Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ale nie zawsze i wszedzie dojdziesz z tigiem
czasami palnik jest wygodniejszy i szybszy ,odpada demontarz osprzetu zeby zrobic dojscie do spoiny
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
patim napisał:
ale nie zawsze i wszedzie dojdziesz z tigiem
czasami palnik jest wygodniejszy i szybszy ,odpada demontarz osprzetu zeby zrobic dojscie do spoiny

dotrze do ciebie że metoda TIG zastąpiła gaz(311) praktycznie wszędzie, a ten stosuję się tylko awaryjnie jak nie można użyć tig-a..
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak

Poszukuję Firmy NORWESKIEJ ...
W której pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma , potrzebuje jeszcze jednego Dobrze wykwalifikowanego pracownika w zawodzie Budowlanym ...

---
PRZEDE WSZYSTKIM , MONTAŻ ŻELBETOWYCH KONSTRUKCJI BUDOWLANYCH .
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
Niemniej i inne prace budowlane również wykonuję .
---
Dodatkowo:
- Mam prawo jazdy Kat. -C- i -D-
- Uprawnienia na Koparko-ładowarki kl.-III-
- Uprawnienia Spawacza gazowego - 311.

Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak

NADAL AKTUALNE ...!!!

W której pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma , potrzebuje jeszcze jednego Dobrze wykwalifikowanego pracownika w zawodzie Budowlanym ...

---
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
---
Dodatkowo:

Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak

NADAL AKTUALNE ...!!!

---
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
---
Dodatkowo:

Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak

NADAL AKTUALNE ...!!!

---
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
---
Dodatkowo:

Zgłoś wpis
39 Postów
Nowicjusz
No coz, absolutnir nie uzurpuje sobie prawa do oceniania ciebie nie znajac cie osobiscie, ale..... No wlasnie jest to male "ale", ktore mi podpowiada ze mimo to ze chyba bez problemu bym ci mogl pomoc w znalezieniu dobrej a nawet bardzo dobrej posady u mnie w firmie, w ktorej pracuja sami norwedzy (oczywiscie oprocz mnie), to niestety wewnetrzny glos mi mowi ze jest z ciebie kawal szui i mendy. Jeszcze raz powtorze ze moge sie mylic. Jednak twoja postawa i niektore kurewsko przemadrzale wpisy na tym zjebanym forum daja pobierzny obraz czlowieka. I absolutnie nie mowie tu o twoich kwalifikacjach, bo w gruncie rzeczy mozesz byc niezlym fachowcem, ale tez tego niewiem. A wiec "ukrytym parowkozercom mowimy stanowcze NIE !!!!!! "

Bywaj stary ciulu
Zgłoś wpis
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Mnie sie wydaje iz ludzie przeczytali cos takiego co w innym temacie napisal Gabriel:

Niemniej gdybym tylko chciał , to jednak Miałbym "normalnie , Nienormalną pracę" nawet po 12 godzin na dobę , przez Bity Rok z Niedzielami Włącznie .
---
Jednak właśnie dlatego iż znam Strasznie Dobrze Mój Budowlany Fach , to Tu w Norge , ŚLIZGAM się jak Mogę ...
Jeszcze RAZ napiszę ...!
---
JA SWOJE JUŻ WYPRACOWAŁEM PRZEZ 30 LAT W POLSCE . !
---
Tu trafiłem na lukę i pracując , odpoczywam / dlatego trzymam się tej FIREMKI jak Rzep Psiego Ogona / .
---

A ktoz by chcial pracownisia ktory juz swoje wypracowal a teraz "slizga sie jak moze".... ? Niech lepiej poszuka skladajac podania i CV do osob ktore tego nieczytaly.
Zgłoś wpis
39 Postów
Nowicjusz
Gdzie jest sens i gdzie logika, tam sie slizga a tu skomli o prace, odrazu wiedzialem ze szuja i kretacz
Zgłoś wpis
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Gabriel napisał:

NADAL AKTUALNE ...!!!

---
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
---
Dodatkowo:

uciekaj na Wawel ,poki oferta aktualna
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok