Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
Mam takie zapytanie do znawców ...
---
Kto Mi pomoże , napisać elektroniczne CV po Norwesku .
---
Ponieważ , Nie mam takiego dokumentu ,,, w Moich zasobach ... .
---
Jakie składniki potrzebuję mieć , by taki dokument stworzyć . ??? .
Zgłoś wpis
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
gabriel napisał:
Mam takie zapytanie do znawców ...
---
Kto Mi pomoże , napisać elektroniczne CV po Norwesku .
---
Ponieważ , Nie mam takiego dokumentu ,,, w Moich zasobach ... .
---
Jakie składniki potrzebuję mieć , by taki dokument stworzyć . ??? .

przy twoich znajomych .....taka prośba?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:przy twoich znajomych .....taka prośba?
Cóż , z najbliższymi znajomymi to tak jak z Rodziną ...
Najlepiej z uśmiechem przyjść na kawę z ciastkiem tortowym i rozmawiać o bydle czym , jednak trochę niezręcznie jest o coś poprosić .
---
Przykład niejakiego ... dareczka 4321 ... , jeszcze później wywlecze na światło dzienne i co wtedy .
---
Zgłoś wpis
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
gabriel napisał:
retier1 napisał:przy twoich znajomych .....taka prośba?
Cóż , z najbliższymi znajomymi to tak jak z Rodziną ...
Najlepiej z uśmiechem przyjść na kawę z ciastkiem tortowym i rozmawiać o bydle czym , jednak trochę niezręcznie jest o coś poprosić .
---
Przykład niejakiego ... dareczka 4321 ... , jeszcze później wywlecze na światło dzienne i co wtedy .
---

a co z tymi wartościowymi znajomymi?

toć są i takowi....jeśli mnie pamięć nie myli
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:a co z tymi wartościowymi znajomymi?

Masz rację , zastanowię się nad tym dogłębnie , niemniej nie bardzo chętnie .
Zgłoś wpis
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
to zawsze można tam.... im wsio rawno kto ty i skąd

www.artoftranslation.pl/?lang=nb
Zgłoś wpis
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
gabriel napisał:
retier1 napisał:a co z tymi wartościowymi znajomymi?

Masz rację , zastanowię się nad tym dogłębnie , niemniej nie bardzo chętnie .

to zastanawianie się to ci tak schodzi i schodzi i dalej czarna dupa ty się q...ogarnij w końcu a nie ściemę wal w tym wieku bo zaraz znowu powiesz ,że to mżawka
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
NEXT napisał:to zastanawianie się to ci tak schodzi i schodzi i dalej czarna dupa ty się q...ogarnij w końcu a nie ściemę wal w tym wieku bo zaraz znowu powiesz ,że to mżawka
CÓŻ wstyd jest się przyznać Najbliższym znajomym , iż się nie ma prostego CV po norwesku , pomimo tylu lat pobytu Tutaj .
---
Pewnie , po jednej literce , gdybym pisał przykładnie , to i tak dawno powinienem mieć już w całości .
---
Jednak tak nie jest , ponieważ do tej pory nie było Mi to potrzebne .
---
Ot po prostu dzwoniłem , umawiałem się na jakiś tam projekt , przyjeżdżałem pokazywałem odpowiednie dokumenty wg aktualnego zapotrzebowania i po akceptacji pracowałem .
---
A teraz ZONK !... Każdy chce widzieć CV elektroniczne , przesłane na pocztę i to w języku Norweskim
---
Wiem , wiem , po angielsku również może być , jednak , Ja tego języka nie znam wcale , to i nie będę się ośmieszał , zapodając CV w języku , którego nijak nie kumam .

Zgłoś wpis
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
gabriel napisał:
CÓŻ wstyd jest się przyznać Najbliższym znajomym , iż się nie ma prostego CV po norwesku , pomimo tylu lat pobytu Tutaj .
---
Pewnie , po jednej literce , gdybym pisał przykładnie , to i tak dawno powinienem mieć już w całości .
---
Jednak tak nie jest , ponieważ do tej pory nie było Mi to potrzebne .
---
Ot po prostu dzwoniłem , umawiałem się na jakiś tam projekt , przyjeżdżałem pokazywałem odpowiednie dokumenty wg aktualnego zapotrzebowania i po akceptacji pracowałem .
---
A teraz ZONK !... Każdy chce widzieć CV elektroniczne , przesłane na pocztę i to w języku Norweskim
---
Wiem , wiem , po angielsku również może być , jednak , Ja tego języka nie znam wcale , to i nie będę się ośmieszał , zapodając CV w języku , którego nijak nie kumam .

[/quote]

cała prawda o radcy, proroku, fachoffcu,etc,......

jestes załosny, baaaaaardzo żałosny!

twoje cv bedzie bardzo proste i krótkie >>>> permitering
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to słowo już gabriel zna .....podpowiedz cuś co by prawo jazdy z ukrainy nabrało mocy
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok