Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Marcin Latacz Łukasz Ch (11401 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
nowakzb napisał:
Panie Sethur jest pan bez serca,nie umie pan poszanowac innych,wiec nie szanuje pan takze siebie wobec calej tej spolecznosci ktora pochyla glowe nad ta katastrofa.Dobrze jest usiasc i pisac za sciana ekranu bo tak jest latwiej,bezpieczniej.A ja sie pytam pana co pan uczynil dla naszego kraju aby bylo lepiej.Dlaczego nie staral sie pan polepszyc stanu rzeczy-czyzby brak odwagi?Czy moze znowu bylo lepiej schowac sie gdzies w tlumie bo tak wygodniej.Pana anonimowosc swiadczy o strachu o bezradnosci.Porownuje pana do ucznia ktory podglada swojego mistrza i ocenia swoja mala wiedze.Nie zycze panu zle ale zycze aby kiedys pan zrozumial swoja gafe i chociaz przed samym soba zaczal sie wstydzic.

Nowak,poczytaj, moze nawet o tym słyszales

pl.wikipedia.org/wiki/Spieprzaj_dziadu

www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=3018

wiadomosci.wp.pl/gid,11828269,gpage,3,im...ie.html?ticaid=1a02d

A teraz za wkład... bedzie spoczywal na Wawelu. Buhahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
nowakzb napisał:
Panie Sethur jest pan bez serca,nie umie pan poszanowac innych,wiec nie szanuje pan takze siebie wobec calej tej spolecznosci ktora pochyla glowe nad ta katastrofa.Dobrze jest usiasc i pisac za sciana ekranu bo tak jest latwiej,bezpieczniej.A ja sie pytam pana co pan uczynil dla naszego kraju aby bylo lepiej.Dlaczego nie staral sie pan polepszyc stanu rzeczy-czyzby brak odwagi?Czy moze znowu bylo lepiej schowac sie gdzies w tlumie bo tak wygodniej.Pana anonimowosc swiadczy o strachu o bezradnosci.Porownuje pana do ucznia ktory podglada swojego mistrza i ocenia swoja mala wiedze.Nie zycze panu zle ale zycze aby kiedys pan zrozumial swoja gafe i chociaz przed samym soba zaczal sie wstydzic.

Panie ..."nowakzb" w Pana awatarze brakuje tylko Insygniów władzy...
Jednak myślę , że następny awatar... będzie już UZUPEŁNIONY... i nie będzie przedstawiał Pana fizjonomii bokiem do społeczności .... tylko odważnym Frontem z rzeczonymi atrybutami...
Skoro niejaki .."sethur"..i jemu podobni... są bez Zakłamanego Serca ...
To niech Pan odważnie przedstawi Nam swoje Zakłamane Serce...
Niech Pan , zapoczątkuje peany na rzecz tego Co Zrobił Pan dla Tego Polskiego Kraju i jego Prezydenta...który tak tragicznie acz GŁUPIO... Z WŁASNEJ NIE PRZYMUSZONEJ WINY ZGINĄŁ... pociągając za sobą tyle Istnień.
Niczym FARAON BIORĄCY W ZAŚWIATY SWOJĄ NAJBLIŻSZĄ MU URZĘDNICZĄ ŚWITĘ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Hilton napisał:
nowakzb napisał:

Nowak,poczytaj, moze nawet o tym słyszales

pl.wikipedia.org/wiki/Spieprzaj_dziadu

www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=3018

wiadomosci.wp.pl/gid,11828269,gpage,3,im...ie.html?ticaid=1a02d

A teraz za wkład... bedzie spoczywal na Wawelu. Buhahaha

Masz rację,fakty zawsze będą faktami i nic tego nie zmieni. Lecz czy każdy z nas nie ma podobnych lub jeszcze gorszych rzeczy na sumieniu? Licytacja takimi faktami nikomu żadnych korzyści dzisiaj i tak nie przyniesie.
I pewnie doskonale wiesz że nie o to w tym wszystkim chodzi,ale jednak dajesz się prowokować?
A jeszcze nie tak dawno pytałaś się : czego jeszcze chcecie,przecież dałam już spokój?
No chyba że chodzi o solidarność myślących tak samo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(nowakzb)
Wiking
Panowie nie musze sie wam tlumaczyc z tego co zrobilem dla kraju.Ale powiem czego nie zrobilem,mianowicie nie ponizylem zadnej z ofiar tej katastrofy i jako polak zachowalem sie jak nalezy.Was tez nie ponizam lecz przywoluje do przyzwoitosci.Kazdego czlowieka rozlicza samo zycie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
nowakzb napisał:
Panowie nie musze sie wam tlumaczyc z tego co zrobilem dla kraju.Ale powiem czego nie zrobilem,mianowicie nie ponizylem zadnej z ofiar tej katastrofy i jako polak zachowalem sie jak nalezy.Was tez nie ponizam lecz przywoluje do przyzwoitosci.Kazdego czlowieka rozlicza samo zycie.
JEŻELI JUŻ ...to ... nie Panowie... , tylko Państwo ...." Hilton" to Kobieta... ,
tak to jest jak ktoś się wcina by zbić Kapitał... a nie interesuje się życiem danej społeczności bo Ona za Maluczka...
SAMOUWIELBIENIE... ech idę po browara...
Na pohybel ... a kysz... a kysz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
nowakzb napisał:

No, już dzwonili do mnie z kraju, wszyscy znajomi i rodzina wspólnie twierdzą że żyje im się znacznie lepiej przez Twój godny podziwu czyn. Mi też nastrój poprawiłeś bo zawsze lubiłem takie "lepperowskie" poczucie humoru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Grześ , a czy Twoi znajomi i rodzina nie powiedzieli Ci co takiego ten pan zrobił dla kraju że w tym wieku(sam go troche przekroczyłem) szuka czegokolwiek na obczyźnie. A może zainteresowany sam na opowie, i nie oczekuje tutaj jakiegokolwiek tłumaczenia , ot poprostu jakejś niewielkiej relacji, opowieści ,bajki, powiastki z morałem która wyjaśni jago pobyt tutaj czyli w NO.
A jeśli by sie TO zdarzyło to obiecuję że jako trochę starszy, uczciwie napisze co mnie tu przywiodło.

I wracając do wątku Pana Nowaka-ponizylem zadnej z ofiar tej katastrofy -to przypominam że ofiary te ,a przynajmniej większość z nich , parły całe swoje zycie aby stać sie osobami publicznymi, a przez to świadomie wystawiły się na ataki obserwującego ich społeczeństwa, a także liczyły sie ztym iż każdy ich ruch , zachowanie,wypowiedż,życie prywatne stanie sie obiektem oceny i komentarzy.
Zapłatą za to miało byc pławienie się w blasku majestatu Prezydenta,odpowiednie apanaże, bezpłatne samoloty, zwiedzanie krajów za społeczne pieniądze,i zapłata została uiszczona
WMD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Niestety nikt nie wie co Pan Nowak takiego uczynił, ale zapewne pchnęło to Polską gospodarkę mocno do przodu i sprawiło że mamy chyba najwyższy wskaźnik PKB w europie.
Jeszcze taka myśl mi się teraz objawiła wczesnym rankiem:
Być może jest to nie kto inny jak Pan Nowak Zbigniew, ten którego ręce zmieniały zwykłą kranówę w Kryniczankę???? Ten był wielce zasłużony dla kraju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes; O tym samym Nowaku w pierwszej chwili pomyslalem. Aha.. sorr za krokodyla w akwarium

kanakk; Strzal w 10! Szkoda, ze spoleczenstwo tego nie rozumie, medialna papke chlonie natomiast wysmienicie

nowakzb; Zeby cieszyc sie szacunkiem po smierci, trzeba nan zapracowac za zycia. Nie wiem co Pan tutaj robi, zasluzeni obywatele raczej nie maja syndromu szczura uciekajacego z tonacego okretu... Pomyslal Pan zapewne o tym samym, z gory wiec odpowiem; Ja jestem szczurem ktory przesiadl sie na mniej zaszczurzony okret Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Sethur napisał:
Grzes; O tym samym Nowaku w pierwszej chwili pomyslalem. Aha.. sorr za krokodyla w akwarium

kanakk; Strzal w 10! Szkoda, ze spoleczenstwo tego nie rozumie, medialna papke chlonie natomiast wysmienicie

nowakzb; Zeby cieszyc sie szacunkiem po smierci, trzeba nan zapracowac za zycia. Nie wiem co Pan tutaj robi, zasluzeni obywatele raczej nie maja syndromu szczura uciekajacego z tonacego okretu... Pomyslal Pan zapewne o tym samym, z gory wiec odpowiem; Ja jestem szczurem ktory przesiadl sie na mniej zaszczurzony okret Pozdrawiam

Chłonie ,czy nie ,czas pokaże.A póki co niech każdy mówi za siebie, a nie za innych
Nie każdy jest wroną,chociaż między nimi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok