napisał:
KONFIDENCIE POLICYJNY
WYSTARCZY WPISAĆ TWOJE IMIE I NAZWISKO W GOGLE
ANDRZEJ GABRIEL ANANIÓW
NAWET PIEĆ LAT TEMU JUŻ TAK O TOBIE MÓWILI NA TYM FORUM .
NA MOJANORWEGIA STRONIE KAŻDY TOBIE CIŚNIE ŻE JESTEŚ KONFIDENTEM I JESTEŚ CHORY ,MASZ ZABUŻENIA.
ZMIENIASZ TYLKO NAZWE PROFILU ŻEBY CIEBIE NIEROZPOZNALI,WCZEŚNIEJ GABRIEL I PÓŹNIEJ INNACZEJ TRAGEDIA .
NAPISZ ILU LUDZI SPRZEDAŁEŚ NA TYM FORUM
W WAŁBRZYCHU PRZESTALI JUŻ POSZUKIWANIA CIEBIE.
LUDZIE TEN GOŚĆ OD POCZĄTKU TEGO FORUM LUDZI SPRZEDAJE .
NAWET KOBIETY CIEBIE CISNĄ NA TYCH STARY TWOJICH POSTACH.
NA STO PROCENT NA MNIE ZADZWONIŁEŚ ŻE NA FORUM CI CISNE.ŻAŁOSNE
POCZYTAJCIE O TYM GOŚCIU I DAJCIE SPOKUJ JA MIAŁEM RACJE ON SZUKA ZACZEPKI I PÓŹNIEJ Z DUPY WALI.POCZYTAJCIE O NIM
KŁUCI SIĘ ZE WSZYSTKIMI TUTAJ.
ON JEST CHORY PSYCHICZNIE
OMIJAJCIE Z DALEKA I NIE WDAWAJCIE SIĘ Z NIM W GATKĘ
ANI NIE KUPUJCIE ŻADNEGO ALKOCHOLU I PAPIEROSÓW JAK DAJE OGŁOSZENIA.KUPISZ I PROBLEMÓW MOŻNA SIE NABAWIĆ.
UWAŻAJCIE
Kasuje moje wpisy z tym kapusiem
Forumowy śmieciu bez imienia i Nazwiska.
Łatwo jest pomiatać czyimś nazwiskiem i imieniem, będąc jak szczur schowany pod przykrywką "Gacek 1981".
Podaj swoje prawdziwe nazwisko i imię i dopiero wtedy bierz i obrażaj.
A tak jesteś nieudolnym hejterem, oraz forumowym szczurem i nikim więcej, Niegodnym nawet splunięcia w twarz, ponieważ ty twarzy niemasz.
Już ci raz tutaj napisałem, jednak powtórzę, jestem na tym forum od początku jego istnienia i przez parę lat pisałem pod swoim nazwiskiem i imieniem.
A Gabriel też jest moim oficjalnym imieniem.
Dlatego goń się szmato i forumowy BEZIMIENNY szczurze.
Mnie takie wpisy jak twoje, wiszą jak cygańskie korale.
----
Możesz się produkować dalej i kasować bez końca.
Jednak pamiętaj iż w necie NIC NIE GINIE!!! i wszystko można odtworzyć bez problemu, a zwłaszcza te bandyckie twoje pogróżki.
----
KONFIDENCIE POLICYJNY
WYSTARCZY WPISAĆ TWOJE IMIE I NAZWISKO W GOGLE
ANDRZEJ GABRIEL ANANIÓW
NAWET PIEĆ LAT TEMU JUŻ TAK O TOBIE MÓWILI NA TYM FORUM .
NA MOJANORWEGIA STRONIE KAŻDY TOBIE CIŚNIE ŻE JESTEŚ KONFIDENTEM I JESTEŚ CHORY ,MASZ ZABUŻENIA.
ZMIENIASZ TYLKO NAZWE PROFILU ŻEBY CIEBIE NIEROZPOZNALI,WCZEŚNIEJ GABRIEL I PÓŹNIEJ INNACZEJ TRAGEDIA .
NAPISZ ILU LUDZI SPRZEDAŁEŚ NA TYM FORUM
W WAŁBRZYCHU PRZESTALI JUŻ POSZUKIWANIA CIEBIE.
LUDZIE TEN GOŚĆ OD POCZĄTKU TEGO FORUM LUDZI SPRZEDAJE .
NAWET KOBIETY CIEBIE CISNĄ NA TYCH STARY TWOJICH POSTACH.
NA STO PROCENT NA MNIE ZADZWONIŁEŚ ŻE NA FORUM CI CISNE.ŻAŁOSNE
POCZYTAJCIE O TYM GOŚCIU I DAJCIE SPOKUJ JA MIAŁEM RACJE ON SZUKA ZACZEPKI I PÓŹNIEJ Z DUPY WALI.POCZYTAJCIE O NIM
KŁUCI SIĘ ZE WSZYSTKIMI TUTAJ.
ON JEST CHORY PSYCHICZNIE
OMIJAJCIE Z DALEKA I NIE WDAWAJCIE SIĘ Z NIM W GATKĘ
ANI NIE KUPUJCIE ŻADNEGO ALKOCHOLU I PAPIEROSÓW JAK DAJE OGŁOSZENIA.KUPISZ I PROBLEMÓW MOŻNA SIE NABAWIĆ.
UWAŻAJCIE
Kasuje moje wpisy z tym kapusiem
Forumowy śmieciu bez imienia i Nazwiska.
Łatwo jest pomiatać czyimś nazwiskiem i imieniem, będąc jak szczur schowany pod przykrywką "Gacek 1981".
Podaj swoje prawdziwe nazwisko i imię i dopiero wtedy bierz i obrażaj.
A tak jesteś nieudolnym hejterem, oraz forumowym szczurem i nikim więcej, Niegodnym nawet splunięcia w twarz, ponieważ ty twarzy niemasz.
Już ci raz tutaj napisałem, jednak powtórzę, jestem na tym forum od początku jego istnienia i przez parę lat pisałem pod swoim nazwiskiem i imieniem.
A Gabriel też jest moim oficjalnym imieniem.
Dlatego goń się szmato i forumowy BEZIMIENNY szczurze.
Mnie takie wpisy jak twoje, wiszą jak cygańskie korale.
----
Możesz się produkować dalej i kasować bez końca.
Jednak pamiętaj iż w necie NIC NIE GINIE!!! i wszystko można odtworzyć bez problemu, a zwłaszcza te bandyckie twoje pogróżki.
----