Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

GACEK 1981 GACEK 1981 - Norwegia

1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
Forumowy ŚMIECIU!
Kim ty jesteś na tym forum, że śmiesz Mi rozkazywać!?
Istniejesz oficjalnie na tym forum od jednego roku i masz zaledwie SIEDEM WPISÓW, z tego 5 to NIEUDOLNY hejt w moją stronę.
Osobiście i Oficjalnie, istnieję na tym forumie od PIERWSZYCH GODZIN JEGO ISTNIENIA.
Dlatego też, twoje wpisy w Moją stronę, wiszą mi jak cygańskie korale i nic nadto.
Żaden twój wpis, nie ma znamion pomocy innym, w konkretnych sprawach.
Dlatego też poszukaj sobie odpowiednią skałę i walnij baranka, może wtedy, te twoje proste zwoje, trochę się zmarszczą i będziesz miał możliwość, zdobycia jakiegoś rozumu.
BĘC!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
Hei.
I co wytrzeźwiałeś miałki trollku?
Straszyłeś obcinaniem skrzydeł i chciałeś bym podał adres to podjedziesz, w temacie związanym z urlopem macierzyńskim, TAM hejterku, darłeś mordę jak opętany, Śmiecąc ważny temat, a tu zajrzałeś i jak SZCZUR uciekłeś w kanał.
To proponuję odwrotność.
TY, podaj swój adres i numer telefonu, Forumowy Śmieciu, a ja gdy nabiorę siły i odłożę zbędną kasę, podjadę pod twój adres i poczekam aż wrócisz z pracy, byś bez zbędnych ceregieli miał możliwość STRZYŻENIA MOICH SKRZYDEŁ.
---
Tak przy okazji, GABRIEL NIE JEST ANIOŁEM, jest natomiast ARCHANIOŁEM I TO W TRZECH RELIGIACH na tym padole zwanym Ziemia.
---
I co ŚMIECIU, podejmiesz to wyzwanie, podnosząc "rzuconą pod twoje nogi rękawicę".

Podaj tutaj adres i numer telefonu!!!.
CZEKAM CIERPLIWIE.
masz na to 48-godzin.
Po tym czasie, bez efektu z twojej strony, Będziesz jedynie zwykłym szczurem niegodnym dalszej uwagi i to nie tylko tu na forumie ale wszędzie tam, gdzie się wychylisz z rury kanalizacyjnej.
To wyzwanie zostało umieszczone 27-03-2022 o godzinie 14:00.
I czas tego wyzwania, zaczyna swój bieg!!!.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
i
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...na takie spotkania i na wszystkie inne,także miłosne,najlepsze jest miejsce w Oslo...Jerbane torget,Oslo s...
...przy tygrysie...
...niech jeden,np. ten wyższy, stanie od strony łba a ten niższy od strony dup. ...o przepraszam wymsknęlo mi się!...oczywiści od strony ogona...
...to tam rozwiazuje się wszystkie problemy lub zawiera znajomości na całe życie...niech fortuna wam sprzyja !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
I
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
I
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
I
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
GACEK1981 napisał:
Szczur czeka na ciebie
Tylko żebyś dojechał domnie bo się zawiodę

Forumowy śmieciu, czy ty masz zaćmę czy zamiast zwojów , łyse kolano?
Napisałem jasno, to CZYTAJ PISANY TEKST ZE ZROZUMIENIEM.
---
To, że również mam na imię Andrzej, nie jest żadną tajemnicą na tym forum, przez prawie trzy lata, pisałem tutaj pod swoimi imionami i Nazwiskiem, oraz było zamieszczone moje zdjęcie profilowe.
PONADTO jest podany mój norweski numer telefonu nieudolny hejterze.
---
I co podasz ten adres i numer telefonu forumowy SZCZURZE.
PAMIĘTAJ IŻ CZAS JAK RZEKA, czas nie czeka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
I
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
GACEK1981 napisał:
Forumowy śmieciu czekam w sandefjordzie .
Jutro kończę o 15:30 .na 16 widzę cię tutaj .zajrzę na forum o 16 i zadzwonię do ciebie .tylko przyjedz

Ty pajacu, nie będziesz mi rozkazywał, co ja mam robić i gdzie mam być jutro, pojutrze i po futrze.
Nie podasz oficjalnego adresu i numeru telefonu, tutaj na forum, to tak jak napisałem już wyżej.
Będziesz dla mnie jedynie Anonimowym Heiterem i Nikim WIĘCEJ.
Natomiast ja nie zadaję się z hejterami, nawet wtedy, gdyby mieli mi obić ryja.
Ot i tyle co cztery motyle.
Inna sprawa to taka iż to ja pierwszy napisałem o ewentualnym spotkaniu i postawiłem jasne warunki i ty szczurku nie będziesz ich modyfikował pod swoje widzimisie.
Proponuję jeszcze raz przeczytać to co napisałem, tylko powolutku i jeszcze wolniej tak by twoje łyse zwoje zajarzyły co ja tam nabazgrałem i dlaczego tak a nie inakszy.

----
Nie podasz oficjalnego adresu z telefonem tu w Tym Temacie, to będzie to moja ostatnia pisemna konwersacja na twój parszywy temmat.
BĘC póki co.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok