Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:
Alez ja naprawde zawitam w jego progi z workiem pelnym wodki Jak sie tez chcesz napic to niedenerwuj Kliszczuna bo cie niewpusci haha
To może najpierw zawitaj w Moje Progi , zwłaszcza iż Masz po drodze , a Ja akurat Mam Przymusowy urlop ...!
---
Napijemy się wspólnie alkoholu z wyższej półki , zaczynając od słusznych procentów - 60 % -
---
I wspólnie zastanowimy się , jak tu uciszyć mordę kliszczunowi ... zwłaszcza , że i Tobie też zaszedł onegdaj "za paznokcie" ...
---
Ze ścierwem , trzeba postępować tylko w jedynie słuszny sposób ...
---
ZAPRASZAM ..
.
Zgłoś wpis
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
On mi nie zaszedl za paznokcie on ze mna wodke pija i go dobrze znam Tylko zniknal nagle i go nie bylo az tutaj sie pojawil

A ja to bede w srode jechal ale przez Finlandie i Szwecje bo przez Norwegie to 3000 km i do tego takie drogi i ograniczenia i grozba wiezienia za efektywna jazde ze by z 2 dni sie jechalo.

PS. To Kliszczun ma kontakt do uciszaczy, najlepszej klasy najemnikow z Nowej Huty z bratniego klubu Polonii
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:...A ja to bede w srode jechal ale przez Finlandie i Szwecje
To nie jest żadne tłumaczenie ... !
---
Po wjeździe do Szwecji w Torino , wystarczy lekko zboczyć z głównej trasy w Luleå , na Arvidsjaur i Arieplog ...!
---
A tam już są kierunkowskazy , prosto na Moją Wioskę ...
---
A jak dla Ciebie , to tylko drobny rzut beretem ... !
---
Po Imprezie , znowu wrócisz tą samą drogą na Szwecję ...
Zgłoś wpis
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Taaa wstapil do helvete po drodze mu bylo To juz moze podjedz stopem to Haparandy i cie zabiore po drodze mozesz degustowac stylowo w A8mce Russkij Standard Imperia a potem wprost na impreze u Kliszczuna w Grenland wpadamy

Tylko musisz mu jakos wytlumaczyc ze to co do niego piszesz to takie inniejsze wyrazy szacunku HAHA
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:Taaa wstapil do helvete po drodze mu bylo To juz moze podjedz stopem to Haparandy i cie zabiore po drodze mozesz degustowac stylowo w A8mce Russkij Standard Imperia a potem wprost na impreze u Kliszczuna w Grenland wpadamy
Tylko musisz mu jakos wytlumaczyc ze to co do niego piszesz to takie inniejsze wyrazy szacunku HAHA

Ja nie widzę potrzeby , podróżować jak na razie Stopem .
Mam co prawda, tylko praciusiowego ...golfa vw... niemniej , Ja nie gustuję w tym co dla Ciebie jest IKONĄ ...!
---
Gdybym miał taką potrzebę , to nie było by żadnym problemem , podjechać do Haparandy / Torino .
---
To przecież Ty potrzebujesz towarzystwa do Kieliszka ...!!! .
---
MNIE JAK TOŚ OSZUKA NA FORSĘ , LUB OBRAZI TO TYLKO RAZ , WIĘCEJ Z TAKIM ŚCIERWEM SIĘ NIE ZADAJĘ ...!!!
---
Prędzej napił bym się szklankę rozcieńczonego dziegdziu , niż z tym Ścierwem , naparstek alkoholu
---
Masz wybór ...
Zawitać do Stolicy Nordland , lub jechać prosto do kogoś , kto skutecznie ciebie wykiwał i tylko przez przypadek , trafiłeś na takie ŚCIERWO ... !
---
CÓŻ wolny kraj , to i wolny wybór .
---
Niemniej Nadal zapraszam
Zgłoś wpis
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Zawitac do tego Nordlanskiego "Nowego Orelanu po drodze" (taka komedia byla kiedys smieszna gdzie przez Nowy Orelan kolesia przeprowadzali do innego miasta) to rownie prosto moznaby po drodze wjechac na prom w Nynäshamn i zawitac do Gdanska tez by bylo "po drodze". Tylko coz bym zrobil z calym szrotem przeprowadzkowym wiec chyba jednak wprost do Skien pojade
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
ECH ...
NADAL...!!!
Poszukuję , jakiejkolwiek pracy dorywczej w Budownictwie ...!!!
.

---
GDZIEKOLWIEK na terenie Norge ... Poza SVALBARDEM ...!
---
Ewentualnie jako Kierowca na ciężarówkę i operator koparko ładowarki ... jednak bez udokumentowanej praktyki ...!!! .
---
Nie szukam pracy na stałe , jedynie na zastępstwo ... z ewentualną możliwością ... przedłużenia ...

---
ZNOWU jestem Oficjalnie na Permitteringu ...!!!
---
---
Kto jest chętny zaryzykować i sprawdzić Moje Rzeczywiste , Umiejętności Zawodowe ...? .

Jak ten czas leci ...
TO już Wtorek...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
ECH ...
NADAL...!!!
Poszukuję , jakiejkolwiek pracy dorywczej w Budownictwie ...!!!
.

---
GDZIEKOLWIEK na terenie Norge ... Poza SVALBARDEM ...!
---
Ewentualnie jako Kierowca na ciężarówkę i operator koparko ładowarki ... jednak bez udokumentowanej praktyki ...!!! .
---
Nie szukam pracy na stałe , jedynie na zastępstwo ... z ewentualną możliwością ... przedłużenia ...

---
ZNOWU jestem Oficjalnie na Permitteringu ...!!!
---
---
Kto jest chętny zaryzykować i sprawdzić Moje Rzeczywiste , Umiejętności Zawodowe ...? .

Jak ten CZAS się ślamazarzy ...
TO DOPIERO ŚRODA ...
---
A Ja nadal czekam i czekam
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
HA ...ha ...cha ...
Za parę minut , rozpoczynam pogoń za Imperatorem po Szwecji ...
---
Ciekawe czy Go dogonię i Kiedy ... o ile Mój golf wytrzyma taką podróż ...
---
Do zobaczenia na trasie ... o ile będę miał połączenia wi-fi ...

---
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
HE he ... Imperatora nie dogoniłem , a może i przegoniłem ...!
---
Nieważne , było minęło !
---
Jak wszystko się dobrze jutro ułoży z pracą ...
---
To , ZACZYNAM SZUKAĆ ...dużego ... POKOJU ...!!!
---

W okolicach Horten i nie tylko ....
---
Pokój może być zdewastowany ...!
WYREMONTUJĘ
---
Może być też suteryna do totalnego remontu ...!!!
BIORĘ WSZYSTKO , CO SIĘ da wyremontować i następnie zamieszkać w tym lokalu ...!!! .
---
Sprawa aktualna dopiero od 17 w ten piątek piątek
---
TEREN ewentualnego Wynajmu , to okolice do 50km od Sandesfiord ... Horten ...lub Drmmen ...
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok