Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
karta kierowcy to pikus > ty gamoniu, ty taki mundry i radca niestandardowy nie umie sobie wygooglowac?
pwpw.pl

tam masz wszystko co dotyczy karty kierowcy!

ale wiesz co ? lepeij zebys ty na budowie został, bo skoro ty taki niegramotny jestes to zapomnij o kierownicy i skup sie budowalnce!

wielki....... mały chłopczyk
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Taki Ktos napisał:
karta kierowcy to pikus > ty gamoniu, ty taki mundry i radca niestandardowy nie umie sobie wygooglowac?
pwpw.pl

CZYŻBY ZAZDROŚĆ CIEBIE ZŻERAŁA !? , że ktoś potrafi więcej od ciebie , ukrywasz się bowiem pod takim nic nie mówiącym >nickiem< a jedziesz po Mnie tak , jakbym tobie w realu na odcisk nadepnął .
---
Ponadto ... !
Jak widać , to nie umiesz poprawnie wyciągać wniosków z czytanych tekstów innych Osób .
---
Czy Ja gdzieś napisałem o Polskiej Karcie Kierowcy !? .
---
Weź i się grzecznie odpickaj od Mojej Persony ,jak chcesz dalej zgrywać anonimowego chojraka ...
Ewentualnie odkryj karty i wtedy możemy sobie porozmawiać przy Polskiej Kawie .
---
A na razie póki co to SPADAJ ...!... na ryj ... .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:
.... jako majster na polskich budowach to pewnie znasz się na konstrukcjach dachowych,
nie tak dawno Svane BemaningAS szukalo na gwałt fochowców od konstrukcji dachowych....więc

---
Cóż >SVANE ... < to mała firma , tylko coś ponad 160 osób z obsługą .

I nabór pracowników , przeprowadzają jedynie pod konkretnego pracodawcę .
Jeżeli pracownik się nie sprawdzi na danym projekcie , to firma ma problem wstawić w to miejsce następnego , tak jak to robi na przykład , Adeko lub Jobzone .
---
Niemniej zadzwonię do Nich w Poniedziałek z rana .

Mam złożone u Nich swoje CV ...
----
Dziękuję za podpowiedź .
Zgłoś wpis
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Taki Ktos napisał:
pwpw.pl

CZYŻBY ZAZDROŚĆ CIEBIE ZŻERAŁA !? , że ktoś potrafi więcej od ciebie , ukrywasz się bowiem pod takim nic nie mówiącym >nickiem< a jedziesz po Mnie tak , jakbym tobie w realu na odcisk nadepnął .
---
Ponadto ... !
Jak widać , to nie umiesz poprawnie wyciągać wniosków z czytanych tekstów innych Osób .
---
Czy Ja gdzieś napisałem o Polskiej Karcie Kierowcy !? .
---
Weź i się grzecznie odpickaj od Mojej Persony ,jak chcesz dalej zgrywać anonimowego chojraka ...
Ewentualnie odkryj karty i wtedy możemy sobie porozmawiać przy Polskiej Kawie .
---
A na razie póki co to SPADAJ ...!... na ryj ... .

a na co ci ciołku norweska karta?
moze zapytaj tych, co prawo jazdy na ukrainie ci załatwili?
Moze masz problemy w pl, bądz oddałes paszport i zacząłes nowe zycie z norweskim pass ?

ps: polską kawą ? a gdzie my produkujemy polska kawe w ojczyznie?
Ja wole everygood : )
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Gabryś
może złóż podanie o pobyt stały
te same prawa co obywatel norweski
i wtedy niech się NAV martwi o pracę i mieszkanie dla ciebie
Zgłoś wpis
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
Co Innego , jest dawać porady życiowe Innym , a co Innego , jest stosować je SAMEMU .

mimo to..... praca jest jak dobrze wiesz... gorzej oczywisicie z mieszkaniem.... gabrielu... podstawowa informacja ktorej nie udzielies: czy jesli brak jest mieszkania firmowego to czy masz jakies 20k na depozyt zeby wynajac wlasne inne??? bo brakuje tutaj konkretnie zadanego pytania wraz z pelnymi potrzebnymi informacjami... sa te o grzybie czy remoncie, mniej istotne dla sprawy a brakuje tych luczowych, nie uwazasz?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:mimo to..... praca jest jak dobrze wiesz... gorzej oczywisicie z mieszkaniem.... gabrielu... podstawowa informacja ktorej nie udzielies: czy jesli brak jest mieszkania firmowego to czy masz jakies 20k na depozyt zeby wynajac wlasne inne???
Niestety na dzień dzisiejszy , nie dysponuje żadna >REALNĄ< gotówką na DEPOZYT .
---
W poprzednią Środę 08-11-12 . "skasowałem" Moją Skodzinkę i 13-11-12 , nie mając innego wyjścia kupiłem inne małe auto . / jak wiadomo w Norge emigrant budowlaniec , bez auta ,to teoretyczne zero / .
---
Wiem , znowu "owijam wełnę w bawełnę" ...
---
CÓŻ ... na dzień dzisiejszy , szukam cokolwiek , gdziekolwiek ...
Ważne by praca była realna i logiczna ... /a nie polski obóz pracy , jak w Trondheim / .
---
Spanie może być ... nawet w Pustej Piwnicy z przyłączem ...:
- bieżącej wody ...! .
- Kratką ściekową ... !!! .
- Punktem odpływu ścieków ... ø100-110 ...
- punktem /gniazdo elektryczne /...
- Świetlik ...
- Drzwi ...
- Kratka wentylacyjna ...
---

Resztę jestem wykonać Sam w własnym zakresie / jako robocizna /
Materiał daje właściciel Piwnicy .
---
UMOWA NA MINIMUM 5-lat .
Zgłoś wpis
810 Postów
Maniak
gabriel napisał:
...UMOWA NA MINIMUM 5-lat ...
Twoja oferta jest coraz bardziej KUSZACA!
Zgłoś wpis
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
z ciebie juz nawet smiac sie, jest głupio......

a taki był ładny, amerykanski, szkoda......

Człowieku pierdolnij ten hostel i dawaj w okolice oslo/drammen!
Tu tez sa hostele, jest w chuj budów,masz jakichs znajomych (przynajmniej tak pisałes),gdybam, ze umiesz cos zrobic, wiec co cie tam trzyma ?
Permitering mozesz brac i tutaj!
Wódke kupisz po 250, łyche po 300 > dasz se rade!

Rusz swoje fioletowe dupsko i działaj!
I przestan juz tu skamlec, bo robisz koło pióra starej gwardii z MN, a to ponizej chu....
Az dziw bierze,ze jeszcze nikt cie nie zjebał ze "starosci"

PS: Kiedys pisałes,ze znasz sie z BiZi-m,a on zdaje sie grubo idzie, wiec moze mógłby ci pomóc (?)

Sorry,ze cie pouczam w tak młodym wieku,z taka iloscią postów, ale czytac sie juz tego nie da!
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:

Niestety na dzień dzisiejszy , nie dysponuje żadna >REALNĄ< gotówką na DEPOZYT .
---
W poprzednią Środę 08-11-12 . "skasowałem" Moją Skodzinkę i 13-11-12 , nie mając innego wyjścia kupiłem inne małe auto .

Gabryś może idź w ślady maryjanka i odpuść sobie tą Norge
chyba nie ma sensu
w Polszy przez sześć lat jako kierownik budowy być może dorobisz się czegoś więcej
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok