Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
GACEK1981 napisał:
To napisz a nie blokuj prywatne wiadomości chrupie ci w kolanach a wczoraj jak do ciebie podjechałem to policja tylko straszyłeś. A pod tym adresem twojim o tylko stare zgredy biegają z insulina i wywożą bimber z tej czerwonej szopy.a już niewspomne o nielegalnym wynajmowanu pokoji przez tego Norwega.Ty jesteś stary I chory hejterkiem tego biednego forum naszej norwegi.Tylko zostało ci ludzi gnębić a nie pomagać.dobrze że można ciebie blokować tą żółtą gwiazdką. PISAŁEM DO CIEBIE CZY MIESZKASZ POD TYM ADRESEM PO TYM NUMERZE TELEFONU 96660105.JECHAŁEM NA KAWE I DLA CIEBIE MOGE NAWET ZAPALI TE TWOJE PAPIEROSY Z PRZEMYTU,A I O BIMBRZE NIE WSPOMNE .PEWNIE FAJNIE JAK SIE NAPIERDOLISZ TA WÓDA Z PRZEMYTU I POŹNIEJ GROZISZ KOBIETĄ W CIĄŻY.ALE TY JESTES KOZACZEK .TYLKO NA FORUM JESTES TAKI TWARDY.TWÓJ KOLEGA Z FORUM TEŻ BYŁ KOZACZKIEM WCZORAJ I WIERZ CO TYLKO PROSIŁ BOGA.
JA W TO BOGA NIEMIESZAŁEM WCZORAJ .
DZIWNYCH LUDZI MOŻNA POZNAĆ W CYWILU...
JAK PRZEPROSISZ LUDZI KTÓRYCH SKRZYWDZIŁEŚ TO BĘDZIE TWÓJ NAJWIEKSZY SUKCES W ŻYCIU.
A I UMNIE WSZYSCY W RODZINIE SA CZARNYMI SZCZURAMI
SEA RATS MARINE.........

W cywilizowanym świecie istnieje coś takiego, jak informacja telefoniczna, że ma się zamiar odwiedzić daną osobę.
Jak widać po twoim wpisie, to numer telefonu jest tobie znany.
Dlatego też nie rozumiem, dlaczego nie dzwonisz.
TYLKO jak szczur, ZŁODZIEJ I BANDYTA, podjeżdżasz pod dany adres i sprawdzasz czy ktoś jest na posesji.
To co napisałeś wyżej, jest dokumentem przeciwko tobie, jako złodziejowi i bandycie. Zamontowana kamera na pewno zarejestrowała numer auta, którym podjechałeś na prywatną własność, bez konkretnego zaproszenia oraz potwierdzenia telefonicznego.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Inna sprawa to taka, jak już wyżej w innych postach napisałem, nie podasz swojego adresu oraz numeru telefonu, oraz sam nie zadzwonisz, to będziesz dla mnie tylko ŚMIECIEM, HEITEREM , ZŁODZIEJEM i BANDYTĄ!
Który nieudolnie, stara się MOBBINGOWAĆ INNYCH UCZESTNIKÓW TEGO FORUM, a to niestety jest PRZESTĘPSTWO INTERNETOWE ścigane przez Norweską Policję, o ile taka osoba pokrzywdzona, zgłosi taki incydent.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
GACEK1981 napisał:
To napisz a nie blokuj prywatne wiadomości chrupie ci w kolanach a wczoraj jak do ciebie podjechałem to policja tylko straszyłeś. A pod tym adresem twojim o tylko stare zgredy biegają z insulina i wywożą bimber z tej czerwonej szopy.a już niewspomne o nielegalnym wynajmowanu pokoji przez tego Norwega.Ty jesteś stary I chory hejterkiem tego biednego forum naszej norwegi.Tylko zostało ci ludzi gnębić a nie pomagać.dobrze że można ciebie blokować tą żółtą gwiazdką. PISAŁEM DO CIEBIE CZY MIESZKASZ POD TYM ADRESEM PO TYM NUMERZE TELEFONU 96660105.JECHAŁEM NA KAWE I DLA CIEBIE MOGE NAWET ZAPALI TE TWOJE PAPIEROSY Z PRZEMYTU,A I O BIMBRZE NIE WSPOMNE .PEWNIE FAJNIE JAK SIE NAPIERDOLISZ TA WÓDA Z PRZEMYTU I POŹNIEJ GROZISZ KOBIETĄ W CIĄŻY.ALE TY JESTES KOZACZEK .TYLKO NA FORUM JESTES TAKI TWARDY.TWÓJ KOLEGA Z FORUM TEŻ BYŁ KOZACZKIEM WCZORAJ I WIERZ CO TYLKO PROSIŁ BOGA.
JA W TO BOGA NIEMIESZAŁEM WCZORAJ .
DZIWNYCH LUDZI MOŻNA POZNAĆ W CYWILU...
JAK PRZEPROSISZ LUDZI KTÓRYCH SKRZYWDZIŁEŚ TO BĘDZIE TWÓJ NAJWIEKSZY SUKCES W ŻYCIU.
A I UMNIE WSZYSCY W RODZINIE SA CZARNYMI SZCZURAMI
SEA RATS MARINE.........

Ty koleś jesteś chory psychicznie.
Do czego Ty mnie zapraszasz?
Najpierw naucz się pisać po polsku, żeby dało się z Tobą dyskutować.
Popracuj nad składnią zdania i ogólnie łączeniem wyrazów, bo z jednego wyrazu obcinasz litery dołączając je do poprzedniego.
Potem popracuj nad treścią i logiką tego co piszesz.
A w zasadzie to najlepiej wypierdalaj i nie śmierdź tu
A z mojego priv też wypierdalaj półgłówku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
Jesteś super star forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
GACEK1981 napisał:
I znowu ty kobieto bijco ,straszysz tylko komputerem i niczym więcej.próbowałem odciągnąć ciebie od głównego forum żebyś więcej ludzi nie obrażał. Ty na priv nawet niechcesz przejść, ani spotkać i osobiście mnie powyzywać.
JESTEŚ ZWYKŁYM SMIECIEM TEGO FORUM I NIE POMAGASZ TYLKO OBRAŻASZ LUDZI I WIDAĆ PO TWOJICH POSTACH JA NIE JESTEM PIERWSZY KTÓREMU TYLKO POTRAFISZ UBLIŻAĆ.A CO DO POLICJI TO POZDRAWIAM I ZAPRASZAM.A TY OPWIEDZ O SWOJIM HANDLU WÓDKA I PAPIEROSAMI NAJPIERW.
JESTEŚ ZWYKŁYM KOBIETO BIJCĄ I SMIETNIKIEM TEGO NORMALNEGO ŻYCIA .PRZYKRO ŻE LUDZIE MUSZĄ TO CZYTAĆ JAK GOŚCIU UBLIŻAŁ KOBIECIE W CIAŻY.TRAGEDIA
TELEFONU NIEMAM JAK MÓWIŁEM ŚMIECIU ŻYCIA.ZAWSZE MOŻESZ NAPISAĆ PRYWATNIE A NIE JAK GWIAZDA TEGO FORUM ALE TY JESTEŚ ZWYKŁYM STRECICIELEM FORUMOWYM I NICZYM WIECEJ.SMIEC

Jak to nie chcę.
Przecież szczurku, znasz mój numer telefonu, sam go tutaj zamieściłeś w swoim poście.
Mało tego odgrażałeś się iż po powrocie z pracy zadzwonisz i podasz adres, bym mógł podjechać na strzyżenie moich skrzydeł.
I co śmieciu, jak BANDYTA I ZŁODZIEJ podjechałeś podobno pod dom.
Trzeba było najpierw zadzwonić , to byś wiedział co i jak.
A tak wal się śmieciu do hasioka, ponieważ tam jest tylko twoje miejsce.
To jaki masz problem nieudolny hejterku.
Co zaś do forumowej pomocy, spłodziłeś obrońco uciśnionych forumowiczów, ponad 40 postów i ŻADEN nie trąci żadną pożyteczną informacją, dla innych zadających na tym forum pytań.
Uczepiłeś się MNIE jak pizda podpaski w okresie, i pieprzysz jak pijany kucharz przesoloną zupę.
Mnie to akurat jako czynnego emeryta, ani ziębi ani też grzeje.
Ot, mam jakąś odskocznię na tym prawie martwym forum, co prawda, przyjemniej było by pisać na inne tematy, jednak twój patologiczny przypadek, też jest dla mnie pożyteczny z punktu widzenia, zachowania się jednostki w stresującym środowisku.
...co do braku podobno telefonu, to sam sobie zadajesz publicznie kłamstwo ponieważ jak zaznaczyłem już wyżej, sam się odgrażałeś iż po pracy zadzwonisz i podasz adres.
Jednymi słowy, jesteś miałki krętacz i nic nadto.
Ja akurat, żadnej policji się nie obawiam, ponieważ twoje pomówienia NIC NIE ZNACZĄ, /są jedynie następną formą hejterstwa/ natomiast ty sam powinieneś mieć obawy ponieważ już w innych postach napisałem iż stosujesz brudny mobbing, a to w Norge jest karalne.
UFFfff... alem siem naprodukofalem, ze ho cho i HOooo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
TYLKO.POWIEDZ TYM LUDZIĄ Z POD TEGO TWOJEGO NUMERU 96660105 KTÓRZY TAM MIESZKAJ ŻE NIE MUSZĄ SIE BAĆ.BO JA NIKOMU KRZYWDY NIE ZROBIĘ
KONFIDENCIE
UWAŻAJCIE NA TEGO KAPUSIA I PROWAKATORA .WYSTARCZY GO WYGOGLOWAĆ.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...wyszedłem tylko na kilka godzinek a tu taki jazgot i bełkot...
...Ps.właściwie to nic nie straciłem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
WYSTARCZY WPISAĆ TWOJE IMIE I NAZWISKO W GOGLE
ANDRZEJ GABRIEL ANANIÓW 99660105
NAWET PIEĆ LAT TEMU JUŻ TAK O TOBIE MÓWILI NA TYM FORUM .
NA MOJANORWEGIA STRONIE KAŻDY TOBIE CIŚNIE ŻE JESTEŚ KONFIDENTEM I JESTEŚ CHORY ,MASZ ZABUŻENIA.
ZMIENIASZ TYLKO NAZWE PROFILU ŻEBY CIEBIE NIEROZPOZNALI,WCZEŚNIEJ GABRIEL I PÓŹNIEJ INNACZEJ TRAGEDIA .

LUDZIE TEN GOŚĆ OD POCZĄTKU TEGO FORUM LUDZI SPRZEDAJE .
NAWET KOBIETY CIEBIE CISNĄ NA TYCH STARY TWOJICH POSTACH.
NA STO PROCENT NA MNIE ZADZWONIŁEŚ ŻE NA FORUM CI CISNE.ŻAŁOSNE
POCZYTAJCIE O TYM GOŚCIU I DAJCIE SPOKUJ JA MIAŁEM RACJE ON SZUKA ZACZEPKI I PÓŹNIEJ Z DUPY WALI.POCZYTAJCIE O NIM
KŁUCI SIĘ ZE WSZYSTKIMI TUTAJ.
ON JEST CHORY PSYCHICZNIE
OMIJAJCIE Z DALEKA I NIE WDAWAJCIE SIĘ Z NIM W GATKĘ
ANI NIE KUPUJCIE ŻADNEGO ALKOCHOLU I PAPIEROSÓW JAK DAJE OGŁOSZENIA.KUPISZ I PROBLEMÓW MOŻNA SIE NABAWIĆ.
UWAŻAJCIE
Kasuje moje wpisy z tym kapusiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok