gabriel napisał:
Rugbyplayer napisał: okoliczne gnoje nam ''dokuczają''...dokuczanie to ogranicza się do małych prób dewastacyjnych, ale wqrw*#jące jest to strasznie...jak słyszę, że coś kombinują to wychodzę, ale wtedy odpalają wrotki i dość szybko się zwijają...myślałem sobie, żeby takiego gnoja złapać, ale...no właśnie ''co wtedy???''...zaprowadzić do rodziców...dzwonić na politi...wypłacić parę razów na otrzeźwienie...sam nie wiem...
Mieliście może podobne przejścia??? Jeśli tak to jak sobie z nimi poradziliście???
Pozdrawiam!!!
WIESZ ... Moim zdaniem , to tym GNOJEM ... to jesteś akurat ty ... !!! .
---
Nie podałeś przyczyny , pierwszej "rozróby " przez Młodych ... niemniej można domniemywać iż pewnie to ty sam byłeś przyczynkiem do takiego Ich zachowania , a następnie POOOSZŁO ...
---
Spróbuj któregoś z Nich DOTKNĄĆ ... a cała społeczność , stanie przeciwko wam jako emigrantom i to na dodatek Polskim .
---
Sam się zastanów spokojnie i od początku przeanalizuj własne zachowanie , albo żony .
---
Nie ma skutku od przyczyny ...!
---
Tu jest Inny Klimat ...społeczny a ty stosujesz praktyki prosto z Polski , WIELKI PŁOT DRUT KOLCZASTY i ze trzy Wilczury na łańcuchu dookoła domu ...!
---
Jeszcze słuchasz głupiego pakera który ciebie podpuszcza ...
Będziesz tak dalej pajacował , to doprowadzisz do tego iż będziesz zmuszony sprzedać chałupę , za psie pieniądze a i tak będzie kłopot ze zbyciem Nieruchomości ...! .
---
... NIE TĘDY DROGA ... !!! .
---
Jeżeli myślisz iż tego co z wami młodzi wyprawiają NIKT ze starszych nie widzi to jesteś w błędzie ... , wszyscy tylko czekają na drastyczne poczynania z twojej strony ... !
---
Moim zdaniem Powinieneś dać ... WICI ... iż organizujesz przyjęcie SĄSIEDZKIE ...GRILL ... dla bliższych i dalszych sąsiadów z osiedla ... razem z dziećmi ...
Tak na Luzie ... bez pretensji ... Czysta Integracja i Nic ponadto ...
---
Takie zachowanie naprawdę pomaga szybko rozładować powstałe napięcia ...
Czy Ty się człowieku ogólnie dobrze czujesz??? Wiem, że każdy mierzy ludzi swoją miarą, ale nie wiem czy wpadłeś na to, że mogłem nie prowokować takich zachowań...jedyną rzeczą jaką zrobiliśmy to kupiliśmy dom...WIĘC MOŻE ZASTANÓW SIĘ ZANIM NASTĘPNYM RAZEM NA KOGOŚ NASKOCZYSZ...nie znasz mnie...nie znasz tematu, ale już od razu wiesz, że wina leży po mojej stronie, a nie cudnej norweskiej latorośli...Czemu nazywam ich GNOJAMI??? A jak inaczej można nazwać szczyli, którzy wyrywają mi żywopłot, niszczą skrzynkę i gadają pierdoły typu ''wracaj do Polski'' do mojej żony...Zapewne powinienem nazwać ich WSPANIAŁYMI DZIECIAKAMI Z SĄSIEDZTWA...yyyyyy...no nie...A tak w ogóle to genialny pomysł masz z włażeniem całej okolicznej społeczności w zad...ale raczej nic z tego nie będzie...Stosunki sąsiedzkie mamy jak najbardziej normalne...ze wszystkimi normalnie gadamy...a wszystkie ekscesy mają miejsce w nocy...z drugiej strony nie wiem czemu wpadłeś na to, że starsi Norwegowie o wszystkim wiedzą i nikt nie reaguje...jawne dopuszczanie do dyskryminowania przez dzieci jakoś mi do nich nie pasuje...no ale pewnie i tak napiszesz, że nie mam racji, bo przecież wiesz wszystko najlepiej...Zastanawia mnie tylko czy ujemna ocena Twoich postów wynika z tego, że jesteś forumowym trollem czy może po prostu lubisz obrażać ludzi...