Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Marcin Latacz Łukasz Ch (11407 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
Fiona66 napisał:
BiZi napisał:
Fiona66 napisał:
BiZi napisał:
Fiona66 napisał:

No coz, pewnie powinnam rzucic z usmiechem haslo " spoko, nie martwcie sie, to byly tylko chwasty i kaktusy"...

no i przynajmniej powiedzialabys prawde, a tak zamydlilas oczy tym osobom....

po pierwsze - powiedzialam swoja prawde, nie twoja,

po drugie - te osoby, to nie jelopy tylko wyksztaleceni dyplomaci i trudno by im zamydlic oczy jelopskimi tekstami o "kaktusach i chwastach,bo zapewne posiadaja wiedze kim byli tragicznie zmarli,

po trzecie - jesli sama siebie nie uszanuje, jako czlowieka i jako Polki, to kto mialby mnie szanowac i dlaczego ?

po czwarte - jesli tego nie wiesz, lub nie rozumiesz, to.........to wszystko jasne

ojojoj..ojojoj...uwazaj zeby ci zylka nie pekla....

Pani Ę Ą....

eh ..w tej norwegii to same "kwiaty polskiej inteligencji" .. na kazdym kroku...

niestety i chwastow nie brak, jak widac

a ilu jelopow..chamow..zlodzieji..i pijakow !! hohoho...i cpunow !!..pedalow..!!..proostytutek !!!

aa no i jeszcze zapomnialem o grupie spolecznej "trzymampalecwtylkunorwegom" hehehe

i najwazniejsza grupa spoleczna "wyzyskiwacze" tzn. polscy "byznesmeni", ktorzy zatrudniaja na czarno swoich pobratyncow placac im uczciwa stawke 70 koron za godzine...i strzelaja z bata nad ich glowami zeby sie nie obijali w pracy po 14 godzinach

...ja to przynajmniej zainwestowalem w kalacha...zeby mi nie pouciekali hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
barbara67 napisał:
A ja najbardziej sie zgadzam z " po trzecie " u Fiony i tez bym chciala, zeby ktos mnie okreslil jakims kwiatkiem , chociaz polnym

no nie...TY to jestes taka mala rozyczka forumowa .....(czerwona na dodatek) ..

tylko sie zastanawiam czy masz kolce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
bogdanor1 napisał:
Wspolczuje rodzinom obslugi samolotu !!! Znalezli sie w niewlasciwym czasie !!! Wielka szkoda ,ze ich akurat to spotkalo !!! Nie robmy swietych z { kwiatow inteligencji polskiej } ,za pare dni wiekszosc spoleczenstwa oswoi sie z ta tragedia i wszystko wroci do normy .Zaczna sie od nowa klocic ,wyzywac . Rozpocznie sie walka o [stolki ] . Skladam sedeczne wyrazy wspolczucia wszystkim ofiarom katastrofy lotniczej w Smolensku .

Przecierz my już się kłócimy,wyzywamy,zarzucamy sobie nieuctwo,brak oczytania z prasą i książka,a więc generalnie jesteśmy nieukami lub takowymi powinniśmy być.
No cóż,pewnie gdybym miał ku temu jakieś predyspozycje i ambicję, to bym teraz siedział w kraju i bił się o jakiś stołek.
A tak co,została mi tylko Norwegia!
No ale przecież są tu tacy co mają te walory! Tylko co oni tutaj robią?
Kiedyś oglądałem serial o dzieciaku z daunem , pt.Korki (nie wiem czy dobrze piszę) i polecam go tym wszystkim co tak się zaperzają w tym wątku. Może coś niecoś zrozumieją?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Dzieki za rozyczke i to czerwona , a kolce mam kiedy musze miec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
retier1 napisał:
bogdanor1 napisał:
Wspolczuje rodzinom obslugi samolotu !!! Znalezli sie w niewlasciwym czasie !!! Wielka szkoda ,ze ich akurat to spotkalo !!! Nie robmy swietych z { kwiatow inteligencji polskiej } ,za pare dni wiekszosc spoleczenstwa oswoi sie z ta tragedia i wszystko wroci do normy .Zaczna sie od nowa klocic ,wyzywac . Rozpocznie sie walka o [stolki ] . Skladam sedeczne wyrazy wspolczucia wszystkim ofiarom katastrofy lotniczej w Smolensku .

Przecierz my już się kłócimy,wyzywamy,zarzucamy sobie nieuctwo,brak oczytania z prasą i książka,a więc generalnie jesteśmy nieukami lub takowymi powinniśmy być.
No cóż,pewnie gdybym miał ku temu jakieś predyspozycje i ambicję, to bym teraz siedział w kraju i bił się o jakiś stołek.
A tak co,została mi tylko Norwegia!
No ale przecież są tu tacy co mają te walory! Tylko co oni tutaj robią?
Kiedyś oglądałem serial o dzieciaku z daunem , pt.Korki (nie wiem czy dobrze piszę) i polecam go tym wszystkim co tak się zaperzają w tym wątku. Może coś niecoś zrozumieją?

ale porzeciez tutaj nikt sie nie kloci...to tylko dyskusja....

to juz sobie porozmawiac nie mozna? panie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Przeszczery napisał:
retier1 napisał:
Naprawdę was nie pojmuję ludzie,czy naprawdę aż tak się "nienawidzimy" że nie można poczekać z tymi komentarzami
te parę dni? To jak nazwiecie tych polityków z innych państw,np.Obamę? Czemu w tym kierunku nikt nie krzyczy?

a co tu komentowac za pare dni?
i za co krzyczec na Obame przykladowo?

Jak nas Ameryka lubi i szanuje to chyba wszyscy wiemy,łącznie z tobą Przeszczery?
Z jednej strony obiecanki i poklepywania po plecach,a z drugiej takiego wała jak polska cała
I chyba też wiesz kto był proamerykański,a kto przeciw?
I nagle Kaczyński jest wielkim przyjacielem Ameryki i Obamy Jak dla mnie,to śmiech na sali,a klakierzy biją brawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
a co robia GARGAMELE??? hmmm oto jest pytanie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Wiecie, ze jak wszyscy ludzie na ziemi wstrzymaja oddech przez godzine to pozbedziemy sie problemu efektu cieplarnianego

to tak apropos klotni ,albo dyskusji na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
BiZi napisał:
a co robia GARGAMELE??? hmmm oto jest pytanie...

Tak elegancko wszystko kwitujesz śmiechem BiZi , że aż śmiem twierdzić iż wiosna do ciebie zawitała na całego
Lecz o dyskusji to chyba nie masz pojęcia,lub też dobrze udajesz.Także startuj po stołki
Jednak myślę że tak naprawdę,te twoje wesołe uśmieszki to nic innego tylko skrywany żal i pretensje do państwa Polskiego , kierowanego między innym przez takich ludzi jak Kaczyński,o to że musisz być tutaj ,a nie w kraju Zresztą , nie ty jeden
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok