Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
czesio.:* napisał:czyli jesteś kwalifikowanym cieślą szalunkowym....TAK????
Tak jestem Wykwalifikowanym Cieślą Konstrukcyjnym , z umiejętnością wykonywania rysunków technicznych , oraz obliczeń wytrzymałościowych konstrukcji Ciesielskich . Jak chociażby połacie dachowe .

Jednocześnie mogę zaprojektować Proste elementy zbrojenia , fundamentów i płyt stropowych oraz to wszystko narysować i wykonać fizycznie .

Ale po co ty pierdolisz takie głupoty, na finnie jest 69 ogłoszeń gdzie są 224 miejsca pracy i ty
nie możesz znaleźć pracy ulomie?
m.finn.no/job/fulltime/search.html?q=for...nekker&sidebar=1

Trzeba być niedorozwinietym żeby nie móc znaleźć pracy..

Stawiasz pewnie zbyt wygórowane warunki :
praca w tandemie z kotem albo wcale ..

Drewno na budowie ma być wysmarowane kocimietka

Piasek w kuwecie dla mnie i dla kota MUSI być wymieniany raz dziennie
Łyskas tylko rybny (dla kota ewentualnie o samku kury)
Zgłoś wpis
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
czesio.:* napisał:
Joseph napisał:
Gabriel napisał:
czesio.:* napisał:czyli jesteś kwalifikowanym cieślą szalunkowym....TAK????
Tak jestem Wykwalifikowanym Cieślą Konstrukcyjnym , z umiejętnością wykonywania rysunków technicznych , oraz obliczeń wytrzymałościowych konstrukcji Ciesielskich . Jak chociażby połacie dachowe .

Jednocześnie mogę zaprojektować Proste elementy zbrojenia , fundamentów i płyt stropowych oraz to wszystko narysować i wykonać fizycznie .

Ale po co ty pierdolisz takie głupoty, na finnie jest 69 ogłoszeń gdzie są 224 miejsca pracy i ty
nie możesz znaleźć pracy ulomie?
m.finn.no/job/fulltime/search.html?q=for...nekker&sidebar=1

Trzeba być niedorozwinietym żeby nie móc znaleźć pracy..

Stawiasz pewnie zbyt wygórowane warunki :
praca w tandemie z kotem albo wcale ..

Drewno na budowie ma być wysmarowane kocimietka

Piasek w kuwecie dla mnie i dla kota MUSI być wymieniany raz dziennie
Łyskas tylko rybny (dla kota ewentualnie o samku kury)

to samo mnie zastanowiło....agencje pracy cieśli szalunkowych łykają na bieżąco i to świerzaków z pl...a co dopiero takie mistrza jak dziadek...

musi niezły lewus z dziadka i szuka frajera...

jedynie mu Wawel zostal , ewentualnie jak by byl bystry to mogl by za osla stac w jakiejs szopce swiatecznej...
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Gabriel napisał:
Poszukuję Firmy w której , pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma potrzebuje jeszcze jednego Dobrze wykwalifikowanego pracownika w zawodzie Budowlanym ...
znajdzie w końcu tę pracę, czy nie
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Nie bardzo rozumiem waszego postępowania .
---
Przecież napisałem Jasno i dobitnie , iż szukam firmy w której już ktoś z was pracuje ...!!! .
---
Czy to takie trudne do zrozumienia ? .
---
A wy wszyscy tak samo jak i poprzednio , Pieprzycie a nie solicie .
---
Czyżby was wszystkich ... jakaś demencja zaatakowała ? .
---
Ja nie potrzebuję żadnych Porad ani adresów Obcych Firm !
---
Potrzebuję konkretnej Odpowiedzi i bezpośredniego Kontaktu ...
---
Czy to naprawdę takie Trudne !?

Ech

Po produkujcie się jeszcze trochę , to co powyżej , to jakaś miernota ...
---
Wysilcie szare Komórki i do dzieła .
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Nie bardzo rozumiem waszego postępowania .
---
Przecież napisałem Jasno i dobitnie , iż szukam firmy w której już ktoś z was pracuje ...!!! .
---
Czy to takie trudne do zrozumienia ? .
---
A wy wszyscy tak samo jak i poprzednio , Pieprzycie a nie solicie .
---
Czyżby was wszystkich ... jakaś demencja zaatakowała ? .
---
Ja nie potrzebuję żadnych Porad ani adresów Obcych Firm !
---
Potrzebuję konkretnej Odpowiedzi i bezpośredniego Kontaktu ...
---
Czy to naprawdę takie Trudne !?

Ech

Po produkujcie się jeszcze trochę , to co powyżej , to jakaś miernota ...
---
Wysilcie szare Komórki i do dzieła .

Sam jebiesz ludzi ze szukają parcy na forum ot np. dziewczynę co niby od loda ja facet odstawil czy goscia co Jest kucharzem, jest tu miesiąc i nawet numeru personalnego sobie nie zalwtwil bo bez tego to pracy nie znajdzie bo to najwazniejsze ( ty oczywiscie majać numer personalny cały czas pracujesz pajacu). To takie ostanie I to delikatne w porownaniu do tego jak jebales ludzi wczesniej majac jakies zajecie....

Nikt normalnie myślący nie zalatwi pracy rodakowi który z PL pisze że szuka pracy i jest fachowecm w jakiejś dziedzinie, (pomijam tych co robili wszystko i potrariafia wszystko, mają papiery na wózki i prawko kat.B No i pisać potrafią) bo każdy kto ma zawód (na który jest zapotrzebowanie w No)i doswiadzenie to prace z Polski sam sobie znajdzie.
Więc pytanie jakim trzeba jebnietym żeby myśleć poważnie o kims kto pisze że potafi więcej niż zwykły cieśla (rysunki obliczenia i inne bzdury) jest tu 7 lat i szuka pracy?(ofert pod dostatkiem pomio tego ze okres zimowy jest)
Juz taki nieznajomy z PL byłby bardziej wiarygodny..
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:

Sam jebiesz ludzi ze szukają parcy na forum ot np. dziewczynę co niby od loda ja facet odstawil czy goscia co Jest kucharzem, jest tu miesiąc i nawet numeru personalnego sobie nie zalwtwil bo bez tego to pracy nie znajdzie bo to najwazniejsze ( ty oczywiscie majać numer personalny cały czas pracujesz pajacu). To takie ostanie I to delikatne w porownaniu do tego jak jebales ludzi wczesniej majac jakies zajecie....

Nikt normalnie myślący nie zalatwi pracy rodakowi który z PL pisze że szuka pracy i jest fachowecm w jakiejś dziedzinie, (pomijam tych co robili wszystko i potrariafia wszystko, mają papiery na wózki i prawko kat.B No i pisać potrafią) bo każdy kto ma zawód (na który jest zapotrzebowanie w No)i doswiadzenie to prace z Polski sam sobie znajdzie.
Więc pytanie jakim trzeba jebnietym żeby myśleć poważnie o kims kto pisze że potafi więcej niż zwykły cieśla (rysunki obliczenia i inne bzdury) jest tu 7 lat i szuka pracy?(ofert pod dostatkiem pomio tego ze okres zimowy jest)
Juz taki nieznajomy z PL byłby bardziej wiarygodny..

No i proszę , uderz w stół a nożyce .......................... .
I to zakuty niereformowalny , łeb ..
.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Poszukuję Firmy NORWESKIEJ ...
W której pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma , potrzebuje jeszcze jednego Dobrze wykwalifikowanego pracownika w zawodzie Budowlanym ...

---
PRZEDE WSZYSTKIM , MONTAŻ ŻELBETOWYCH KONSTRUKCJI BUDOWLANYCH .
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
Niemniej i inne prace budowlane również wykonuję .
---
Dodatkowo:
- Mam prawo jazdy Kat. -C- i -D-
- Uprawnienia na Koparko-ładowarki kl.-III-
- Uprawnienia Spawacza gazowego - 311.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
W której pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma , potrzebuje jeszcze jednego Dobrze wykwalifikowanego pracownika w zawodzie Budowlanym ...

---
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
---
Dodatkowo:

Ponieważ Mam zablokowany częściowo Profil , i nie mogę odbierać prywatnych wiadomości .
To ewentualne propozycje zatrudnienia , proszę kierować na pocztę ... aga-1955@o2.pl ...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Gabriel napisał:

---
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
---
Dodatkowo:

Ponieważ Mam zablokowany częściowo Profil , i nie mogę odbierać prywatnych wiadomości .
To ewentualne propozycje zatrudnienia , proszę kierować na pocztę ... aga-1955@o2.pl ...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Gabriel napisał:

---
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
---
Dodatkowo:

Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok