BiZi napisał:...niechcialbym pracowac u debila co ocenia czlowieka po ilosci minusow na MN, widocznie jakis zjebany poltun co udaje firmana,
... ciesz sie Gabriel, ze nie trafiles do jego firemki bo nic dobrego by z tego nie wyszlo....
Nie mam się z czego cieszyć ...
Wiem , że nie jest tam za wesoło ... i do wszystkiego ma pretensje .
Jednak pracę Mają non stop ...
A Ja akurat Swój Zawód Znam Dobrze i trudno Mnie wmanewrować w jakieś chore relacje ...
---
OT ugaduję pracę i stawkę i po ptokach ...
Zakładam nauszniki , oraz opaskę na oczy i pracuję do najbliższej wypłaty .
Jak wszystko gra to pracuję dalej , a jak są przewałki z godzinami to się rozstaję .
---
ZAWSZE zakładam na początku iż Pracodawca jest Uczciwy i dba o SWOJE Dobre Imię i szacunek do Własnej Firmy ... !!! .
---
Niezbyt często się mylę ...
---
Niemniej po latach pracy w jednej firmie , zaczynają się niezdrowe relacje i trzeba to w końcu radykalnie przerwać ... !
---
Dlatego właśnie szukam pracy gdzie popadnie ...
Niestety jestem trochę "ułomny" w snakkaniu i dlatego , poszukuję w polskojęzycznych firmach .
... ciesz sie Gabriel, ze nie trafiles do jego firemki bo nic dobrego by z tego nie wyszlo....
Nie mam się z czego cieszyć ...
Wiem , że nie jest tam za wesoło ... i do wszystkiego ma pretensje .
Jednak pracę Mają non stop ...
A Ja akurat Swój Zawód Znam Dobrze i trudno Mnie wmanewrować w jakieś chore relacje ...
---
OT ugaduję pracę i stawkę i po ptokach ...
Zakładam nauszniki , oraz opaskę na oczy i pracuję do najbliższej wypłaty .
Jak wszystko gra to pracuję dalej , a jak są przewałki z godzinami to się rozstaję .
---
ZAWSZE zakładam na początku iż Pracodawca jest Uczciwy i dba o SWOJE Dobre Imię i szacunek do Własnej Firmy ... !!! .
---
Niezbyt często się mylę ...
---
Niemniej po latach pracy w jednej firmie , zaczynają się niezdrowe relacje i trzeba to w końcu radykalnie przerwać ... !
---
Dlatego właśnie szukam pracy gdzie popadnie ...
Niestety jestem trochę "ułomny" w snakkaniu i dlatego , poszukuję w polskojęzycznych firmach .