Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Szanowny i zazdrosny o to, ze ktoś wie więcej od ciebie, forumowiczu genitalia

Jeżeli przeczytałbyś moje posty, to wiedziałbyś czym sie w Norwegii zajmowałam, ale ty zwyczajnie kłamiesz, bo jesteś ofermą, ktora myśli, że mi ~pojechała po rajtach~.
W Norwegii miałam różne prace, pracowałam między innymi na budowie, sprzątałam, pracowałam w firmie architektonicznej, a także dorabiałam sobie na waciki jako tłumacz. A teraz nie pracuje, teraz sie uczę. Może i ty powinieneś zacząć?
Zapisz sie na jakieś studia, zobaczysz co w życiu można robić ciekawego. Bo można dużo oprócz siedzenia i gapienia sie w polsat.
Twoja reakcja mnie nie dziwi, nie szokuje, ani nawet nie denerwuje, jednynie mnie bawi. A to dlatego, że jest zupełnie naturalna. Właśnie tak reagują ludzie sfrustrowani, ktorzy czują sie nikim, tacy właśnie jak ty.
A ja jestem szczęśliwa, spełniona, rozwijam się, dużo w życiu widziałam, zwiedziłam, mam kilka zainteresowań. A ty, cóż... piwo w puszce, polsat i chęć zabłyśniecia na forum, ale nie masz czym

Ach, zapomniałabym dodać, ze jestem pewna siebie i bywam męcząco zarozumiała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:

i potrafisz tanczyc z kwiatkami ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
BiZi napisał:
Hilton napisał:

i potrafisz tanczyc z kwiatkami ...

Ech tam Ale za to jak miałam pięknie paznokcie pomalowane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
BiZi napisał:i potrafisz tanczyc z kwiatkami ...
I jak przez mgłę ... wydaje Mi się , że nawet nie piśnie złego słowa , jak się w tańcu na bucika nadepnie ...
A Może ...to... Mi Się Jedynie Śniło ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
gabriel napisał:
BiZi napisał:i potrafisz tanczyc z kwiatkami ...
I jak przez mgłę ... wydaje Mi się , że nawet nie piśnie złego słowa , jak się w tańcu na bucika nadepnie ...
A Może ...to... Mi Się Jedynie Śniło ...

to nie byl sen ... dobrze, ze buciki z blacha byly hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
W lecie z blachą.... W zimie blaszka to tylko na obcasie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
stacho bianco
(Gen_italia)
Wiking
Hilton napisał:
Szanowny i zazdrosny o to, ze ktoś wie więcej od ciebie, forumowiczu genitalia

Jeżeli przeczytałbyś moje posty, to wiedziałbyś czym sie w Norwegii zajmowałam, ale ty zwyczajnie kłamiesz, bo jesteś ofermą, ktora myśli, że mi ~pojechała po rajtach~.
W Norwegii miałam różne prace, pracowałam między innymi na budowie, sprzątałam, pracowałam w firmie architektonicznej, a także dorabiałam sobie na waciki jako tłumacz. A teraz nie pracuje, teraz sie uczę. Może i ty powinieneś zacząć?
Zapisz sie na jakieś studia, zobaczysz co w życiu można robić ciekawego. Bo można dużo oprócz siedzenia i gapienia sie w polsat.
Twoja reakcja mnie nie dziwi, nie szokuje, ani nawet nie denerwuje, jednynie mnie bawi. A to dlatego, że jest zupełnie naturalna. Właśnie tak reagują ludzie sfrustrowani, ktorzy czują sie nikim, tacy właśnie jak ty.
A ja jestem szczęśliwa, spełniona, rozwijam się, dużo w życiu widziałam, zwiedziłam, mam kilka zainteresowań. A ty, cóż... piwo w puszce, polsat i chęć zabłyśniecia na forum, ale nie masz czym

co to jest ten polsat?

pewna siebie i zarozumiala coz za wybielanie swojej postaci, ja tu widze chec spuszczenia z siebie emocji na forum poprzez wrzucanie (wrozby zwlaszcza) innym i hipokryzje, zreszta nie tylko ja.
od samego poczatku tego forum nic sie nie zmieniasz w kolo to samo widze jak od czasu do czasu tu zagladam.

Ja juz jestem wyedukowany (uczyl sie bede cale zycie) i teraz pozostalo mi jedynie pracowac i kzystac z zycia, przyjdzie emerytura to pozostana same uciechy.........

coz oby ta twoja nauka nie poszla w las i obys wniosla z tego cos, w co jednak smiem watpic, za nic masz ludzi i zyjesz w swiecie mazen/urojen i nie potrafisz sie pogodzic z tym.

dobra spadam bo kolega z kibla wraca a to jego czas na internet......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Genitalia, juz czas abys sie zastosowal...
"blessed is the man who, having nothing to say, abstains from giving us wordy evidence of the fact", sorki, ze nie po polsku, ale akurat to przyslowie do ciebie pasuje, a ze jest angielskie... coz ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Gen_italia napisał:dobra spadam bo kolega z kibla wraca a to jego czas na internet......
To teraz Ty idź i się wysraj , a i nie zapomnij Listek papieru , podzielić na cztery ...
COBY TANIEJ WYSZŁO...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Genitalia, juz czas abys sie zastosowal...
"blessed is the man who, having nothing to say, abstains from giving us wordy evidence of the fact", sorki, ze nie po polsku, ale akurat to przyslowie do ciebie pasuje, a ze jest angielskie... coz ...

on chyba z mariankiem w jednym pokoju mieszka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok