Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
balum napisał:
Rzecz w tym iż;
-wacek1 jeden jest nie lubiany za IQ
-pospólstwo nie jest w stanie przyswoić faktów

-oraz kuriozalne ;

Może coś komuś się nie podoba, ale po co dziewczynie psuć biznes?

i to jest esencja wszystkiego;
-jak nie mnie biją.to co mnie to obchodzi
-nie mnie okradają,to też nic mi do tego

I tak trzymać,w niedalekiej przyszłości powinno się nałożyć podatek od umiejętności tabliczki mnożenia i przeczytanych książek <2.

Ciemne,zawistne pały.

A za przeproszeniem, co Ty sobą reprezentujesz. Jak można zakładać, że ktoś przedstawiając swoją ofertę, jest kłamcą i złodziejem. W takim świetle nikt, także w tym kraju nie powinien (piszę o rodakach) otrzymać żadnej możliwości pracy. W rzeczywistości dotyczy to ok . 30 % polskiej społeczności w Norwegii. Powiem więcej. Taki wirtualny egzamin jest tylko próbą podniesienia swojej osobistej wartości kosztem drugiej osoby. Być może nie tak wyszczekanej i mającej jakieś moralne opory. Zwykłe chamstwo w pozłotku. Może szanowny Wieki Egzaminator bliżej się nam przedstawi. Może po tej Wielkiej Maturze ściera w biurach kurze. Nie żebym miał coś przeciwko. sam jestem zwykłym robolem po podstawówce i kursie tańca towarzyskiego, co mnie upoważnia i nobilituje do przeegzaminowania Wielkiego Egzaminatora. Niech szydło wyjdzie z wora.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
A może ktoś przeegzaminuje tę panią. Może też jej coś zarzuci ( w żadnym wypadku spódnicy na głowę, to uczciwa i poczciwa kobieta - Niusia przepraszam) i przepyta. Co, nikt nie ma wątpliwości? Ludzie chcą zarabiać uczciwie na życie i lody w cukierni. O co chodzi? Gdzie Wielcy Egzaminatorzy i Prokuratorzy. Popyskować to mogą starej matce, co najwyżej.

Niusia89 napisał:
Zapraszam wszystkie Panie na stylizację paznokci metodą żelową.
Ukończyłam kurs w centrum szkoleniowym ALL4NAILS z metody żelowej oraz zdobień Acrylic Design Level I. Pracuję na produktach bardzo dobrej jakości marki IBD.

Ze względu na zbliżające się święta cena promocyjna 200 NOK

Kontakt:
negledesigner@hotmail.com
99897312

Pozdrawiam
Monika

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Wacek1 napisał:
Purii_id napisał:
Erudycja wysoka, ale cóż z tego jak pospólstwo w środku...Oj nieładnie, nieładnie.

Zawaliły się we mnie przekonania, iż Wacek ma dobrze we łbie poukładane. A i owszem, takie miałem. Po ostrej wymianie zdań z Jastą, coś tu nie pasowało, ale teraz....?!

Czy to żle, że dziewczyna ma fajny pomysł pomimo młodego wieku sporo już osiągnęla? Czy to może jest zawiść w przeintelektualizowanym opakowaniu?

Wszystkie merytoryczne uwagi można kierować bezpośrednio (chociażby na maila), ale w ten sposób?...

Każdy post Cię, drogi Wacku, pogrąża-> niestety.

Jak to pisał chyba już kilka razy Twój ogarnięty kompan od rozmów o sztuce:

Jeżeli umiesz wiele rzeczy, to nic nie umiesz.

I niestety taki mi się obraz Twój tworzy ( i zapewne nie jam jedyny), a więc zakończ tego posta i otwórz nowy wątek, gdzie może jakieś miłe rzeczy poczytać będzie można.

Na szczescie twoja opinia o mojej osobie niezbyt mnie interesuje.
Natomiast zarzut formalny jest zgola absurdalny. To co dziewczyna osiagnela nijak ma sie do trenowania innych. Na poczatku zapraszalem do dyskusji, ale ona wziela to za dreczenie. Nie ustosunkowala sie do zadnego zarzutu, jak mantre powtarzajac, ze wiele osiagnela. Tymczasem brak nazwisk "gwiazd" polskiej mysli szkoleniowej u ktorej pobierala nauki i jeszcze jeden bardzo wazny blad - Twierdzi, ze wiele osiagnela w skoku w dal i kickboxingu wiec potrafi trenowac i ukladac diete.
To sa zagadnienia z 2 innych swiatow! To tak jakby dermatolog leczyl cie z raka, przeciez i to i to lekarz. A jednak nie sadze, ze bylbys zadowolony z takiego stanu rzeczy.
Sugerujesz napisanie wlasnych uwag na maila. Moje pytanie brzmi tak - Czy w swej naiwnosci sadzisz, ze ktokolwiek przekonany o swoich kwalifikacjach ( Anja) przeczyta cos takiego od nieznajomej osoby z forum? JA nie jestem zadnym trenerem, mialem jednak okazje rozmawiac z najlepszymi i wciaz mam z nimi kontakt mailowy. Sam trenuje BB od 15 roku zycia i wiem jak wiele szkody moze uczynic zla technika.
To ze dziewczyna ma pomysl na siebie to tylko dobrze o niej swiadczy, Sama moze robic ze swoim cialem co chce, gdy jednak zamierza sprzedawac swoje uslugi innym, to ja wole sprawdzic kompetencje. Takich tu nie widze, tylko enigmatyczne stwierdzenia o brazowym medalu w skoku w dal z 2009 i jakies sport walki, a ostatnio BB. Zapewne z uwagi na facete " profesjonalnego kulturyste" Jezeli wiedza pochodzi od trakich specjalistow to ja pytam, kim oni sa! Bo prawdopodobnie wieksze doswiadczenie maja w pomocy pod katem wspomagania SAA.
Dziwne jest twoje oburzenie, zapewne wynika to z jej urody. Jestem przekonany, ze gdyby na tym forum taki opis zamiescil napakowany byczek, ktory by olal moje uwagi, to zostalby gremialnie pozarty. Coz - laskom wolno wiecej.
Jezeli ten przyklad jest za malo plastyczny to podam inny.
Na forum oglasza sie elektryk ktory twierdzi, ze w Polsce zdobyl wszystkie uprawnienia elekt, ale z uwagi na swoja dziewczyna postanowil pracowac jako hudraulik. Oferuje kompleksowe roboty hudrauliczne oraz membrany( choc ma tylko polskie a nie norweskie uprawnienia)
Na ten anons odpowiada Yatsek i pyta typa o rozne szczegoly nowoczesnych metod instalacyjnych. Elektryk odpowiada, ze on wie lepiej, nie bedzie dyskutowal, a najlepiej to zlecic mu jakas lazienke, to sie okaze jaki jest swietny. Czy zlecasz mu remont swojej? Czy piszesz mu prywatnego maila z uwagami, zeby mu nie psuc opinii na forum( niech sie inni wkopia) Czy tez moze zjadacie go na sniadanie na tym forum i wysylacie w diably.
Ta analogia prezentuje moj punkt widzenia w tej sprawie. Osobiscie, nie mam i nie mialem nic do Anny ( skądinąd ladna dziewczyna i ma zapewne duze checi) Sam osobiscie nie wierze w 20 letnich trenerow i nigdy nie powierzyłbym swojego zdrowia w rece osoby ktora nie wyksztalcila co najmniej kilkuset wychowankow.

tak się opisałeś i dalej gów...z tego w norwegi dziewczyna ,która miała sukcesy w sprincie łyżwiarskim trenuje dzieciaki w szkole ....więc proszę cię przestań pier..... 2 po 2 osoba taka jak ania wniesie bardzo dużo w treningi kogokolwiek ,bo ma wiedzę praktyczną i pełne prawo by pomóc komuś w treningach a teraz czas na obelgi w twoją stronę wiązankę sam sobie stwórz O STWÓRCO
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
A za przeproszeniem, co Ty sobą reprezentujesz

A widzisz gdzieś mój temat gdzie oferuje swoje usługi,umiejętności czy inne nauki?
Jedni mają tak że się ciągle wychylają a inni mają też prawo oceniać to kiedy,jak i gdzie im się podoba,to chyba proste,czy za trudne?

Jeszcze prostszą sprawa jest,nawet dla laika w temacie-dlaczego pani <trener> nie ustosunkowała się do spostrzeżeń,wątpliwości,pytań potencjalnego klienta (wacek1)? dlaczego w tym momencie najlepszym wyjściem dla pani <trener> było pożegnanie się z forum (może pojawiła sijuż na forum szwedzkim,duńskim czy innym),hę?

Nikt nie jest doskonały,nie każdy jednak pcha się z swoimi ambicjami,aspiracjami i innymi marzeniami na scene.A juk już jest na niej,i okazuje się że to był błąd,to broni się jak dziecko zwracając się do publiczności;
-A wy to lepsi jesteście?!
-baranie! publiczność nie pcha się na scene! publika jest po to żeby oglądać i oceniać.

Wiem że to nie zrozumiałe dla półgłówków,ale przynajmniej inni się z tego pośmieją.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Beeee. Ale widzę, że i Ty co rusz na scenę się gramolisz, aczkolwiek niezgrabnie. Nie próbowałem serwować Ci inwektyw. Barrrrrdzo lubię narodowy optymizm , wsparcie i zachętę dla rodaków próbujących coś zrobić, zmienić, pokazać. Szczególnie w naszym polskim wykonaniu. To wszystko jest bardzo zachęcające. Od rana do rana tylko narzekanie. A Ty co sobą reprezentujesz, skoro już wgramoliłaś się na scenę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
balum napisał:
A za przeproszeniem, co Ty sobą reprezentujesz

A widzisz gdzieś mój temat gdzie oferuje swoje usługi,umiejętności czy inne nauki?
Jedni mają tak że się ciągle wychylają a inni mają też prawo oceniać to kiedy,jak i gdzie im się podoba,to chyba proste,czy za trudne?

Jeszcze prostszą sprawa jest,nawet dla laika w temacie-dlaczego pani <trener> nie ustosunkowała się do spostrzeżeń,wątpliwości,pytań potencjalnego klienta (wacek1)? dlaczego w tym momencie najlepszym wyjściem dla pani <trener> było pożegnanie się z forum (może pojawiła sijuż na forum szwedzkim,duńskim czy innym),hę?

Nikt nie jest doskonały,nie każdy jednak pcha się z swoimi ambicjami,aspiracjami i innymi marzeniami na scene.A juk już jest na niej,i okazuje się że to był błąd,to broni się jak dziecko zwracając się do publiczności;
-A wy to lepsi jesteście?!
-baranie! publiczność nie pcha się na scene! publika jest po to żeby oglądać i oceniać.

Wiem że to nie zrozumiałe dla półgłówków,ale przynajmniej inni się z tego pośmieją.

text wyżej był do wacka a Twoje słowa nie wiem ale chyba do mnie ,wiec jesli tak to odpiszę Ci przestań się oszukiwać szczególnie z tym potencjalnym klientem (wackiem) siedzicie przed kompami z kromą z konserwą i zazdrościcie,że dziewczyna tak wygląda plus frustracja dnia codziennego i mamy wyżywanie się na niej . Jeśli sie tu nie udziela ,to znaczy ,że nie warto -również tak myslę i również staram sie tego tu nie robic no ale zawsze chwile znajdę by czas zabić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
maszkar napisał:
Beeee. Ale widzę, że i Ty co rusz na scenę się gramolisz, aczkolwiek niezgrabnie. Nie próbowałem serwować Ci inwektyw. Barrrrrdzo lubię narodowy optymizm , wsparcie i zachętę dla rodaków próbujących coś zrobić, zmienić, pokazać. Szczególnie w naszym polskim wykonaniu. To wszystko jest bardzo zachęcające. Od rana do rana tylko narzekanie. A Ty co sobą reprezentujesz, skoro już wgramoliłaś się na scenę?

dodała bym jeszcze,wskazując na scenę W TYM KABARECIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Jak wyżej-półgłówki nie są w stanie nic zrozumieć.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Maszkara nie skomentuje, bo ma problem z zestawieniem faktow, proces zajmie za duzo czasu. Proponuje powrot do wierszy, fraszek czy tam limerokow( sorry Jasta nie sprawdzilem w slowniku)
Next - Odpowiedz dosc oczywista. Pani od lyzew najwyzej nie nauczy dzieciaki swietnie jezdzic, pani od treningu powiekszy wade, doprowadzi do uszkodzen stawow i kregoslupa, zaburzy gospodarke hormonalna, spowoduje awitaminoze tudziez hiperwitaminoze.
Prawidlowa droga wyglada tak, Lekarz, badania, rehabilitant( w obecnych czasach kazdy hoduje wade - tryb zycia, komputer, brak ruchu, brak umiejetnosci chodzenia, tudziez biegania)
Nastepnie rehaby, odpowiednia dieta stricte zadaniowa z uwzglednieniem wynikow badan, zmieniana w zaleznosci od wynikow kolejnych badan - czytaj poziomu hormonow- oraz zmiany celow treningowych.
Nie sadze, ze ktokolwiek z krytykow przeczytal arta ktorego zamiescilem( ups.. byl po angielsku, a na forum angielski tylko komunikatywnie a to za malo na cos takiego.
Dalsza dyskusia nie ma sensu. Free will. Kazdy moze zaczac u panienki trenowac, choc mysle, ze w wiekszosci jestescie kanpowcami wiec ten glos nie ma znaczenia. Jutro weekend wiec sie ochlacie polskiego piwa i zagryziecie kielbasa.

Ps Zastanawiam sie jasta, czy jestes na tyle glupi, ze masz problem z analitycznym mysleniem, czy na tyle bezczelny, ze robisz sobie jaja na tym forum. Przyznalem, ze lubie czytac twoje lapidarne komenty, choc mimo peanow na twoja czesc, nie zauwazylem ani jednego posta ktory by byl w jakikolwiek sposob odkrywczy. Jestes przereklamowany i wtorny, choc wesoly z ciebie pan.

Balum-dzieki za zrozumienie motywacji jaka mna kierowala.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
balum napisał:
Jak wyżej-półgłówki nie są w stanie nic zrozumieć.

Gratuluję ćwierćgłówku refleksu. Ćwierć to zawsze coś. Więcej niż nic. Napinaj się to zaczniesz pączkować i zostanie tylko 1/16.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok