Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
lelek32 napisał:
Radze sobie nieźle mam za sobą Holandię , Niemcy, Danie wszystko poparte referencjemi jestem wart swojej stawki.
ja tez... marianek tez... i inni na pewno tez.. i co w zwiazku z tym ze masz referencje... buty mi z wrazenia nie spadly...

rotacje.... ja nie jezdze do PL.. bo nie mam po co.... wszyscy sie kloca i wrzeszcza i marudza ze zle i niedobrze... latam dwa razy w roku - na chwile na wakacje i na swieta z mikolajem...
rotacja... eeee... ja wole codziennie, 37,5 i do domu.... i na kase nie narzekam.... Ty dopiero co przyjechales...

ty jestes mlody... Ty masz potrzeby... Ty musisz zapier***c - frag. Sztos - rez. Olaf Lubasznko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Nie latasz bo nie masz po co czy za co.
wiesz co to jest rotacja bo chyba nie bardzo...
Ale ok twoja racja, twoje jest na górze, nie zwykłem sie przekomarzać jako świierzy pracownik mam wiecej niż Ty ciułasz przez lata ale to jest prawo dżungli lepszy wygrywa hahhahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
PS. na wakacje klatasz bo na tyle stac... nie ma jak nasz Bałtyk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
lelek32 napisał:
W ogóle twoja wojana podjazdowa nie robi na mnie wrazenia, ciągniesz za większością min twoich znajomych tak że moje zdanie jest takie iż nie posiadasz wlasnego zdania.... W GRUPIE SIŁA
jestes pieniaczem i awanturnikiem... poczytaj dokladnie chociaz wiekszosc postow tu na forum... a dopiero pozniej rob osady szukasz zaczepki widze.... ech.. mlody gniewny....

dobranoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
miało być latasz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
lelek32 napisał:
sluchaj no chlopczyku.... latam autem przez polske bo tak mi pasuje.... a co robie z pozostalym urlopem i gdzie spedzam to moj biznes i nie jest to na pewno zimny aczkolwiek piekny baltyk wiec zjazd glosciu.... nie szukaj zaczepki... a nad blatykiem widac dawno nie byles: w Lebie ceny takie jak w Kopenhadze.... buehehehehehhee
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
W Łebie ceny jak w Kopenhadze hmmm co roku jestem w Miedzyzdrojqach i jakoś ceny nie są oszałamiające, ale jak ktoś jest dusigiszem to ok, zamiast rybki pulpety ze słoika i na śniadanie pasztetowa z chlebam i tak można. A wiec na urlopie życze smacznego hahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Co do zaczepki to jej nie szukam tylko nie ide za głosem większości ale mam włase zdanie czy to źle nie sądzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
lelek32 napisał:

Pozwolę sobie zauważyć, że nie dla każdego, wyjazd na wakacje nad nasze polskie, morze bałtyckie, jest szczytem marzeń.
Woda zimna, ludzie stłoczeni, leżą niemalże jeden na drugim,wszechobecny smród przepalonego oleju, na którym smażą się wątpliwej jakości ryby i frytki i drożyzna , że aż oczy bolą od samego patrzenia na ceny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Nad morzem drożyzna ludzie jak ktoś jedzie raz na rok na urlop musi sie liczyć z tym że ceny nie są jak u nas za rogiem w biedronce nie po to zapier.....acie w NO zeby kazdy grosz liczyc na urloppie litosci....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok