Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Może coś komuś się nie podoba, ale po co dziewczynie psuć biznes? Widzę tu znawców i wyjadaczy. Może zamiast strzępić język sami pokażą co potrafią. Swoją cenną wiedzę i umiejętność dadzą jako wkład do dochodowej półki, lub zaczną działalność konkurencyjną. Łatwo konkurować w słowach. Chętnie zobaczę mądrali w akcji. Wacek zrób fikołka. Hop!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
maszkar napisał:
Może coś komuś się nie podoba, ale po co dziewczynie psuć biznes? Widzę tu znawców i wyjadaczy. Może zamiast strzępić język sami pokażą co potrafią. Swoją cenną wiedzę i umiejętność dadzą jako wkład do dochodowej półki, lub zaczną działalność konkurencyjną. Łatwo konkurować w słowach. Chętnie zobaczę mądrali w akcji. Wacek zrób fikołka. Hop!

Maszkar - zawsze mozesz isc do cyrku, jezeli bawia cie takie widowiska. Nie sadze, zebys sie tam zle czul.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Erudycja wysoka, ale cóż z tego jak pospólstwo w środku...Oj nieładnie, nieładnie.

Zawaliły się we mnie przekonania, iż Wacek ma dobrze we łbie poukładane. A i owszem, takie miałem. Po ostrej wymianie zdań z Jastą, coś tu nie pasowało, ale teraz....?!

Czy to żle, że dziewczyna ma fajny pomysł pomimo młodego wieku sporo już osiągnęla? Czy to może jest zawiść w przeintelektualizowanym opakowaniu?

Wszystkie merytoryczne uwagi można kierować bezpośrednio (chociażby na maila), ale w ten sposób?...

Każdy post Cię, drogi Wacku, pogrąża-> niestety.

Jak to pisał chyba już kilka razy Twój ogarnięty kompan od rozmów o sztuce:

Jeżeli umiesz wiele rzeczy, to nic nie umiesz.

I niestety taki mi się obraz Twój tworzy ( i zapewne nie jam jedyny), a więc zakończ tego posta i otwórz nowy wątek, gdzie może jakieś miłe rzeczy poczytać będzie można.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Purii_id napisał:
Erudycja wysoka, ale cóż z tego jak pospólstwo w środku...Oj nieładnie, nieładnie.

Zawaliły się we mnie przekonania, iż Wacek ma dobrze we łbie poukładane. A i owszem, takie miałem. Po ostrej wymianie zdań z Jastą, coś tu nie pasowało, ale teraz....?!

Czy to żle, że dziewczyna ma fajny pomysł pomimo młodego wieku sporo już osiągnęla? Czy to może jest zawiść w przeintelektualizowanym opakowaniu?

Wszystkie merytoryczne uwagi można kierować bezpośrednio (chociażby na maila), ale w ten sposób?...

Każdy post Cię, drogi Wacku, pogrąża-> niestety.

Jak to pisał chyba już kilka razy Twój ogarnięty kompan od rozmów o sztuce:

Jeżeli umiesz wiele rzeczy, to nic nie umiesz.

I niestety taki mi się obraz Twój tworzy ( i zapewne nie jam jedyny), a więc zakończ tego posta i otwórz nowy wątek, gdzie może jakieś miłe rzeczy poczytać będzie można.

Na szczescie twoja opinia o mojej osobie niezbyt mnie interesuje.
Natomiast zarzut formalny jest zgola absurdalny. To co dziewczyna osiagnela nijak ma sie do trenowania innych. Na poczatku zapraszalem do dyskusji, ale ona wziela to za dreczenie. Nie ustosunkowala sie do zadnego zarzutu, jak mantre powtarzajac, ze wiele osiagnela. Tymczasem brak nazwisk "gwiazd" polskiej mysli szkoleniowej u ktorej pobierala nauki i jeszcze jeden bardzo wazny blad - Twierdzi, ze wiele osiagnela w skoku w dal i kickboxingu wiec potrafi trenowac i ukladac diete.
To sa zagadnienia z 2 innych swiatow! To tak jakby dermatolog leczyl cie z raka, przeciez i to i to lekarz. A jednak nie sadze, ze bylbys zadowolony z takiego stanu rzeczy.
Sugerujesz napisanie wlasnych uwag na maila. Moje pytanie brzmi tak - Czy w swej naiwnosci sadzisz, ze ktokolwiek przekonany o swoich kwalifikacjach ( Anja) przeczyta cos takiego od nieznajomej osoby z forum? JA nie jestem zadnym trenerem, mialem jednak okazje rozmawiac z najlepszymi i wciaz mam z nimi kontakt mailowy. Sam trenuje BB od 15 roku zycia i wiem jak wiele szkody moze uczynic zla technika.
To ze dziewczyna ma pomysl na siebie to tylko dobrze o niej swiadczy, Sama moze robic ze swoim cialem co chce, gdy jednak zamierza sprzedawac swoje uslugi innym, to ja wole sprawdzic kompetencje. Takich tu nie widze, tylko enigmatyczne stwierdzenia o brazowym medalu w skoku w dal z 2009 i jakies sport walki, a ostatnio BB. Zapewne z uwagi na facete " profesjonalnego kulturyste" Jezeli wiedza pochodzi od trakich specjalistow to ja pytam, kim oni sa! Bo prawdopodobnie wieksze doswiadczenie maja w pomocy pod katem wspomagania SAA.
Dziwne jest twoje oburzenie, zapewne wynika to z jej urody. Jestem przekonany, ze gdyby na tym forum taki opis zamiescil napakowany byczek, ktory by olal moje uwagi, to zostalby gremialnie pozarty. Coz - laskom wolno wiecej.
Jezeli ten przyklad jest za malo plastyczny to podam inny.
Na forum oglasza sie elektryk ktory twierdzi, ze w Polsce zdobyl wszystkie uprawnienia elekt, ale z uwagi na swoja dziewczyna postanowil pracowac jako hudraulik. Oferuje kompleksowe roboty hudrauliczne oraz membrany( choc ma tylko polskie a nie norweskie uprawnienia)
Na ten anons odpowiada Yatsek i pyta typa o rozne szczegoly nowoczesnych metod instalacyjnych. Elektryk odpowiada, ze on wie lepiej, nie bedzie dyskutowal, a najlepiej to zlecic mu jakas lazienke, to sie okaze jaki jest swietny. Czy zlecasz mu remont swojej? Czy piszesz mu prywatnego maila z uwagami, zeby mu nie psuc opinii na forum( niech sie inni wkopia) Czy tez moze zjadacie go na sniadanie na tym forum i wysylacie w diably.
Ta analogia prezentuje moj punkt widzenia w tej sprawie. Osobiscie, nie mam i nie mialem nic do Anny ( skądinąd ladna dziewczyna i ma zapewne duze checi) Sam osobiscie nie wierze w 20 letnich trenerow i nigdy nie powierzyłbym swojego zdrowia w rece osoby ktora nie wyksztalcila co najmniej kilkuset wychowankow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Ble, ble, ble, ble, ble, ble...............................ble
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Purii_id napisał:

gdyby była wysoka
toby w prostych postach nie zaglądał na bieżąco do słownika
coś tam liznął po prostu
prostaka z pospólstwa można wyrwać
np umieszczając mu granat pod pług
ale pospólstwa z prostaka nigdy
przynajmniej w pierwszym pokoleniu
w piątym, to może jego prapraprawnukowi i w smokingu będzie do twarzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
Purii_id napisał:

gdyby była wysoka
toby w prostych postach nie zaglądał na bieżąco do słownika
coś tam liznął po prostu
prostaka z pospólstwa można wyrwać
np umieszczając mu granat pod pług
ale pospólstwa z prostaka nigdy
przynajmniej w pierwszym pokoleniu
w piątym, to może jego prapraprawnukowi i w smokingu będzie do twarzy

jasta102 napisał:

Jestem pede-jasta na 102, ładowany odtylcowo, ile się tylko da.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Rzecz w tym iż;
-wacek1 jeden jest nie lubiany za IQ
-pospólstwo nie jest w stanie przyswoić faktów

-oraz kuriozalne ;

Może coś komuś się nie podoba, ale po co dziewczynie psuć biznes?

i to jest esencja wszystkiego;
-jak nie mnie biją.to co mnie to obchodzi
-nie mnie okradają,to też nic mi do tego

I tak trzymać,w niedalekiej przyszłości powinno się nałożyć podatek od umiejętności tabliczki mnożenia i przeczytanych książek <2.

Ciemne,zawistne pały.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
balum napisał:
Rzecz w tym iż;
-wacek1 jeden jest nie lubiany za IQ
-pospólstwo nie jest w stanie przyswoić faktów
Ciemne,zawistne pały.