gabriel napisał:
marianekk napisał:ot na stare lata przyszło sie poniewierac po kosciołach i sypiac pod ołtarzem....
jak dbasz tak masz pijaku!
Całe ... Moje , DOROSŁE ŻYCIE w Polsce , spędziłem na pracy w BUDOWLANEJ Delegacji ... ! .
---
Bez mała TRZYDZIEŚCI LAT ... ! .
---
I jak tobie ŚMIECIU ... ! MNIE OCENIAĆ , No ... !!! KURWA ... JAK ? .
---
Nigdy tego nie przeżyjesz i nie zobaczysz , co Ja widziałem na BUDOWACH , na terenie Polski , a teraz Norge ... !!! .
---Kim ty jesteś , by MNIE oceniać ? ! .
---
Co ty sobą reprezentujesz jak nie siedzisz za kierownikiem ! .
---
Obrażasz ... Bżyddala ... !!!
Jwdnak , nie stać ciebie psychicznie , by ziąwszy w rękę , Kamień Zielony wsiąść do Samolotu i polecieć w CIEMNO Gdziekolwiek , nie wiedząc czy na Końcu będzie Faktycznie Ktoś czekał ...
---
A ... BŻYGDAL ... właśnie ... zrobił to Fizycznie ... z jakim skutkiem to tylko Jego tajemnica .
---
A tobie jedynie grzdyl jedynie skacze iż tego nie potrafisz dokonać ... !!! .
Heh
najebany jak w kazdy piatek pracownik budowlany!
Tyle ze ty piatek masz..... codzinnie
Cyt.z Jasty >>> piłes? nie pisz!
ps: Pogrążasz sie chłopie coraz bardziej!Ale nie martw sie , bo niebawem mewy znów zaczną okres lęgowy i bedziesz miał okazje sie wykazac > wyrzucając jajka i gniazda z dachów na zadupiu swiata
Bedziesz wiec robił to, w czym jestes najlepszy, panie kierowniku ....niczego
marianekk napisał:ot na stare lata przyszło sie poniewierac po kosciołach i sypiac pod ołtarzem....
jak dbasz tak masz pijaku!
Całe ... Moje , DOROSŁE ŻYCIE w Polsce , spędziłem na pracy w BUDOWLANEJ Delegacji ... ! .
---
Bez mała TRZYDZIEŚCI LAT ... ! .
---
I jak tobie ŚMIECIU ... ! MNIE OCENIAĆ , No ... !!! KURWA ... JAK ? .
---
Nigdy tego nie przeżyjesz i nie zobaczysz , co Ja widziałem na BUDOWACH , na terenie Polski , a teraz Norge ... !!! .
---Kim ty jesteś , by MNIE oceniać ? ! .
---
Co ty sobą reprezentujesz jak nie siedzisz za kierownikiem ! .
---
Obrażasz ... Bżyddala ... !!!
Jwdnak , nie stać ciebie psychicznie , by ziąwszy w rękę , Kamień Zielony wsiąść do Samolotu i polecieć w CIEMNO Gdziekolwiek , nie wiedząc czy na Końcu będzie Faktycznie Ktoś czekał ...
---
A ... BŻYGDAL ... właśnie ... zrobił to Fizycznie ... z jakim skutkiem to tylko Jego tajemnica .
---
A tobie jedynie grzdyl jedynie skacze iż tego nie potrafisz dokonać ... !!! .
Heh

Tyle ze ty piatek masz..... codzinnie

Cyt.z Jasty >>> piłes? nie pisz!
ps: Pogrążasz sie chłopie coraz bardziej!Ale nie martw sie , bo niebawem mewy znów zaczną okres lęgowy i bedziesz miał okazje sie wykazac > wyrzucając jajka i gniazda z dachów na zadupiu swiata

Bedziesz wiec robił to, w czym jestes najlepszy, panie kierowniku ....niczego