Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
tzn.ze jest niedobrze.......

jak by sie napił od czasu do czasu, to i napiecie by rozładował, a tak to kwestia czasu kiedy zacznie cie lać

Facet jest facet i czasem musi z kolegami sie odprężyć

wy macie babskie wieczory,na których upijacie sie winem i plotkujecie o męskich tyłkach,sexie i..... ciuchach/butach : )

my za to musimy czasem sie zresetowac, tylko po to zeby nie zacząc was bić .......

janek > po raz pierwszy zgadzam sie z tobą w 100%!

Mysle,ze jeszcze z 10 lat i beda z ciebie ludzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
mój małżonek ma worek treningowy w garażu a jak chce się rozładować to biega i jeździ rowerem...

A ja jak też nie pije to w jaki sposób mam rozładować napięcie? też z biegiem czasu zacznę tłuc talerze i łamać miotły na Jego plecach???.

Każdy ma swoją teorie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
przykro mi, ale wszystko wskazuje na to,ze wasz zwiazek jest bardzo patologiczny.....

Jak facet moze sie resetowac jezdzac rowerem i bijąc bogu ducha winną gruszkwe w garazu.....

No,chyba ze zdrowie nie pozwala, albo uczestnik AA.......

Ja w ogóle jestem bardzo za alkoholem, bo jest fajny i jest dla ludzi, ale mądrych i normalnych ludzi...

uwazam tez, ze jesli ktos nie pije, to musi miec innego kota, bo nie da sie na trzezwo patrzec na dzisiejszy swiat, a tym bardziej go rozumiec.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
"Ja w ogóle jestem bardzo za alkoholem, bo jest fajny i jest dla ludzi, ale mądrych i normalnych ludzi... "
z tym zdaniem się zgodzę...

No cóż ja jeszcze nic do tego świata nie mam zobaczymy za jakiś czas... powiedzmy "jeszcze mnie pożądanie nic nie wkur...ło".

A patologia hymmm... nie wiem jak to skomentować ale stwierdzenie bardzo mnie rozbawiło
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
spuźnieni3 napisał:
Waciki wacikami ale pampersy i inne pierdoły oj joj joj. Może moje zdanie jest troche postronne ale to też dla tego bo sama będę niedługo matką i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji u mnie w domu (Broń Boże)... .

Wiesz zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji jest rodzina, rodzice itd tylko jeżeli ktoś zawinił powinien ponieść kare i konsekwencje swoich czynów a tu -nie umiesz się zająć odpowiednio swoim dzieckiem to na nie płać i bądz odpowiedzialny.

A dziubek na zgode tak jak w każdym związku zawsze da się dojśc do jakiejś ugody.

Pozdrawiam Panów którzy nie lubią alkoholu tak jak ja.

Co do pierwszej czesci twojej wypowiedzi - pieluchy sa w Norwegii tanie, sa karty pieluchowe i inne promocje typu kupujesz 2 placisz za 1. Wiem, ze sobie nie wyobrazasz sytuacji bycia samej z dzieckiem, ale los bywa rozny i gdybys zostaal sama, to dalabys rade

Co do drugiej czesci, to przeciez nie znamy stanowiska ojca w tej sprawie i nie wiemy czy on nie chce placic alimentow. Wiemy jedynie, ze matce dziecka zalezy, aby dostawac od niego jak najwiecej.

A w sytuacji,gdyby na prawde braklo na pieluchy czy mleko, to ( uwaga, moze komus sie ta informacja przyda) mozna isc na legevakt, tam zawsze ma dyzur pracownik socjalny, mozna powiedziec ze sie nie ma juz pieniedzy a potrzebuje sie dla dziecka tego i owego. Oni dadza pieluchy, dadza tez pieniadze na przezycie na kilka dni, 50 koron na osobe na dobe, tylko trzeba powiedziec kiedy sie spodziewamy pieniedzy, nie dadza na wiecej niz na 4 dni, no i nie mozna z tego kozystac co tydzien jedynie w sytuacji kryzysowej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
spuźnieni3 napisał:
niektórzy dobrze się ukrywają ze swoim JA he he... albo nie mieli czasu się dobrze poznać tak te "dwie drugie" głowy ciągneło do konwersacji
(nie wiem, nie odpowiem nie mój przypadek- mój mąż nie pije)

JESZCZE ?! .
I na Niego , przyjdzie odpowiedni czas .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
adam kaja
(vikingq1)
Wiking
mąż wniósł sprawe do sądu o całkowitą opiekę nad córką bo nie pozwalam mu na spotkania incognito z dzieckiem tylko z tilsynperson ciekawe jak sprawy się potoczą. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
adam kaja
(vikingq1)
Wiking
prauje 4 lata legalnie w norwegii do dzisiaj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
adam kaja
(vikingq1)
Wiking
w jakich okolicznosciach moj maz moze przejac opieke nad dzieckiem i czego moge sie spodziewac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
adam kaja
(vikingq1)
Wiking
powiedziałam że sk.......a puszcze w majtkach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok