Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
Zawisz napisał:ale.
Ogółem bałagan i bełkot.
Ale to moja opinia.

Miałeś iść już spać ... !
---
Wypad ... drzwi otwarte na oścież ... !
---
Ja zostanę wszak jestem Gospodarzem Tego Tymmatu i nie wypada Mi zaniedbywać Pożądanych Gości ...
---
---
A ode Kiedy To Linda-malinda zna Osobiście Gabriela ...!? .
---
Czy tylkom ze siódmego słychowania inkszych ...?
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
gabriel napisał:
Zawisz napisał:ale.
Ogółem bałagan i bełkot.
Ale to moja opinia.

Miałeś iść już spać ... !
---
Wypad ... drzwi otwarte na oścież ... !
---
Ja zostanę wszak jestem Gospodarzem Tego Tymmatu i nie wypada Mi zaniedbywać Pożądanych Gości ...
---
---
A ode Kiedy To Linda-malinda zna Osobiście Gabriela ...!? .
---
Czy tylkom ze siódmego słychowania inkszych ...?

A napisalam, ze znam Cie osobiscie ?
Napisalam, ze nie jestes anonimowy. Wiem jak sie nazywasz, gdzie mieszkasz, ale nigdzie nie napisalam, ze znam Cie osobiscie Zreszta, jesli ja jestem anonimowa, to skad wiesz, czy sie kiedys nie spotkalismy ?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:A napisalam, ze znam Cie osobiscie ?
Napisalam, ze nie jestes anonimowy. Wiem jak sie nazywasz, gdzie mieszkasz, ale nigdzie nie napisalam, ze znam Cie osobiscie Zreszta, jesli ja jestem anonimowa, to skad wiesz, czy sie kiedys nie spotkalismy ?

Linda-Malinda ...
Nie poznaję Ciebie ostatnio ...
Łagodniejesz ... ! .
---
Coś nie tak z Tobą ...?
---
Może te grzybki tak działają , które podobno w nadmiarze spożywasz ?
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ja lagodnieje ?

Zawsze jestem soba, jak trzeba welniakowi nieczesanemu odpisac tak, jak sie o to prosi, to to robie. Jak nie ma powodu, to nigdy armaty pierwsza nie wytaczam . Poza tym, ja mam tak-w jednym temacie sie moge niezgadzac i gryzc, ale w innym moze sie okazac, ze mam takie same zdanie. Najbardziej pogardzam mendami, ktore kieruja sie uprzedzeniami i dla nich nie wazne jaki temat, jaka opinia, wazne, ze kiedys dyskusja im poszla nie po mysli i juz do konca beda toczyc piane na moj "widok"

Natta
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał: Najbardziej pogardzam mendami, ktore kieruja sie uprzedzeniami i dla nich nie wazne jaki temat, jaka opinia, wazne, ze kiedys dyskusja im poszla nie po mysli i juz do konca beda toczyc piane na moj "widok"
Oj tam oj ...
Zaraz MENDA ...
---
Przecież każdy z Nas ... Może być TĄ mendą dla Innych ... ! .
---
Łatwo jest Sobie nagrabić , nie Tylko Na Tym Forum ...!
---
Bardzo trudno , jest to wyprostować ... lubo wcale ... !!! .
---
Na tenże przykład , na Moim Ścierwie ...
---
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
GDZIE MOŻNA SPRAWDZIĆ ...
...KTÓRA akurat MENDA , DAŁA MINUSA ... ??? .

---
Czy jest taka Opcja ... !?
Zgłoś wpis
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
gabriel napisał:

---

Twoja matka ci dala minusa dozywotniego przy porodzie haha
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
gabriel napisał:

---

I po co Ci to ?
Ja lapie ok. 40 minusow na tydzien (2 debilow dzielnie pracuje, plus lewe figuranty ). Bede czekac do -1000, a pozniej strzele sobie zmiane nicka, pozniej kolejne -1000 itd
Sprawdzic (tzn. przylapac) mozna bardzo latwo, ale jakie to ma znaczenie ? Jesli to w jakis sposob poprawia ich jalowa i nedzna egzystencje, to niech sobie robia dobrze do bolu

Niech sie tlumoki bawia, na zdrowie
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:... I po co Ci to ?
... a pozniej strzele sobie zmiane nicka, pozniej kolejne -1000 itd
... Sprawdzic (tzn. przylapac) mozna bardzo latwo,
... ale jakie to ma znaczenie ?

... A tak sobie ... !
Co prawda nie tak dawno temu , pisałem iż Mnie to nie ziębi i nie grzeje ... !
Niemniej ostatnio, jeden z potencjalnych pracodawców , który zamieścił Tutaj ogłoszenie o pracę , na Moja aplikację ... odpowiedział Odmownie , właśnie wytykając Moją Mnogość w Minusach ...
Cóż DUPEK do kwadratu ... niemniej , od tamtej pory ... Inaczej patrzę na tą zabawę ... ! .
---
... W Moim przypadku nie ma Opcji zmiany NICKA ... !!! .
---
... No właśnie ... W JAKI SPOSÓB ... ?!?!? . Przecież nie bydym czatować , jako przygłup ze szabelką na łosia ... !!! .
---
...Tak jak wyżej już napisałem , straciłem potencjalną pracę na budowie ... na co najmniej ROK ...!.
Zgłoś wpis
1635 Postów
Maniak
gabriel napisał:
Lindemans napisał:... I po co Ci to ?
... a pozniej strzele sobie zmiane nicka, pozniej kolejne -1000 itd
... Sprawdzic (tzn. przylapac) mozna bardzo latwo,
... ale jakie to ma znaczenie ?

... A tak sobie ... !
Co prawda nie tak dawno temu , pisałem iż Mnie to nie ziębi i nie grzeje ... !
Niemniej ostatnio, jeden z potencjalnych pracodawców , który zamieścił Tutaj ogłoszenie o pracę , na Moja aplikację ... odpowiedział Odmownie , właśnie wytykając Moją Mnogość w Minusach ...
Cóż DUPEK do kwadratu ... niemniej , od tamtej pory ... Inaczej patrzę na tą zabawę ... ! .
---
... W Moim przypadku nie ma Opcji zmiany NICKA ... !!! .
---
... No właśnie ... W JAKI SPOSÓB ... ?!?!? . Przecież nie bydym czatować , jako przygłup ze szabelką na łosia ... !!! .
---
...Tak jak wyżej już napisałem , straciłem potencjalną pracę na budowie ... na co najmniej ROK ...!.

niechcialbym pracowac u debila co ocenia czlowieka po ilosci minusow na MN, widocznie jakis zjebany poltun co udaje firmana, ciesz sie Gabriel, ze nie trafiles do jego firemki bo nic dobrego by z tego nie wyszlo....
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok