Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Marcin Latacz Łukasz Ch (11401 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
retier1 napisał:
BiZi napisał:
a co robia GARGAMELE??? hmmm oto jest pytanie...

Tak elegancko wszystko kwitujesz śmiechem BiZi , że aż śmiem twierdzić iż wiosna do ciebie zawitała na całego
Lecz o dyskusji to chyba nie masz pojęcia,lub też dobrze udajesz.Także startuj po stołki
Jednak myślę że tak naprawdę,te twoje wesołe uśmieszki to nic innego tylko skrywany żal i pretensje do państwa Polskiego , kierowanego między innym przez takich ludzi jak Kaczyński,o to że musisz być tutaj ,a nie w kraju Zresztą , nie ty jeden

ALEZ ja dobrze wiem co to dyskusja....

... mam zal do politykow ze musze siedziec w NO zeby miec "normalne" zycie...
mialem firme w PL ale mnie fiskus zgnoil...nieuczciwi kontrahenci...brak prawa w Panstwie itd itp
a moze mam zal do siebie ze nie nauczylem sie krasc..i wtedy zylbym jak ONI (politycy) w PL.

co do kwitowania smiechem...taki juz jestem, szkoda zycia na nerwy, zamartwianie sie, trzeba zycie brac takim jakie jest...po stolek nie bede sie ubiegal....chociaz w jednym Zarzadzie to juz jestem.... ...

wiosna.......ostatnie 2 dni wywoluja u mnie usmiech jak u Jokera , cieplutko jasno sloneczko, ptaszki cwierkaja
panie sie rozbieraja ...juz 2 tyg temu rozpoczalem sezon grillowy , ehh... browarek..jeziorko ( lub fjordzik ) ehhh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Masz racje BiZi co do usmiechu na codzien ( ja wspomagam sie tez podspiewywaniem - i moi znajomi komentuja to w ten sposob :" Jeg hører du synger, men jeg skjønner ikke hvorfor ?" Dobrze miec jakas wlasna samoterapie
Trening to tez dobra metoda na wyluzowanie

A najlepszy trening to odejscie od stolu w odpowiedniej porze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Ludziska !

Czytaliscie dzisiejsza Dagbladet - Ruscy zainscenizowali rozbicie samolotu !!!!

jest jeszcze lint do Naszego Dziennika i tvn24:

www.naszdziennik.pl/index.php?dat=201004...p=tk&id=tk05.txt

www.tvn24.pl/-1,1651972,0,1,czarne-skrzy...wania,wiadomosc.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(asterix__25)
Wiking
nie wydaje mi sie zeby to byla prawda,to czyste spekulacje.....jesli by tak bylo jak napisali to wierzcie mi zaczelo by sie pieklo na ziemi.... mysle ze caly swiat poszedl by za nami.... rosja w ten sposob rozpoczela by to pieklo.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
ad. Asterix :

nie wydaje mi sie zeby to byla prawda,to czyste spekulacje.....jesli by tak bylo jak napisali to wierzcie mi zaczelo by sie pieklo na ziemi.... mysle ze caly swiat poszedl by za nami.... rosja w ten sposob rozpoczela by to pieklo.....

Byc moze, ze to spekulacje , ale moze jest w tym ziarenko prawdy, ktora nie koniecznie da sie udowodnic ...
I tak wszystkiego sie nie dowiemy jak na prawde to bylo ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Sławomir Ch
(icegrub)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
"Strzały tuż po katastrofie samolotu?

Jak nieoficjalnie dowiedziało się Radio ZET wojskowa prokuratura zbada film, który pokazuje szczątki prezydenckiego samolotu tuż po katastrofie pod Smoleńskiem. Pod koniec nagrania, które znalazło się w internecie słychać strzały.
- Nie możemy zbagatelizować tego filmu - powiedział Radiu ZET pułkownik Jerzy Artymiak z naczelnej Prokuratury Wojskowej. Dodał również, że zapadła decyzja o zbadaniu przez biegłych pochodzenia, zawartości oraz autentyczności tego nagrania.

Analizie fonoskopijnej poddane zostanie także tło dźwiękowe filmu. Wyniki mają być znane za 2 dni.

Na nagraniu widać, jak nieznany operator przedziera się przez las w kierunku wraku samolotu. Po chwili w oddali słychać wyjąca syrenę, póżniej krzyki po rosyjsku. Operator wycofuje się za drzewa i wtedy słychać cztery odgłosy przypominające strzały. Słychać także jak ktoś krzyczy po rosyjsku "uciekajcie stąd"."

wiadomosci.onet.pl/2155204,12,strzaly_tu...e_samolotu,item.html

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
i jeszcze to, nawet nie chodzi mi o wypowiedzi samego autora blogu, ale innych osob....

astral-projection.blog.onet.pl/2,ID404487538,index.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(nowakzb)
Wiking
Panie Sethur jest pan bez serca,nie umie pan poszanowac innych,wiec nie szanuje pan takze siebie wobec calej tej spolecznosci ktora pochyla glowe nad ta katastrofa.Dobrze jest usiasc i pisac za sciana ekranu bo tak jest latwiej,bezpieczniej.A ja sie pytam pana co pan uczynil dla naszego kraju aby bylo lepiej.Dlaczego nie staral sie pan polepszyc stanu rzeczy-czyzby brak odwagi?Czy moze znowu bylo lepiej schowac sie gdzies w tlumie bo tak wygodniej.Pana anonimowosc swiadczy o strachu o bezradnosci.Porownuje pana do ucznia ktory podglada swojego mistrza i ocenia swoja mala wiedze.Nie zycze panu zle ale zycze aby kiedys pan zrozumial swoja gafe i chociaz przed samym soba zaczal sie wstydzic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
nowakzb napisał:
Panie Sethur jest pan bez serca,nie umie pan poszanowac innych,wiec nie szanuje pan takze siebie wobec calej tej spolecznosci ktora pochyla glowe nad ta katastrofa.Dobrze jest usiasc i pisac za sciana ekranu bo tak jest latwiej,bezpieczniej.A ja sie pytam pana co pan uczynil dla naszego kraju aby bylo lepiej.Dlaczego nie staral sie pan polepszyc stanu rzeczy-czyzby brak odwagi?Czy moze znowu bylo lepiej schowac sie gdzies w tlumie bo tak wygodniej.Pana anonimowosc swiadczy o strachu o bezradnosci.Porownuje pana do ucznia ktory podglada swojego mistrza i ocenia swoja mala wiedze.Nie zycze panu zle ale zycze aby kiedys pan zrozumial swoja gafe i chociaz przed samym soba zaczal sie wstydzic.

Panie Nowak!
Jakiejś wielkiej sensacji nie odkryłeś,
1. Sethur sam przyznaje że serca nie ma.
2. Szanuje siebie a inni go szanują za to że co napisze potrafi w oczy powiedzieć bez zakłamania.
3. Anonimowość??? Ci co chcieli mieli okazję poznać Sethura osobiście, nie potrzeba do tego zdjęcia w awatarze i adresu w ankiecie.

Teraz pytanie do Pana, Panie Nowak:
Cóż Pan takiego wielkiego uczynił dla Polski poza jej opuszczeniem?? Może Pańska emigracja to najlepsze co mógł Pan zrobić dla kraju?
Życzę aby Pan nie musiał się wstydzić, choć powody są jak widzę co piszesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok