Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
napisał:
KONFIDENCIE POLICYJNY
WYSTARCZY WPISAĆ TWOJE IMIE I NAZWISKO W GOGLE
ANDRZEJ GABRIEL ANANIÓW
NAWET PIEĆ LAT TEMU JUŻ TAK O TOBIE MÓWILI NA TYM FORUM .
NA MOJANORWEGIA STRONIE KAŻDY TOBIE CIŚNIE ŻE JESTEŚ KONFIDENTEM I JESTEŚ CHORY ,MASZ ZABUŻENIA.
ZMIENIASZ TYLKO NAZWE PROFILU ŻEBY CIEBIE NIEROZPOZNALI,WCZEŚNIEJ GABRIEL I PÓŹNIEJ INNACZEJ TRAGEDIA .
NAPISZ ILU LUDZI SPRZEDAŁEŚ NA TYM FORUM
W WAŁBRZYCHU PRZESTALI JUŻ POSZUKIWANIA CIEBIE.
LUDZIE TEN GOŚĆ OD POCZĄTKU TEGO FORUM LUDZI SPRZEDAJE .
NAWET KOBIETY CIEBIE CISNĄ NA TYCH STARY TWOJICH POSTACH.
NA STO PROCENT NA MNIE ZADZWONIŁEŚ ŻE NA FORUM CI CISNE.ŻAŁOSNE
POCZYTAJCIE O TYM GOŚCIU I DAJCIE SPOKUJ JA MIAŁEM RACJE ON SZUKA ZACZEPKI I PÓŹNIEJ Z DUPY WALI.POCZYTAJCIE O NIM
KŁUCI SIĘ ZE WSZYSTKIMI TUTAJ.
ON JEST CHORY PSYCHICZNIE
OMIJAJCIE Z DALEKA I NIE WDAWAJCIE SIĘ Z NIM W GATKĘ
ANI NIE KUPUJCIE ŻADNEGO ALKOCHOLU I PAPIEROSÓW JAK DAJE OGŁOSZENIA.KUPISZ I PROBLEMÓW MOŻNA SIE NABAWIĆ.
UWAŻAJCIE
Kasuje moje wpisy z tym kapusiem

Forumowy śmieciu bez imienia i Nazwiska.
Łatwo jest pomiatać czyimś nazwiskiem i imieniem, będąc jak szczur schowany pod przykrywką "Gacek 1981".
Podaj swoje prawdziwe nazwisko i imię i dopiero wtedy bierz i obrażaj.
A tak jesteś nieudolnym hejterem, oraz forumowym szczurem i nikim więcej, Niegodnym nawet splunięcia w twarz, ponieważ ty twarzy niemasz.
Już ci raz tutaj napisałem, jednak powtórzę, jestem na tym forum od początku jego istnienia i przez parę lat pisałem pod swoim nazwiskiem i imieniem.
A Gabriel też jest moim oficjalnym imieniem.
Dlatego goń się szmato i forumowy BEZIMIENNY szczurze.
Mnie takie wpisy jak twoje, wiszą jak cygańskie korale.
----
Możesz się produkować dalej i kasować bez końca.
Jednak pamiętaj iż w necie NIC NIE GINIE!!! i wszystko można odtworzyć bez problemu, a zwłaszcza te bandyckie twoje pogróżki.
----
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
Nie pisz domnie kapusiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
GACEK1981 napisał:
Nie pisz domnie kapusiuTy to masz mniemanie o sobie, forumowy BEZIMIENNY SZCZURZE!
Jak ja mogę pisać do kogoś bez nazwiska i imienia, który sam sobie pluje w twarz, pisząc iż zadzwoni, a później znowu pisze iż niema telefonu, no jak to tak.
To jest mój TEMAT O FORUMOWYM HEJTERZE TROLLU I SZCZURZE BEZ CZCI I ZASAD !!! "GACEK 1981".
I tylko w tym temacie, odpowiadam na nieudolny heiting ze strony "GACEK 1981".
To ty Mnie atakujesz, jak kiedyś bezimienni ORMOWCY.
To ty szczurze obrażasz moje nazwisko, chowając się pod ormowskim pseudonimem, to jak ja mogę do takiej kanalii pisać?
Weź odstaw to co aktualnie bierzesz, ponieważ te twoje łyse zwoje, będą niedługo świecić odbitym blaskiem, tak będą gładkie.
No to znowu sobie pofolgowałem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
TEKST NIOECENZUROWANY

TEKST TYLKO DLA DOROSŁYCH I O TWARDYCH NERWACH.

APROPO ZAMELDOWANIA I PRACOWANIA TO TRZEBA MIEĆ ADRES ZAMELDOWANIA I KORESPONDENCJI POCZTOWEJ TUTAJ JAK KTOŚ CHCE LEGALNIE PRACOWAĆ .HE TY PAŁO .POD TYM NUMEREM 99660105 ANDRZEJ GABRIEL ANANIÓW.GDZIE BYŁEŚ CHYBA JUŻ, MORZE NIELEGALNIE PRZEBYWASZ I Z PRACĄ NIELEGALNĄ .ALBO TU
TY PAŁO JUŻ NIE BĘDĘ PISAŁ ŻE POLICYJNA ,BO POLICJA NAWET MA WIEKSZY SZACUN NIŻ TY SZMATO I ŚCIERWO CHORE EMERYTALNE.NIEPISZ JUŻ NA GŁÓWNYM FORUM BO DAJ LUDZIĄ SPOKUJ.NIKOGO NIE INTERESUJE JAKIŚ STARY CWEL JAK TY NA TYM FORUM ,GZIE NA NAV SIEDZI I CIAGNIE DRUTA ZA ŁÓŻECZKO .
BO JAK W 2007 DAŁEŚ OGŁOSZENIE ŻE MASZ PROPOZYCJE NA CNC W NO .I ŻE MOŻESZ KŁAŚ KLINKIER NAWET TERAZ I OBCIAGAĆ PAŁE ZA ŁÓŻECZKO CIEPŁE .POWIEDZ OFICJALNIE KIEDY BEDZIESZ WE WAŁBRZYCHU NA DZIELNI ,KAŻDY JUŻ U CIEBIE WE WAŁBRZYCHU WIE CO ROBISZ NA TYM FORUM I W NORGI SPRZEDAWCO .KIEDY WRACASZ DO PL .NAPISZ OFICJALNIE .
OSTATNI RAZ MASZ SZANSE ŻEBY PRZEPROSIĆ LUDZI KTÓRYCH WYZYWAŁEŚ,OBRAŻAŁEŚ,I WYŚMIEWAŁEŚ I TRAKTOWAŁEŚ JAK ŚCIERWO NA TYM FORUM I NA DZIELNI.
CHCESZ OFICJALNIE TO BEDZIESZ MIAŁ

MASZ NA NASZEJ NORWEGI SWOJICH PROFILI 2 ŻEBY GRAĆ DOBREGO I ZŁEGO KAŻDY TO JUŻ WIE..

POLICJA JUŻ BYŁA U MNIE ,PRZEZ CIEBIE ,
SMIALI SIE Z CIEBIE .
BO TO TWÓJ 5 CZY 6 PROFIL NA NASZEJ NORWEGI PO USUWANIU PRZEZ NASZĄ NORWEGIE PORTAL.
POLICJA NIC NIE MOŻE ZROBIĆ BO TY NA KAŻDYM PROFILU KTÓRY MIAŁEŚ TO ŁAMAŁEŚ WSZYSTKIE ZASADY CYWILNO PRAWNE .
A NA MÓJ PRIV.WIECEJ ZGŁASZA SIĘ LUDZI.

PRZEPRASZAM ZA OBLAZLIWE SŁOWA ŻE NAPISAŁEM
BARDZO POWAŻNEGO PARAGRAFU DOPUSCIŁ SIĘ I TO BY BYŁ SZOK DLA CAŁEJ NASZEJ SPOŁECZNOŚCI TU..

BLOKUJE MNIE REGULAMIN TEGO PORTALU I NIE MOGE OGŁOSIĆ PUBLICZNIE TEGO CO MAM Z DZIELNI Z WAŁBRZYCHA NA TEGO GOŚCIA

PRZEPRASZAM WAS WSZYSTKICH NASZYCH ŻE NIEMOGĘ ODPISAĆ MU PRYWATNIE POBLOKOWAŁ MNIE NA PRIV.
CHCIAŁBYM ZEJŚĆ NA PRIV Z TĄ KURWĄ ALE NIE DA SIĘ BO TEN PEDOFIL I KOBIETO BIJCA TAK TO ZROBIŁ.
BARDZO MI PRZYKRO RODACY.

OBIECUJE ŻE Z MOJEJ STRONY POSTARAM SIĘ ŻEBY TEGO
GOSCIA WYSŁAC DO WAŁBRZYCH .A NA DZIELNI ZAŁATWIĄ SPRAWE.NIEMOGE PODAĆ ADRESU JEGO BO REGULAMIN MNIE BLOKUJE .PRZYKRO MI I PRZEPRASZAM WAS RODACY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
Dla Ciebie chłopcze.
Peace and love.
Nie pisz na capslocku, bo wcale przez to nie będziesz bardziej słyszalny, tylko robisz z siebie większego durnia.
Naucz się pisać po polsku ze składnią.
Wiedz, że istnieje coś takiego, jak interpunkcja.
A potem wkraczaj na forum.
I miej coś więcej do powiedzenia, niż rzekoma walka obrończa obcych Ci osób.
Napisałeś, że masz wiele przyjaciół itd...
A gdy megip naisała w 1 wątku, co o Tobie myśli, w sensie psychoanalizy, to nie raczyłeś Jej odpowiedzieć w tymże wątku, tylko od razu na privie zaprosiłeś Ją do znajomych
To takich przyjaciół posiadasz?
Chłopie zastanów się nad sobą.
Bo wkroczyłeś tu i myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy.
I nie tłumacz się, że popełniasz błędy w pisowni poprzez zgrubiałe palce z powodu ćwiczeń na siłowni..
To nie są literówki.
Piszesz jak tępak.
Tym bardziej, że Gabrysiowi rzuciłes tekstem, że nie masz telefonu (sic...)
Więc w takim razie piszesz na klawiaturze komputerowej

Błądzisz, kręcisz i błyszczysz tu, jak kolejna forumowa supernova
Ot co...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
Eeech....
Syzyfowa robota Don Kichota, to głupota