Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
Otwórz oczy i nieobrażaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...gacku czy jak tam cie zwą
...to co tutaj wypisujes to przechodzi ludzkie pojęcie...Gabriel do świętych na tym forum nie nalezy,to napewno
...język jakim operujesz sugeruje co najwyżej skończoną podstawówke...to co wypisujesz podpowiada mi jakąś przeszłość kryminalną...powiem czy napisze krótko...paszo. wo. z tego portalu !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
GACEK1981 napisał:
Jesteś zwykłym gabrysiem i to jego konto też .Ty szmato pybliczna
Biedaczku.
Dyskusja Cię przerasta.
Dawaj dalej, nie mając argumentów.
Nic nie powiesz więcej oprócz inwektyw?
Ćwicz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
bojfraoszlo napisał:
...to co tutaj wypisujes to przechodzi ludzkie pojęcie...Gabriel do świętych na tym forum nie nalezy,to napewno
...język jakim operujesz sugeruje co najwyżej skończoną podstawówke...to co wypisujesz podpowiada mi jakąś przeszłość kryminalną...powiem czy napisze krótko...paszo. wo. z tego portalu !

Jeszcze 2 dni temu, koleś mnie mierził, ale teraz, to on jest najzwyczajniej przezabawny.
Dawno już takiego pajacyka na forum nie było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
bodys napisał:
bojfraoszlo napisał:

Jeszcze 2 dni temu, koleś mnie mierził, ale teraz, to on jest najzwyczajniej przezabawny.

...przedziwna wulgarna postać...stając w obronie kobiety w ciąży ...życząc jej szczęścia i spokoju., że on już wszystko tu załatwi a ona niech opoczywa...absurrrrd! ..wyzywa i ujada jak kundelek pod remizą...uczepił się jak pijany płotu,,ty go nazywasz pajacykiem a ja patafianem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
bojfraoszlo napisał:
bodys napisał:
bojfraoszlo napisał:

...przedziwna wulgarna postać...stając w obronie kobiety w ciąży ...życząc jej szczęścia i spokoju., że on już wszystko tu załatwi a ona niech opoczywa...absurrrrd! ..wyzywa i ujada jak kundelek pod remizą...uczepił się jak pijany płotu,,ty go nazywasz pajacykiem a ja patafianem...

Jeszcze ze 2 dni i zniknie.
Chyba, że będzie miał dobry VPN

Chyba chłopcu bolca w pupę trzeba.
Bo to aż ciężkie do zrozumienia, żeby tak skakać i rzekomo na kawę zapraszać.
Chyba kakao chce dzieciak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
Popierajcie,przepraszam to jest jednej osoby konta te.Żeby sobie radzić bo początkujący rozkminił.tragedia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
Szkoda że samemu sobie można minusy,plusy dawac.sprytne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
I jak człowiek zwróci uwagę żeby nie obrażał innych .
To zostaje sam obrażany.szkoda że tu LUDZIĄ jaj już brakuje żeby pomóc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
Lubisz publicznie pisać to powiedz prosto w oczy w realu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok