Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja czasami jak czytam posty ludzi którzy mówią, że nie ma pracy, że sam angielski nie wystarczy to normalnie brak mi słów.

Boicie się konkurencji czy co, że tak zniechęcacie wszystkich którzy oczekuja odpowiedzi lub pomocy???

Uważam równiez, ze nie ma sensu mówić ludziom, że Norwegia jest zapełniona polakami i żeby szukali pracy w innym państwie, bo w Polsce kryzys jest ogromny jesli chodzi o pracę i zarobki i każdy kraj który zaczął przyjmować polaków za obojetnie jaka stawkę jest przepełniony. Czy to Norwegia, Anglia, Niemcy, Szwecja, Dania a nawet Hiszpania czy Holandia. Wszędzie Nas jest juz pełno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Tuptusiowata tak jak mówisz boją sie o swoją dupe i tak piszą, znam takich cwaniaczków swego czasu tez pytalem na forum i bylo stary odpusc roboty nie ma kryzys i co na wlasna reke znalazlem, znajac angielski tylko takze agnieszka jak czytasz wal smialo dziewczyno na NO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
wklejam ku przestrodze tym, którym zalezy na pomocy "rodakom"....
O to co napisała nasz gwiazda "agnieszka 24" w pryw wiadomosci do mnie........
Ni eona jedna, bo wszyscy tak reagują, kiedy nie dostaja pracy na tacy podanej...

wiesz co cwelu na czarno i w smarach to ty popierdalasz, chociaż przepraszam możesz opierdalać pętka i stąd masz kase piszesz o czyimś wyglądzie pokaz swoje foty pewnie masz taka gebe ze jak ja bym taka miala to na niej bym siedziala paszczaku zjebany. Ja nie wiaze konca z koncem popatrz na siebie napierdalasz na forum po nie masz co z czasem zrobic pewnie szkoda pare koron zeby na miasto wyjsc lepiej slac kase ubogim krewnym w PL. Wez sie ogarnij pało, na forum jestes madry w rzeczywistości nic soba nie reprezentujesz, napewno to ze tyrasz ludzi na forum, spowodowane jest tym ze w pracy jebia cie w dupe. Nara pało.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Nic tylko pomagac.......
A Ty lelek to hamuj piętą i gila wytrzyj, bo ledwo z gniazda wypadłes, a sapiesz jakbys kokosy w norge zarabiał i był nietykalny....
Znalazłes prace, to ciesz sie i ja szanuj, bo jutro mozesz byc na bruku, tylko dlatego, ze jakis twoj kolezka z ucha strzelił.....
widac,ze zielony i niegramotny jeszce jestes, ale ucz sie i bądz czujny, bo licho nie spi..... : )))
Ja odpowiem w stylu ludzi z północne polski > ja mam wyjebane na niedojdy zyciowe i chamów z Bzdziszewa......
A wy róbcie sobie piekiełko na własne zyczenie......
Cała polska do Norwegii, niech stolicą Polski Oslo sie stanie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ciagle ten sam schemat sie powtarza-
-ktos pyta o prace....
-nie otrzymuje konkretnej oferty pt. tyt.-przyjedz mam dla ciebie robote,mieszkanie,i 10 tys na start
-niecierpliwi sie ze nie rzucaja sie na niego wszyscy z pomoca
-i zaczyna po wszystkich jechac,mniej lub bardziej wybrednie
- ciagle ze my sie boimy jego/jej przyjazdu bo nam prace odbierze..... a przyjezdzaj i zabieraj
/ja sobie najwyzej na zasilku odpoczne/
-ja to sie obawiam tylko tego ze spotkam kogos takiego zebrajacego na bilet do domu

bo jesli jest tak rozgarniety i leniwy ze nie moze sobie w archiwum setek postow na ten temat znalezc to innej kariery w tym kraju nie zrobi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
Drogi marianku , jak już tak CI brakuje argumentów ,że posługujesz się kwitami z prywatnych rozmów to załączaj ją całą a nie tylko wycinki.

to całosc misiek, wiec nie wiem ocb.....(?)

podobno szukasz/łes pracy ?
wiec skup sie na tym i tego sie 3maj, bo sama do ciebie nie przyjdzie, ani tu jej nie znajdziesz....

A moze jestes kolejnym Aliens i zaraz zaczniesz obrazac wszystkich, którzy akurat teraz nie mogą/potrafia ci pomóc (?)
Na mnie nie licz, choc pewnie mógłbym w jakis sposób pomóc, bo pracy w Drmn jest do chuja, a ja znam tu wilelu ludzi cos tam mogących.....
Tak czy siak zycze powodzenia, bo "wygladasz" na gramotnego typa i mysle ze dasz rade : )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
posłuchajcie do końca tylu w potrzebie
za pracę trzeba zapłacić Heńkowi z szuflady hehe

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
marianek73 , oj kolezko prywatne rozmowy zalaczasz no no, i nie takim tonem do mnie cieciu, o ile wyczytalem sam jestes 6 lat jak sie nie myle w NO uwazasz ze to duzo... sam mowisz po ang, o ile mowisz moze w polowie walisz na migi, kto cie wie, cytujesz kogos i piszesz wez komus pomoz czy ty komus pomogles z tego akurat postu widze ze dziewczyna zapytala o szanse znalezienia pracy a nie poprosila o prace , styrales ja i co a teraz piszesz moglbym komus tam pomoc wiesz co wsadz se w d... swoja pomoc. Po twoich postach widac jakim frajerem jestes. Wogole sie nie dziwie ze nie masz pokazanej facjaty nie jeden juz by Ci ja skopal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
lelek32 napisał:
marianek73 , oj kolezko prywatne rozmowy zalaczasz no no, i nie takim tonem do mnie cieciu, o ile wyczytalem sam jestes 6 lat jak sie nie myle w NO uwazasz ze to duzo... sam mowisz po ang, o ile mowisz moze w polowie walisz na migi, kto cie wie, cytujesz kogos i piszesz wez komus pomoz czy ty komus pomogles z tego akurat postu widze ze dziewczyna zapytala o szanse znalezienia pracy a nie poprosila o prace , styrales ja i co a teraz piszesz moglbym komus tam pomoc wiesz co wsadz se w d... swoja pomoc. Po twoich postach widac jakim frajerem jestes. Wogole sie nie dziwie ze nie masz pokazanej facjaty nie jeden juz by Ci ja skopal.

Tylko pilnuj, zebys sie nie spocił przy tym kopaniu.....

Powtarzam > wytrzyj gila i nie sap, nie nazywaj tez ludzi, których nie znasz "frajerami"!
I owszem pomogłem juz nie raz i do dzis tego załuje, wiec zaprzestałem pomagac kutasom i mam swiety spokój!
A priv dołaczyłem ku przestrodze, zebys i ty dobrodzieju miał na uwadze.....
Widziałem juz wiele i tu i w wielu krajach, wiec pozwolisz,ze czasem sie podziele uwagami (?)
Uwazasz,ze 6 lat to mało?
Pogadamy jak ty swoje odpierdolisz w tym ciemnogrodzie.....
Póki co enjoy : )
PS: Jakbys potrzebował paru lekcji z ang.to podbij,a pokaze ci .... na migi!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Za pomoc jesli chodzi o angielski dziekuje napewno.... nie skorzystam i znam twoje wczesniejsze wypowiedzi nie musisz sie powtarzac a w ogole to to tak uwazam ze 6 lat to maly pikus i powiem ci ze mam znajomych co sa tu po 20 lat i wiecej i zaden nie cwaniaczy jak ty. Myslisz ze swoim zachowaniem skad niekad chamskim zyskujesz, czy blyszczysz na forum, pokazujesz tylko swoja prostote pewnie pochodzisz z zadupia i 20 tys NOK to majatek dla ciebie ale to twoja sprawa, mowisz nie oceniaj ludzi jesli nie znasz a ty co robisz przeczytaj swoje wypowiedzi od poczatku tego postu ojjj gubisz sie kolego w zeznaniach.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok