Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
SWS napisał:
Gdzie jest sens i gdzie logika, tam sie slizga a tu skomli o prace, odrazu wiedzialem ze szuja i kretacz
Czyżby to ten sam Jerzyna z Forum od Pani Ewy ...?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
gargamello szczeknął :
uciekaj na Wawel ,poki oferta aktualna

Swoją żonę tam wyślij .
Lepiej niech zbiera Polskie gówna , niż ma Latać podobno na mopie po Narvesen - ie ...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:Mnie sie wydaje iz ludzie przeczytali cos takiego co w innym temacie napisal Gabriel: Niemniej gdybym tylko chciał , to jednak Miałbym "normalnie , Nienormalną pracę" nawet po 12 godzin na dobę , przez Bity Rok z Niedzielami Włącznie .---
Jednak właśnie dlatego iż znam Strasznie Dobrze Mój Budowlany Fach , to Tu w Norge , ŚLIZGAM się jak Mogę ...
Jeszcze RAZ napiszę ...!
---
JA SWOJE JUŻ WYPRACOWAŁEM PRZEZ 30 LAT W POLSCE . !
---
Tu trafiłem na lukę i pracując , odpoczywam / dlatego trzymam się tej FIREMKI jak Rzep Psiego Ogona / .
---

A ktoz by chcial pracownisia ktory juz swoje wypracowal a teraz "slizga sie jak moze".... ? Niech lepiej poszuka skladajac podania i CV do osob ktore tego nieczytaly.

He he ... następny ...
"Upośledzony Inaczej" ...

---
Mimo to dostałeś Plusa , rzadko daje komukolwiek , jednak niech tam !!! .
---
Oj Impek , Impek ...
Ci co tu tak się żołądkują i wynokwiają na Mnie ... !
To raczej tego co zacytowałeś NIE CZYTALI ...!!! .
---
LUB całkowicie NIE ZROZUMIELI PRZESŁANIA , JAKIE TAM WŁAŚNIE ZAWARŁEM ...!!!
---
Zresztą Ty również , źle Interpretujesz ten tekst , dodając własne udziwnienia ...
---
Jednak Niech tam .

---
Jeszcze raz , może z kolei SETNY , napiszę ! .
PRACĘ MAM ... !!! .
tylko szukam Innej , lepsiejsiej i z Rodakiem w grupie któremu będę zawdzięczał to , że zaryzykował i POMÓGŁ GABRIELOWI ...
---
Właśnie w Poniedziałek Zabetonowałem to co wykonałem w szalunku i zbrojeniu ...!!!
A Jutro będę ten szalunek DEMOLOWAŁ ...!!!
---
Ponieważ zawód Cieśli to jedyny taki na ŚWIECIE ...
Gdzie najpierw Pieczołowicie się Buduje ...
By po ukończeniu dzieła BEZPARDONOWO "zdewastować" .
---

Dlatego też większość wrażliwych Ludzi parających się Ciesielką Szalunkową , ze stresu nadużywa nagminnie Etanolu !!! .
---
HE che he ...
I znowu w Norge Powstał następny Indywidualny projekt Mojego Skromnego Autorstwa Który widać z Kosmosu ... !!!
Trzeci z kolei ... ! .
---
Po Mnie , coś pozostanie Indywidualnego na Tej Ziemi , jak Mnie zabraknie ...
A co Ty i Tobie podobni , pozostawią ? .
---
Od Poniedziałku natomiast , będę sobie Murarzył ... na tym dziwnym Fundamencie ... coby się Mi nie nudziło do czasu aż się nie znajdzie KtośKto zaryzykuje i da Porządny Etat Gabrielowi !!! .
---
Gdybym Lubił Hazard , to bym już się założył z Tobą oto , kto pierwszy , dostanie pracę .
Ja , czy Twoi Kuzyni ... !
---
ECH Piątkowy wieczór ...
czas zacząć Jagodziankę , Lać w Ten Głupi dziób !
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Imperator1988 napisał:Mnie sie wydaje iz ludzie przeczytali cos takiego co w innym temacie napisal Gabriel: Niemniej gdybym tylko chciał , to jednak Miałbym "normalnie , Nienormalną pracę" nawet po 12 godzin na dobę , przez Bity Rok z Niedzielami Włącznie .---
Jednak właśnie dlatego iż znam Strasznie Dobrze Mój Budowlany Fach , to Tu w Norge , ŚLIZGAM się jak Mogę ...
Jeszcze RAZ napiszę ...!
---
JA SWOJE JUŻ WYPRACOWAŁEM PRZEZ 30 LAT W POLSCE . !
---
Tu trafiłem na lukę i pracując , odpoczywam / dlatego trzymam się tej FIREMKI jak Rzep Psiego Ogona / .
---

A ktoz by chcial pracownisia ktory juz swoje wypracowal a teraz "slizga sie jak moze".... ? Niech lepiej poszuka skladajac podania i CV do osob ktore tego nieczytaly.

He he ... następny ...
"Upośledzony Inaczej" ...

---
Mimo to dostałeś Plusa , rzadko daje komukolwiek , jednak niech tam !!! .
---
Oj Impek , Impek ...
Ci co tu tak się żołądkują i wynokwiają na Mnie ... !
To raczej tego co zacytowałeś NIE CZYTALI ...!!! .
---
LUB całkowicie NIE ZROZUMIELI PRZESŁANIA , JAKIE TAM WŁAŚNIE ZAWARŁEM ...!!!
---
Zresztą Ty również , źle Interpretujesz ten tekst , dodając własne udziwnienia ...
---
Jednak Niech tam .

---
Jeszcze raz , może z kolei SETNY , napiszę ! .
PRACĘ MAM ... !!! .
tylko szukam Innej , lepsiejsiej i z Rodakiem w grupie któremu będę zawdzięczał to , że zaryzykował i POMÓGŁ GABRIELOWI ...
---
Właśnie w Poniedziałek Zabetonowałem to co wykonałem w szalunku i zbrojeniu ...!!!
A Jutro będę ten szalunek DEMOLOWAŁ ...!!!
---
Ponieważ zawód Cieśli to jedyny taki na ŚWIECIE ...
Gdzie najpierw Pieczołowicie się Buduje ...
By po ukończeniu dzieła BEZPARDONOWO "zdewastować" .
---

Dlatego też większość wrażliwych Ludzi parających się Ciesielką Szalunkową , ze stresu nadużywa nagminnie Etanolu !!! .
---
HE che he ...
I znowu w Norge Powstał następny Indywidualny projekt Mojego Skromnego Autorstwa Który widać z Kosmosu ... !!!
Trzeci z kolei ... ! .
---
Po Mnie , coś pozostanie Indywidualnego na Tej Ziemi , jak Mnie zabraknie ...
A co Ty i Tobie podobni , pozostawią ? .
---
Od Poniedziałku natomiast , będę sobie Murarzył ... na tym dziwnym Fundamencie ... coby się Mi nie nudziło do czasu aż się nie znajdzie KtośKto zaryzykuje i da Porządny Etat Gabrielowi !!! .
---
Gdybym Lubił Hazard , to bym już się założył z Tobą oto , kto pierwszy , dostanie pracę .
Ja , czy Twoi Kuzyni ... !
---
ECH Piątkowy wieczór ...
czas zacząć Jagodziankę , Lać w Ten Głupi dziób !

tylko tyle z życia zostało, fajtłapo.

Kotów nie spij...

Z tymi plusami to nie bądź taki skromny, dodajesz sobie ich co najmniej kilka dziennie z kocich profili....
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Gabriel napisał

A Jutro będę ten szalunek DEMOLOWAŁ ...!!

czy to nie są podwaliny pod twój nowy dom ?? ....tak nie dawno się waść wyprowadzał w pośpiechu
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Andre ved mark napisał:czy to nie są podwaliny pod twój nowy dom ?? ....tak nie dawno się waść wyprowadzał w pośpiechu
W pośpiechu , ponieważ szkoda Mi było , dalej przepłacać.
----
Nie , to ine Moja Hytta , jeszcze nie zacząłem grać w Lotto ....
---
Coby rozrzucać , na prawo i na lewo .
Zgłoś wpis
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Gabriel napisał:
gargamello szczeknął :
uciekaj na Wawel ,poki oferta aktualna

Swoją żonę tam wyślij .
Lepiej niech zbiera Polskie gówna , niż ma Latać podobno na mopie po Narvesen - ie ...

Moja zona nie skamle po forum nieudaczniku,kup sobie widly bo pod smokiem duzo odchodw
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
gargamello napisał:Moja zona nie skamle po forum nieudaczniku...No ... ooo tego by brakowało ...!
Wystarczy , że ty dajesz Tutaj Popisy ... Własnej Głupoty ...!
Jeszcze jak by tak Pani Magister od mopa , zaczęła się podobnie udzielać , to trzeba by było ...
do Siusiaka na Forum Udać ... !!!.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak

NADAL AKTUALNE ...!!!

Poszukuję Firmy NORWESKIEJ ...
W której pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma , potrzebuje jeszcze jednego Dobrze wykwalifikowanego pracownika w zawodzie Budowlanym ...

---
PRZEDE WSZYSTKIM , MONTAŻ ŻELBETOWYCH KONSTRUKCJI BUDOWLANYCH .
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
Niemniej i inne prace budowlane również wykonuję .
---
Dodatkowo:
- Mam prawo jazdy Kat. -C- i -D-
- Uprawnienia na Koparko-ładowarki kl.-III-
- Uprawnienia Spawacza gazowego - 311.

Zgłoś wpis
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Gabriel napisał:
gargamello napisał:Moja zona nie skamle po forum nieudaczniku...No ... ooo tego by brakowało ...!
Wystarczy , że ty dajesz Tutaj Popisy ... Własnej Głupoty ...!
Jeszcze jak by tak Pani Magister od mopa , zaczęła się podobnie udzielać , to trzeba by było ...
do Siusiaka na Forum Udać ... !!!.

nie rob z siebie blazna...
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok