NADAL AKTUALNE ....!!! . czyżby nikomu nie był potrzebny samochód .?
... TAK SOBIE DLA , ODMIANY ... .
---
Mam na zbyciu ...
Do totalnego oddania , dwa auta , marki Skoda Felicia , oba rocznik 1996 .
Oba sprawne technicznie w 100% .
---
LECZ ... :
---
I- Skoda , na norweskich tablicach , leży sobie w rowie w niedalekiej okolicy Mosjøen .
Ma opłacone wszystkie opłaty z ubezpieczeniem ,
- jest to zwykłe podstawowe ubezpieczenie >IF<
które nie obejmuje wyciągnięcia i odholowania .
A koszt tej operacji przekracza aktualnie Mój budżet ... tak finansowy jak i psychiczny ...!
Szkoda auta , PONIEWAŻ WŁOŻYŁEM DOŚĆ DUŻO NOWYCH ELEMENTÓW , niemniej trzeba dużo cierpliwości w całej operacji wyciągania , by nie uszkodzić tak silnika jak i przewodów instalacji hamulcowej i paliwowej . Felcia leży wygodnie , na Sporej grubości krzakach .
Dobra ręczna piła do drewna , parę podnośników , parę grubych belek , może płyta , sklejka taka z szalunku , podesty towarowe ... i auto jest znowu na drodze .
Nie ma żadnych uszkodzeń mechanicznych /na razie / wszystko działa i jest sprawne .
Poza tym , ze leży sobie w rowie około trzech metrów od drogi ....
---
II- Skoda jest na Polskiej Rejestracji ...!
Również jest sprawna i ma aktualny przegląd , oraz ubezpieczenie do MARCA-2013r.
Oraz pełny bak paliwa /benzyna /
Osobiście nie mogę tym autem jeździć z wiadomych przyczyn prawnych .
---
Jest to oferta dla Osób z BODØ i okolic ... które mają prawo jeździć po Norge na Polskich blachach .
---
Oferta jest ważna , do momentu aż się dokładnie wkurzę , i wyślę Ją na pobliskie złomowisko , a szkoda by było ...
Jak ktoś Ma Ochotę to może pisać na Prywatne Wiadomości ...
---
ECH ...
... TAK SOBIE DLA , ODMIANY ... .
---
Mam na zbyciu ...
Do totalnego oddania , dwa auta , marki Skoda Felicia , oba rocznik 1996 .
Oba sprawne technicznie w 100% .
---
LECZ ... :
---
I- Skoda , na norweskich tablicach , leży sobie w rowie w niedalekiej okolicy Mosjøen .
Ma opłacone wszystkie opłaty z ubezpieczeniem ,
- jest to zwykłe podstawowe ubezpieczenie >IF<
które nie obejmuje wyciągnięcia i odholowania .
A koszt tej operacji przekracza aktualnie Mój budżet ... tak finansowy jak i psychiczny ...!
Szkoda auta , PONIEWAŻ WŁOŻYŁEM DOŚĆ DUŻO NOWYCH ELEMENTÓW , niemniej trzeba dużo cierpliwości w całej operacji wyciągania , by nie uszkodzić tak silnika jak i przewodów instalacji hamulcowej i paliwowej . Felcia leży wygodnie , na Sporej grubości krzakach .
Dobra ręczna piła do drewna , parę podnośników , parę grubych belek , może płyta , sklejka taka z szalunku , podesty towarowe ... i auto jest znowu na drodze .
Nie ma żadnych uszkodzeń mechanicznych /na razie / wszystko działa i jest sprawne .
Poza tym , ze leży sobie w rowie około trzech metrów od drogi ....
---
II- Skoda jest na Polskiej Rejestracji ...!
Również jest sprawna i ma aktualny przegląd , oraz ubezpieczenie do MARCA-2013r.
Oraz pełny bak paliwa /benzyna /
Osobiście nie mogę tym autem jeździć z wiadomych przyczyn prawnych .
---
Jest to oferta dla Osób z BODØ i okolic ... które mają prawo jeździć po Norge na Polskich blachach .
---
Oferta jest ważna , do momentu aż się dokładnie wkurzę , i wyślę Ją na pobliskie złomowisko , a szkoda by było ...
Jak ktoś Ma Ochotę to może pisać na Prywatne Wiadomości ...
---
ECH ...