Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
NADAL AKTUALNE ....!!! . czyżby nikomu nie był potrzebny samochód .?
... TAK SOBIE DLA , ODMIANY ... .
---
Mam na zbyciu ...
Do totalnego oddania , dwa auta , marki Skoda Felicia , oba rocznik 1996 .
Oba sprawne technicznie w 100% .
---
LECZ ... :
---
I- Skoda , na norweskich tablicach , leży sobie w rowie w niedalekiej okolicy Mosjøen .
Ma opłacone wszystkie opłaty z ubezpieczeniem ,
- jest to zwykłe podstawowe ubezpieczenie >IF<
które nie obejmuje wyciągnięcia i odholowania .
A koszt tej operacji przekracza aktualnie Mój budżet ... tak finansowy jak i psychiczny ...!

Szkoda auta , PONIEWAŻ WŁOŻYŁEM DOŚĆ DUŻO NOWYCH ELEMENTÓW , niemniej trzeba dużo cierpliwości w całej operacji wyciągania , by nie uszkodzić tak silnika jak i przewodów instalacji hamulcowej i paliwowej . Felcia leży wygodnie , na Sporej grubości krzakach .
Dobra ręczna piła do drewna , parę podnośników , parę grubych belek , może płyta , sklejka taka z szalunku , podesty towarowe ... i auto jest znowu na drodze .
Nie ma żadnych uszkodzeń mechanicznych /na razie / wszystko działa i jest sprawne .
Poza tym , ze leży sobie w rowie około trzech metrów od drogi ....
---
II- Skoda jest na Polskiej Rejestracji ...!
Również jest sprawna i ma aktualny przegląd , oraz ubezpieczenie do MARCA-2013r.
Oraz pełny bak paliwa /benzyna /
Osobiście nie mogę tym autem jeździć z wiadomych przyczyn prawnych .
---
Jest to oferta dla Osób z BODØ i okolic ... które mają prawo jeździć po Norge na Polskich blachach .
---
Oferta jest ważna , do momentu aż się dokładnie wkurzę , i wyślę Ją na pobliskie złomowisko , a szkoda by było ...
Jak ktoś Ma Ochotę to może pisać na Prywatne Wiadomości ...
---
ECH ...
Zgłoś wpis
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Taki Ktos napisał:
ty jestes naprawde jębnięty......

co za załosny "macho"

veni vidi i .....przegrałem

tyle lat w norge i ....chuj

zbastuj już, co?ciagle ci mało tego upokarzania?.....lepiej się czujesz?

i nie mowie tego ze złośliwości bo nikomu źle nie zyczę ale uważaj bo życie bywa cholernie przewrotne...i pomimo,ze teraz jestes pewny wszystkiego i wszystkich w swoim otoczeniu to moze sie tak pochrzanić,ze ci sie zyc odechce...i wiesz co...najgorsze to bedzie ,ze nie bedziesz miał nic do powiedzenia ani na nic wpływu...pozostanie tylko walenie głowa w mur i gorzkie żale...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
B.K. napisał:[b]...ciagle ci mało tego upokarzania?.....lepiej się czujesz?

---
ALEŻ on Mnie wcale nie upokarza , bo i jak ...? .
---
Jak anonim , może upokorzyć Osobę , której nie zna i nie widział na oczy .
---
Nawet w "polityce polskiej" , takie pomówienia nie mają żadnej racji bytu ... a co dopiero na Forumowej Emigracji ... .
---
Co Innego było by , gdyby Mnie zmieszali z błotem Osoby Znające Mnie z realu , jak chociażby .... H........ U...... I...... K..... i kilkanaście Innych . To bym jeszcze zrozumiał ...
---
A tak ... nawet nie spływa to Po Mnie .
Ot jakieś tam , ujadanie hasiokowego kundelka ... którego szkoda nawet potraktować z KOPA , ponieważ , można sobie juchą , pobrudzić buty i spodnie .
---
Niemniej dziękuję za uwagę i chęć podbijania tematu , może akurat przeczyta go ktoś potrzebujący mechaniczny indywidualny środek transportu w Norge .
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
gabriel, a na finn.no wystawiles ?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:
NIE ...
I nie wystawię tam ...
---
Nie mam aż takiej potrzeby ...
---
Tak ogólnie , to chcę oba auta skasować totalnie ...!!! .
---
W Polsce , zamówił bym walec , lub koparkę na GĄSIENICACH i Osobiście bym te auta odpowiednio potraktował ...
Mam w tym już doświadczenie ...!!! .
---
Jednak tu w Norge trochę szkoda , nie każdemu , aż tak się przelewa jak Mnie ...
---
No i może najważniejsze ... chcę mieć spokojne "sumienie" iż się chociaż , odrobinę starałem ... .

---
By Nikt nie zarzucił iż Miałem i nie dałem Innym , tylko zniszczyłem ...
ECH ... dużo by jeszcze pisać i tłumaczyć ...
Zgłoś wpis
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Lindemans napisał:
NIE ...
I nie wystawię tam ...
---
Nie mam aż takiej potrzeby ...
---
Tak ogólnie , to chcę oba auta skasować totalnie ...!!! .
---
W Polsce , zamówił bym walec , lub koparkę na GĄSIENICACH i Osobiście bym te auta odpowiednio potraktował ...
Mam w tym już doświadczenie ...!!! .
---
Jednak tu w Norge trochę szkoda , nie każdemu , aż tak się przelewa jak Mnie ...
---
No i może najważniejsze ... chcę mieć spokojne "sumienie" iż się chociaż , odrobinę starałem ... .

---
By Nikt nie zarzucił iż Miałem i nie dałem Innym , tylko zniszczyłem ...
ECH ... dużo by jeszcze pisać i tłumaczyć ...

Heh ogłoszenie na finn jest drozsze niz ten satry cap chce za te szroty : )

Co do upokarzania > dobrze mu zrobi kilka gorzkich słów!
Moze zrozumie w koncu, ze jedynym smieciem na tym forum jest on sam!
Burak z hanysowa, komunista jebany, nierób i cham myslał, ze mamy wciąc lata 80-te, a tu chuj degeneracie!
Pakuj sie i wyjebuj do polszy, chłopaki znajda ci miejsce w bramie na chorzowskiej "starówce"
Nawet przez chwiel nie zrobiło mi sie ciebie szkoda > cham i prostak+analfabeta!
Bywaj burku!

ps: jechałes na aliens-ów ? jestes jeszce gorszy i zachowujesz sie gorzej od nich!
Robisz wstyd wszytskich dookoła swojej wsi(mam na mysli polkaów), siedziesz na zasiłku, zerując na socjalu juz kilka lat.....
czemu nie wypowiadasz sie w tej własnie kwestii ???
Bo nie masz nic do powiedzenia darmozjadzie pierdolony!
Paszoł won na polski zasiłek, bo tu limit sie wyczerpał i ludzie maja dosc utrzymywania nierbów płacąc ciezkie pieniadze do skatt-u na takich jak ty!

Poza gulesider i google nie potrafisz nic w norge znalezc,a uwazasz sie za.... optimusa

god tur alkoholiku z papierami,brygadzisto, kierowniku budowy i.....chamie!
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Taki Ktos tobie to juz chyba nie staje
strasznie sfrustrowany jestes
zona cie bije
i tylko w necie mozesz odreagowac
paker w necie pizda w swiecie

raz chlopu doradzasz
a za chwile pala go walisz

strasznie zmienny jestes gozej niz ciezarna baba w 7 dniu okresu
Zgłoś wpis
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
patim napisał:
Taki Ktos tobie to juz chyba nie staje
strasznie sfrustrowany jestes
zona cie bije
i tylko w necie mozesz odreagowac
paker w necie pizda w swiecie

raz chlopu doradzasz
a za chwile pala go walisz

strasznie zmienny jestes gozej niz ciezarna baba w 7 dniu okresu

doradzam mu dokładnie tak jak on traktuje ludzi.....

np: finn.no
nav.no, etc....
wkleja mase nieaktywnych linków, niepotrzebnych nikomu,mądrzy sie kurwa w dupie był i gówno widział....
a ty co matka teresa ?
chcesz to mu pomóz, ja go pierdole serdecznie!
To typ z kategorii > nie miała baba kłopotu......
Dla niego nie jest problemem rzec ot tak "ty smieciu", poczytaj troche tych fioletowych głupot, a pojmiesz ocb....
Podam ci przykład : popatrz równolegle posty yastka > facet cisnie ludziom, ale tylko tym, którzy zanim zaczną juz przegrywaja!
A jesli ktos rzeczowo pyta i wykazuje odrobine własnej inicjatywy, to zawsze dostaje od niego baaaardzo konkretna odpowiedz i rade, poparta linkiem najczesciej po polsku!
Za co go całuje i pozdrawiam!
Mój ty mikołaju
Zgłoś wpis
30 Postów
ddd sss
(numerdwa)
Nowicjusz
Taki Ktos ma racje

gabriel to zwykly nieogarniety tetryk, doradca z wysokim ilorazem chamstwa, (doradzic sam sobie nie umie tylko pomocy pomocy pomocy)

ROWNIEZ PIERDOLE GO SERDECZNIE
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
numerdwa napisał:

ROWNIEZ PIERDOLE GO SERDECZNIE

To jest dopiero desperacja
Ale coz, wolnosc seksualna wokolo
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok