Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(8955 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Dorabia艂am kiedy艣 w restauracji w czasie Julebord, norm膮 by艂o, 偶e Norwedzy p艂ci obojga przemycali sporo w艂asnego alkoholu, pili go w toaletach (in偶ynierzy, prezesi, m臋偶czy藕ni, kobiety), oczywi艣cie kazano nam ich 艣ledzi膰 i zabiera膰 Litry wylewano do zlewu. Poza tym oczywi艣cie drinki sponsorowane i masa zakupionych prywatnie. Alkohol la艂 si臋 strumieniami, pili wszyscy poza kobietami w ci膮偶y. Pili takie ilo艣ci, 偶e w g艂owie si臋 nie mie艣ci. W trakcie mojej pracy (kr贸tkiej) przewin臋艂o si臋 tam jakie艣 2 tys os贸b.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Post贸w
Olga O.
(oolgita)
Nowicjusz
A jakie sa knajpy w Norwegii? Cos jak polskie puby? z klimatem ? czy jak kanaryjskie? typu podrzedny bar szybkiej obslugi z krzeselkami do siedzenia na bacznosc, stolik przy stoliku, duzo swiatla, zero klimatu i potworna kanaryjska "muzyka路?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kowalski0)
Wiking
oolgita napisa艂:
A jakie sa knajpy w Norwegii? Cos jak polskie puby? z klimatem ? czy jak kanaryjskie? typu podrzedny bar szybkiej obslugi z krzeselkami do siedzenia na bacznosc, stolik przy stoliku, duzo swiatla, zero klimatu i potworna kanaryjska "muzyka路?

oolgita, przestalabys juz zadawac te pytania. jest super a i facet odpowiedni sie znajdzie - moze nie ja , bo ide do klasztoru...

Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

聽聽聽Knajpy s膮 zr贸偶nicowane, s膮 i podrz臋dne knajpki bez klimatu, s膮 klimatyczne, jak "Hard Rock Cafe", czy "Skotsmann", s膮 przytulne, jak "ko艂o kamyczk贸w i poduszek" (nie pami臋tam nazwy), s膮 w centrum prowincjonalne dyskoteki, jak "Torshammer", z muzyk膮 prosto z radia "MP3". Nie by艂em jeszcze tu w prawdziwej dyskotece, cho膰by w stylu warszawskiego "Ground Zero", z fajn膮 muz膮, nie wiem czy s膮 takie w Oslo . Og贸lnie, jest w czym wybiera膰.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kowalski0 napisa艂:
oolgita napisa艂:

oolgita, przestalabys juz zadawac te pytania. jest super a i facet odpowiedni sie znajdzie - moze nie ja , bo ide do klasztoru...

A co 偶ona na to?
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kowalski0)
Wiking
giovi2 napisa艂:
kowalski0 napisa艂:
oolgita napisa艂:

A co 偶ona na to?

zona rozumie i wybaczy, ale czy Ty???
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kowalski0 napisa艂:
giovi2 napisa艂:
kowalski0 napisa艂:
oolgita napisa艂:

A co 偶ona na to?

Zapomnij....no chyba 偶e ,zaraz co艣 wymysl臋
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kowalski0)
Wiking
kowalski0 napisa艂:
giovi2 napisa艂:
kowalski0 napisa艂:
oolgita napisa艂:

A co 偶ona na to?

Widze, ze Dino znalazl juz partie dla siebie - a taki byl apolityczny
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Post贸w
Olga O.
(oolgita)
Nowicjusz
Sorry, ze zadaje tyle pytan ale przed kolejna totalna zmiana chce sie dobrze poinformowac, a gdzie to zrobic jesli nie na forum i wlasnie w tym temacie?
To sa pytania z zycia wziete, ktore na pierwszy rzut oka sa malo istotne, ale jesli posklada sie je do kupy to tworza... cale nasze zycie, nie chce wpasc z deszczu pod rynne.
Moze dla Ciebie Kowalski to niewazne glupoty, jednak dla mnie kolejna zmiana kraju to duzy krok w zyciu.
Jak wyjezdzalam z PL nie mialam nic, ani wlasnego mieszkania, ani samochodu, pracy tez juz nie bo firma sie rozpadla... tylko syna i moja owczesna milosc - meza, nie mialam nic do stracenia i duzo do zyskania, poza tym mialam 10 lat mniej na liczniku ( co nie znaczy, ze jestem stara) . Na GC conieco osiagnelam i zanim to "porzuce" chce wiedziec co mnie czeka.
Faceta na razie nie szukam, po dwoch probach chwilowo mam dosc
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
kowalski0 napisa艂:
kowalski0 napisa艂:
giovi2 napisa艂:
kowalski0 napisa艂:
oolgita napisa艂:

A co 偶ona na to?

Widze, ze Dino znalazl juz partie dla siebie - a taki byl apolityczny

聽聽聽???
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok