Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
grzegryn napisał:zaprasza forumowiczow do odwiedzenia ponizszego linkal
Widzę , że dopiero co zagościłeś się oficjalnie z nowym profilem na Tym Forum , a już spamujesz gdzie popadnie ...
---
Żałosny jesteś ... I tyle ...
---
---
---
Co do pozostałych ...
Dziękuję za wejście do Strejkowego Tymmatu i zapodanie paru słów .
---
Pomijam tu oczywiście żałosnego śmiecia z hasioka na Warszawskich Powązkach .
---
Jasta od Dobrego ciasta ... temu śmieciowi chodziło o Norweską Wieś ...
On wszędzie widzi Wieś , Poza Warszawką ... a tam pewnie mieszkał kątem na jakimś zadupiu , gdzie do Stolycy było z 10 km . Autobusem podmiejskim .
---
Znałem Kiedyś takiego Szymranygo Warśiawiaka ze Piaseczna ... .

---
Jednak to było ze 30 lat temu ... On tyż godoł co je zs Stolycy dzielnyca Piaseczno ...
Zgłoś wpis
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
gabriel napisał:
Widzę , że dopiero co zagościłeś się oficjalnie z nowym profilem na Tym Forum , a już spamujesz gdzie popadnie ...
---
---
---
---
Co do pozostałych ...
Dziękuję za wejście do Strejkowego Tymmatu i zapodanie paru słów .
---
Pomijam tu oczywiście żałosnego śmiecia z hasioka na Warszawskich Powązkach .
---
Jasta od Dobrego ciasta ... temu śmieciowi chodziło o Norweską Wieś ...
On wszędzie widzi Wieś , Poza Warszawką ... a tam pewnie mieszkał kątem na jakimś zadupiu , gdzie do Stolycy było z 10 km . Autobusem podmiejskim .
---
Znałem Kiedyś takiego Szymranygo Warśiawiaka ze Piaseczna ... .

---
Jednak to było ze 30 lat temu ... On tyż godoł co je zs Stolycy dzielnyca Piaseczno ...

dobre

Napisze tylko, ze ty na tym "zadupiu" nie przezyłbys nawet dnia
Zaliczyłbys glebe juz po kilku słowach!

A tymczasem >>> do budy!
Zgłoś wpis
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
gabriel napisał:
---
.

jak dla ciebie to moge byc zalosny no bo kim ty jestes.. jakis autorytet? jak dla mnie kłapacz ryjem i nikt wiecej.. zero argumantow.. ja przynajmniej jade goscia ktory ma zbyt wysokie mniemanie o sobie i pisze czesto bez sensu, denerwuje ludzi dookola...sfrustrowany stary zgred.. to forum to jedno wielkie scierwo, dzieki tobie, tobie podobnym i moderatorom ktorzy maja w dupie to, co sie tu dzieje.. ktos taki jak ty nie jest w stanie mnie urazic.. tak wiec pisz smialo, moze ci ulzy cieniasie macie tu na forum niezle zmijowisko, ja stad wychodze, babrajcie sie w tym swoim gownie do woli dzieciaki... i nie zapomnijcie umyc raczek
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...nie

zapomnij

sobie wsadzic

palca w dupe - jebana cioto !
Zgłoś wpis
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
grzegryn napisał:
---
.[/color][/quote]
jak dla ciebie to moge byc zalosny no bo kim ty jestes.. jakis autorytet? jak dla mnie kłapacz ryjem i nikt wiecej.. zero argumantow.. ja przynajmniej jade goscia ktory ma zbyt wysokie mniemanie o sobie i pisze czesto bez sensu, denerwuje ludzi dookola...sfrustrowany stary zgred.. to forum to jedno wielkie scierwo, dzieki tobie, tobie podobnym i moderatorom ktorzy maja w dupie to, co sie tu dzieje.. ktos taki jak ty nie jest w stanie mnie urazic.. tak wiec pisz smialo, moze ci ulzy cieniasie macie tu na forum niezle zmijowisko, ja stad wychodze, babrajcie sie w tym swoim gownie do woli dzieciaki... i nie zapomnijcie umyc raczek [/quote]

mówiłem, ze przegrasz buraku z "bliskiego wschodu" ?

Veni Vidi i w pizdu!

Jasta był, jest i bedzie! Podczas gdy ty wrócisz do swojej budy i wzdychając bedziesz znów całe dnie lizał jaja

aaaaaaaaaaaaa nie zapomnij zabrac tych swoich.... literówek
Zgłoś wpis
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
brzydal napisał:
...nie

zapomnij

sobie wsadzic

palca w dupe - jebana cioto !

nic sensownego nie masz do powiedzenia, teksty na poziomie zerowki.. pokrzycz sobie do woli...
Zgłoś wpis
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
marianekk napisał:
grzegryn napisał:
---
.[/color]

jak dla ciebie to moge byc zalosny no bo kim ty jestes.. jakis autorytet? jak dla mnie kłapacz ryjem i nikt wiecej.. zero argumantow.. ja przynajmniej jade goscia ktory ma zbyt wysokie mniemanie o sobie i pisze czesto bez sensu, denerwuje ludzi dookola...sfrustrowany stary zgred.. to forum to jedno wielkie scierwo, dzieki tobie, tobie podobnym i moderatorom ktorzy maja w dupie to, co sie tu dzieje.. ktos taki jak ty nie jest w stanie mnie urazic.. tak wiec pisz smialo, moze ci ulzy cieniasie macie tu na forum niezle zmijowisko, ja stad wychodze, babrajcie sie w tym swoim gownie do woli dzieciaki... i nie zapomnijcie umyc raczek [/quote]

mówiłem, ze przegrasz buraku z "bliskiego wschodu" ?

aaaaaaaaaaaaa nie zapomnij zabrac tych swoich.... literówek [/quote]
widze marianku synu soltysa ze cie urazilem.. widzisz jaki jestes malutki
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...nasrac

kurwie na gebe

to powie ze zryc daja !
Zgłoś wpis
111 Postów