłym dla mnie otoczeniu.
Kąpiąc się w ciepłym morzu, nie wchodząc co chwilę, komuś na ręcznik aby dojść do wody i nie wdychać smrodów dobiegających z barów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Joseph napisał:
koleżanka to z tym tłokiem na plażach przesadza, większość czasu jest luz, bo kto by się opalał jak deszcz pada ?

No tak, zapomniałam jeszcze dodać, że po pobycie nad naszym morzem, trzeba skoczyć kilka razy na solarkę, żeby zrobić wrażenie na znajomych, że tak super było i pogoda dopisała w 100%
No ale niektórzy tak mają nawet po 2-wu tygodniowym pobycie w Egipcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Yatsek napisał:
lelek32 napisał:
PS. na wakacje klatasz bo na tyle stac... nie ma jak nasz Bałtyk
sluchaj no chlopczyku.... latam autem przez polske bo tak mi pasuje.... a co robie z pozostalym urlopem i gdzie spedzam to moj biznes i nie jest to na pewno zimny aczkolwiek piekny baltyk wiec zjazd glosciu.... nie szukaj zaczepki... a nad blatykiem widac dawno nie byles: w Lebie ceny takie jak w Kopenhadze.... buehehehehehhee

Twoje słowa wiodać bywasz tam. Nie ma sie czego wstydzić . A co do słoików i pasztetowej myśle że w torbie je taszczysz pozdrawiam.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
giovi2 jeśli wybierasz urlop nad Polski morzem musisz się liczzyć z pogodą, lubi nas zaskakiwać, co do zagranicznych wojaży, szczególnie ciepłe klimaty polecam szczerze . pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Yatsek napisał:
lelek32 napisał:
W Łebie ceny jak w Kopenhadze hmmm co roku jestem w Miedzyzdrojqach i jakoś ceny nie są oszałamiające, ale jak ktoś jest dusigiszem to ok, zamiast rybki pulpety ze słoika i na śniadanie pasztetowa z chlebam i tak można. A wiec na urlopie życze smacznego hahah
hmmm bylem teraz w kopenhadze i niestety w zadnej knjapie nie potrafili mi podac dobrego carpaccio... hmmm pulpety ze sloika?? jesli lubisz.. to je jedz. mnie nie smakuja... a do miedzyzdroi sie jezdzi... z poznania najblizej... na paliwo szkoda.... i nad baltyk... o jak uroczo...
hipokryta heheh

wyjedz gdzies... na Bali na przyklad... i powiedz czy jest drogo... albo czy ladnie chociaz...

wkur**y jestem... zaluje ze marnowalem sobie czas na takiego leszcza...

JAK CHCESZ SIE BAWIC Z DUZYMI PSAMI TO NAJPIERW SIE NAUCZ SIKAC NA DUZE DRZEWA...

dobranoc

Naprawde dobre zakończenie dnia duży psie hahahahaha umiesz poprawić humor, ja jestem leszczem określ siebie ... hahahaha oj dałeś mi ubaw dzisiaj proszę częściej pozdrawiam Cie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
lelek32 napisał:
No tak nasze Polskie złe, Norweskie lepsze..............

no a jak, np nad morzem Barentsa( to w Norwegii ) zawsze będzie wolne miejsce na ręcznik, nie poczujesz zapachu smażonych ryb, a jak pojedziesz w styczniu to masz pewność że słonce cie nie zjara (bo go nie ma tak oo o ) . pieniędzy też zbyt dużo nie wydasz bo niby gdzie (podróży nie liczę)?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
lelek32 napisał:
No tak nasze Polskie złe, Norweskie lepsze
Nie no............ oczywiscie Norwskie gorsze musi byc,
inaczej bys tu nie przyjechal "zebrac" o grosz!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok