Fiona66 napisał:
BiZi napisał:
Fiona66 napisał:
BiZi napisał:
Fiona66 napisał:
No coz, pewnie powinnam rzucic z usmiechem haslo " spoko, nie martwcie sie, to byly tylko chwasty i kaktusy"...
no i przynajmniej powiedzialabys prawde, a tak zamydlilas oczy tym osobom....

po pierwsze - powiedzialam swoja prawde, nie twoja,
po drugie - te osoby, to nie jelopy tylko wyksztaleceni dyplomaci i trudno by im zamydlic oczy jelopskimi tekstami o "kaktusach i chwastach,bo zapewne posiadaja wiedze kim byli tragicznie zmarli,
po trzecie - jesli sama siebie nie uszanuje, jako czlowieka i jako Polki, to kto mialby mnie szanowac i dlaczego ?
po czwarte - jesli tego nie wiesz, lub nie rozumiesz, to.........to wszystko jasne
ojojoj..ojojoj...uwazaj zeby ci zylka nie pekla....
Pani Ę Ą....
eh ..w tej norwegii to same "kwiaty polskiej inteligencji"
.. na kazdym kroku... 
niestety i chwastow nie brak, jak widac
a ilu jelopow..chamow..zlodzieji..i pijakow !! hohoho...i cpunow !!..pedalow..!!..proostytutek !!!
aa no i jeszcze zapomnialem o grupie spolecznej "trzymampalecwtylkunorwegom"
hehehe
i najwazniejsza grupa spoleczna "wyzyskiwacze" tzn. polscy "byznesmeni", ktorzy zatrudniaja na czarno swoich pobratyncow placac im uczciwa stawke 70 koron za godzine...i strzelaja z bata nad ich glowami zeby sie nie obijali w pracy po 14 godzinach
...ja to przynajmniej zainwestowalem w kalacha...zeby mi nie pouciekali
hahaha
BiZi napisał:
Fiona66 napisał:
BiZi napisał:
Fiona66 napisał:
No coz, pewnie powinnam rzucic z usmiechem haslo " spoko, nie martwcie sie, to byly tylko chwasty i kaktusy"...
no i przynajmniej powiedzialabys prawde, a tak zamydlilas oczy tym osobom....

po pierwsze - powiedzialam swoja prawde, nie twoja,
po drugie - te osoby, to nie jelopy tylko wyksztaleceni dyplomaci i trudno by im zamydlic oczy jelopskimi tekstami o "kaktusach i chwastach,bo zapewne posiadaja wiedze kim byli tragicznie zmarli,
po trzecie - jesli sama siebie nie uszanuje, jako czlowieka i jako Polki, to kto mialby mnie szanowac i dlaczego ?
po czwarte - jesli tego nie wiesz, lub nie rozumiesz, to.........to wszystko jasne

ojojoj..ojojoj...uwazaj zeby ci zylka nie pekla....

Pani Ę Ą....
eh ..w tej norwegii to same "kwiaty polskiej inteligencji"

niestety i chwastow nie brak, jak widac

a ilu jelopow..chamow..zlodzieji..i pijakow !! hohoho...i cpunow !!..pedalow..!!..proostytutek !!!
aa no i jeszcze zapomnialem o grupie spolecznej "trzymampalecwtylkunorwegom"

i najwazniejsza grupa spoleczna "wyzyskiwacze" tzn. polscy "byznesmeni", ktorzy zatrudniaja na czarno swoich pobratyncow placac im uczciwa stawke 70 koron za godzine...i strzelaja z bata nad ich glowami zeby sie nie obijali w pracy po 14 godzinach

...ja to przynajmniej zainwestowalem w kalacha...zeby mi nie pouciekali