Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
Przeprosić ludzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
GACEK1981 napisał:
Czekam na adres twój na priv.pedofilu .
Gdzie chcesz

Czacha dymi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
PRZEPROŚ LUDZI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
kopia wiadomości gacka z priv

GACEK1981 GACEK198123:20 - 01.04.22
I co tylko tyle potrafisz parowo i obronco pedofili.
Komputerek tylko to twoja parówa obrona.dawaj pokasz oprócz komputerka co potrafisz.
Kurwo prywatnie piszę do ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
PRZEPROŚ LUDZI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
Gacuś, Ty znasz takie pojęcie, jak rozmowa?

Gdzieś Ty się dopatrzył we mnie obrońcy pedofili?
Ty potrzebujesz jakiejś terapii psychopato
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
GACEK1981 napisał:
TEKST NIOECENZUROWANY
TEKST TYLKO DLA DOROSŁYCH I O TWARDYCH NERWACH.
APROPO ZAMELDOWANIA I PRACOWANIA TO TRZEBA MIEĆ ADRES ZAMELDOWANIA I KORESPONDENCJI POCZTOWEJ TUTAJ JAK KTOŚ CHCE LEGALNIE PRACOWAĆ .HE TY PAŁO .POD TYM NUMEREM 99660105 ANDRZEJ GABRIEL ANANIÓW.GDZIE BYŁEŚ CHYBA JUŻ, MORZE NIELEGALNIE PRZEBYWASZ I Z PRACĄ NIELEGALNĄ .ALBO TU
TY PAŁO JUŻ NIE BĘDĘ PISAŁ ŻE POLICYJNA ,BO POLICJA NAWET MA WIEKSZY SZACUN NIŻ TY SZMATO I ŚCIERWO CHORE EMERYTALNE.NIEPISZ JUŻ NA GŁÓWNYM FORUM BO DAJ LUDZIĄ SPOKUJ.NIKOGO NIE INTERESUJE JAKIŚ STARY CWEL JAK TY NA TYM FORUM ,GZIE NA NAV SIEDZI I CIAGNIE DRUTA ZA ŁÓŻECZKO .
BO JAK W 2007 DAŁEŚ OGŁOSZENIE ŻE MASZ PROPOZYCJE NA CNC W NO .I ŻE MOŻESZ KŁAŚ KLINKIER NAWET TERAZ I OBCIAGAĆ PAŁE ZA ŁÓŻECZKO CIEPŁE .POWIEDZ OFICJALNIE KIEDY BEDZIESZ WE WAŁBRZYCHU NA DZIELNI ,KAŻDY JUŻ U CIEBIE WE WAŁBRZYCHU WIE CO ROBISZ NA TYM FORUM I W NORGI SPRZEDAWCO .KIEDY WRACASZ DO PL .NAPISZ OFICJALNIE .
OSTATNI RAZ MASZ SZANSE ŻEBY PRZEPROSIĆ LUDZI KTÓRYCH WYZYWAŁEŚ,OBRAŻAŁEŚ,I WYŚMIEWAŁEŚ I TRAKTOWAŁEŚ JAK ŚCIERWO NA TYM FORUM I NA DZIELNI.
CHCESZ OFICJALNIE TO BEDZIESZ MIAŁ
MASZ NA NASZEJ NORWEGI SWOJICH PROFILI 2 ŻEBY GRAĆ DOBREGO I ZŁEGO KAŻDY TO JUŻ WIE..
POLICJA JUŻ BYŁA U MNIE ,PRZEZ CIEBIE ,
SMIALI SIE Z CIEBIE .
BO TO TWÓJ 5 CZY 6 PROFIL NA NASZEJ NORWEGI PO USUWANIU PRZEZ NASZĄ NORWEGIE PORTAL.
POLICJA NIC NIE MOŻE ZROBIĆ BO TY NA KAŻDYM PROFILU KTÓRY MIAŁEŚ TO ŁAMAŁEŚ WSZYSTKIE ZASADY CYWILNO PRAWNE .
A NA MÓJ PRIV.WIECEJ ZGŁASZA SIĘ LUDZI.
PRZEPRASZAM ZA OBLAZLIWE SŁOWA ŻE NAPISAŁEM
BARDZO POWAŻNEGO PARAGRAFU DOPUSCIŁ SIĘ I TO BY BYŁ SZOK DLA CAŁEJ NASZEJ SPOŁECZNOŚCI TU..
BLOKUJE MNIE REGULAMIN TEGO PORTALU I NIE MOGE OGŁOSIĆ PUBLICZNIE TEGO CO MAM Z DZIELNI Z WAŁBRZYCHA NA TEGO GOŚCIA
PRZEPRASZAM WAS WSZYSTKICH NASZYCH ŻE NIEMOGĘ ODPISAĆ MU PRYWATNIE POBLOKOWAŁ MNIE NA PRIV.
CHCIAŁBYM ZEJŚĆ NA PRIV Z TĄ KURWĄ ALE NIE DA SIĘ BO TEN PEDOFIL I KOBIETO BIJCA TAK TO ZROBIŁ.
BARDZO MI PRZYKRO RODACY.
OBIECUJE ŻE Z MOJEJ STRONY POSTARAM SIĘ ŻEBY TEGO
GOSCIA WYSŁAC DO WAŁBRZYCH .A NA DZIELNI ZAŁATWIĄ SPRAWE.NIEMOGE PODAĆ ADRESU JEGO BO REGULAMIN MNIE BLOKUJE .PRZYKRO MI I PRZEPRASZAM WAS RODACY
Tak sobie ku pamięci pozostawiam, ponieważ jak znowu szczur oprzytomnieje to zacznie kasować.
Ciekawe jakie kreski wciąga, że takie elaboraty tworzy, by później po trzeźwemu kasować.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
PRZEPROŚ LUDZI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GACEK GACEK
(GACEK1981)
Początkujący
PRZEPROŚ LUDZI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
GACEK1981 napisał:
A ja myślę że to tej kurwy drugie konto Gabrysia.a nie ty szmato publiczna tego forum i mi się wydaje że ciągniesz DRUTA z połyskiem..I odrzucasz zaproszenie na kawe .zwykła forumowa szmato i kurwo .zwykłe ŚCIERWO tego forum.
Następny kwiatuszek do kolekcji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok