Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Nic to ...
Trzeba wybywać , by na miejsce dotrzeć przed Północą ...
---
Do zobaczyska w Trondheim ...

god tur ciołku!
Skamlesz burku, skamlesz....

A ten twoj ziomek, co to 3 oddział firmy otwiera,jest taki sam gamon jak ty
Zgłoś wpis
59 Postów

(Kamień Jedenasty)
Nowicjusz
Taki Ktoś ...czytam te twoje posty i nadziwić się nie mogę Uważasz się za lepszego , a jak się zachowujesz ? Już nie wspomnę żeś się uczepił jak by ci Gabriel siostrę uwiódł. Niby taki wspaniały jesteś .Żenujące . Gabriel podaje swoje dane więc pisząc cokolwiek firmuje to swoim nazwiskiem,czy to są dobre czy złe wiadomości, a ty? Wiesz życie bywa podłe , bacz co przed tobą , los bywa przekorny. Jest jeszcze parę ale... tylko nie mam chęci z takim indywiduum pisać zwłaszcza tu..To strejkowy post, byś nie mylił mnie podsyłam kota by ci myszy między uszami przegonił
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...dokladnie

tylko wez to

wytlumacz,takiemu

szczeniakowi jak: taki cos tam...
Zgłoś wpis
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
Kamień Jedenasty napisał:
Taki Ktoś ...czytam te twoje posty i nadziwić się nie mogę Uważasz się za lepszego , a jak się zachowujesz ? Już nie wspomnę żeś się uczepił jak by ci Gabriel siostrę uwiódł. Niby taki wspaniały jesteś .Żenujące . Gabriel podaje swoje dane więc pisząc cokolwiek firmuje to swoim nazwiskiem,czy to są dobre czy złe wiadomości, a ty? Wiesz życie bywa podłe , bacz co przed tobą , los bywa przekorny. Jest jeszcze parę ale... tylko nie mam chęci z takim indywiduum pisać zwłaszcza tu..To strejkowy post, byś nie mylił mnie podsyłam kota by ci myszy między uszami przegonił

o filolet złapał zasieg w tr.heim

Załóz sobie bloga i tam strajkuj, poza tym juz niedługo do polandii przyjdzie ci wypierdalac, wiec strajk jak najbardziej

A ty brzydki hamuj pietą, bo krótki jestes i tetra wciąc cie cisnie,wiec spierdalaj na bambus!
Skup sie lepiej na sytuacji w Ojczyznie i strefie gazy, bo ci zimkow palestynczycy zajebią niebawem
Zgłoś wpis
59 Postów

(Kamień Jedenasty)
Nowicjusz
Taki Ktos

Odp.:...STREJK...BIERNY... i inne bzdety ...Xxxxxxx.... 11 Minuty temu
napisał:
o filolet złapał zasieg w tr.heim

Załóz sobie bloga i tam strajkuj, poza tym juz niedługo do polandii przyjdzie ci wypierdalac, wiec strajk jak najbardziej

A ty brzydki hamuj pietą, bo krótki jestes i tetra wciąc cie cisnie,wiec spierdalaj na bambus!
Skup sie lepiej na sytuacji w Ojczyznie i strefie gazy, bo ci zimkow palestynczycy zajebią niebawem

Znów mnie dziecię (nie moje na szczęście) mylisz. Rozumiem iż z powodu frustracji musisz się wyładować i znalazłeś ten temat na forum. Pragniesz dokopać , skopać , dobić. Chory jesteś. Mówił ci już to ktoś? Wiesz tobie może jakiś psycholog potrzebny ale to nie moja działka.
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...taki

nikt.milion

kilometrow...pustki w glowie!
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...taki

nikt.milion

kilometrow...pustki we lbie!
Zgłoś wpis
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
brzydal napisał:
...taki

nikt.milion

kilometrow...pustki we lbie!

brzydki zyd > kurs na przewóz rzeczy i trucker z.... kat.C

popatrz na tabele, bo w twoim (beznadziejnym) przypadku kurs powinienes zrobic w 2014-2015

ale znajomi mówili.....
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...taki

nikt - 135nok/t

(+ pilnowanie budy

gratis) ale za to:15h/dzien

+ parowki z mikrofali gratis...
Zgłoś wpis