Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SOPHIX SOPHIX Robert P She She totek 1623 agnieszka pietruczuk Justyna Kaha (19027 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Sam wkleiles link dotyczacy morderczyni a jak to sie ma do sprawy Nikoli i podobnych rodzin?

wybacz Fazi.......ale jesli tego nie zrozumiałeś......trudno
takie pytanko.......pamiętasz ten link o tym dziecku z Chin......więc
więcej chyba tłumaczyć nie trzeba
no chyba że jestem debilem do kwadratu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
mozna pomagac w takich sytuacjach,i wszystko to robic normalnie i po ludzku,ale musialoby komus na tym zalezec,ale widac nie ma to dla nikogo znaczenia.
pozatym bv jest zalezne od rzadu,bo to rzad przyznaje im srodki,placi pensje itd.
widac z tego ze bv postepuje tak jak chce rzad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Gadanie, że 9 letnie dziecko jest rozsądne i wie co dla niego dobre to totalny idiotyzm.

i żeby się nikt nie czepiał to co teraz napiszę nie tyczy się Nikoli - nie wiem jak było, nie znam faktów ( jak każdy tu zresztą ). Chodzi mi tylko o to, by uzmysłowic co poniektórym, że jak dziecko się uśmiecha i chce do rodziców to nie zawsze znaczy, że jest DOBRZE,

Weźmy coś z drastycznych przypadków.
Jeśli dziecko od małego jest molestowane, albo bite, a jednocześnie wpaja mu się, że to normalne, że to tajemnica, że tak tatuś kocha. Dzieci przez pewien czas tak żyją, nieswiadome, ślepo wierzące rodzicom, bo pomimo calego zła ich kochają. Dopiero z wiekiem, gdy dzieciaki dorastają, zaczynają rozumieć, obserwować.. wtedy taktyka się zmienia, zamiast przekonywać ze wszystko jest ok, zaczynają się groźby ( zrobie krzywdę mamie, siostrze itp).

Dziecko jest dzieckiem, nie wie co jest dla niego dobre, co mozna, czego nie.
Dzieci z rodzin patologicznych, żyją wśród pijaństwa, bijatyk, w skrajnie anarchistycznym srodowisku i co w wiekszosci z nich wyrasta?? Jakie oni mają wzorce?? Jako dzieci zostali nauczeni takich i takich zachowań, trzeba mieć sporo szczęścia by się z tego wybić. A te dzieci kochają tych alkoholików, bo tylko ich mają, kto ma im powiedzieć, że tak się nie żyje? Gdyby było tak jak piszesz Fazi, to te 9letnie dzieci z patologi wiedzialyby ze maja chodzic do szkoły i walczyć o lepszy los, a nie łazić po torach i zbierać węgiel albo złom, by tatuś z mamusią miały na piwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz

Gdyby tu ktoś kiedyś zabrał tego chłopca od rodziców.... można by to było okreslić jedynie jednym słowem: RATUNEK
i co z tego, że chłopiec by krzyczał ze kocha rodziców? że tęskni? że chce do nich wracać??

sami sobie odpowiedzcie na typanie co dla niego jest lepsze?? Przewegetowac dzieciństwo z rodzicami i ciągnąć to samo jako dorosły? czy może jednak wyjść na ludzi i za 10 lat dziekować losowi, że się jednak udało wyrwać z Bobka?
A jako że mieszkam w tym zawszonym miescie ( Bobrek to dzielnica Bytomia), to możecie mi wierzyc, że to nie jest odosobniony przypadek.
W tej dzielnicy to jest norma... niestety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Jasna napisał:
A jako że mieszkam w tym zawszonym miescie ( Bobrek to dzielnica Bytomia), to możecie mi wierzyc, że to nie jest odosobniony przypadek.
W tej dzielnicy to jest norma... niestety.

Potwierdzam Bytom ,To Miasto ZAWSZONYCH STALINOWSKICH KOMUNISTÓW ....
PATOLOGIA powyżej dopuszczalnej Normy
---
Na potwierdzenie ... CODZIENNOŚĆ ... nawet tramwaj nie jest straszny
---
Wiadomość zapodana ze strony Onet-regionalne-Śląsk...

...Spory stres przeżył motorniczy jednego z bytomskich tramwajów, gdy przejechał swoim pojazdem nad leżącą na torach kobietą. Na szczęście 44-letniej bytomiance nic się nie stało, za to okazała się ona kompletnie pijana. Zamiast do szpitala trafiła do izby wytrzeźwień - informuje serwis rmf24.pl.

Motorniczy dostrzegł kobietę w ostatniej chwili, ale było już za późno na zatrzymanie ciężkiego składu - tramwaj zatrzymał się o kilka metrów za daleko. Kobieta znajdowała się mniej więcej pośrodku składu.
Gdy na miejscy przyjechały policja i pogotowie, okazało się, że 44-latka nie jest ranna - ułożyła się między torami w taki sposób, że tramwaj nawet jej nie drasnął. Jedyne obrażenia, jakie odniosła, to niewielka rana na głowie, powstała wskutek nierozważnego wstawania.
REKLAMA

Gdy policjanci przebadali kobietę alkomatem, okazało się, że ma ona w organizmie ponad dwa promile alkoholu. Po opatrzeniu rany na głowie, 44-latka trafiła do izby wytrzeźwień.
(RZ)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
No już bez przesady! Gabriel.

Doczepić się można do każdego miasta, obrazić też łatwo każdego. Mnie to nie rusza, ja nie jestem bytomianką, ja tu tylko mieszkam (jeszcze).

Zresztą zaraz całe się zapadnie bo kopalnie wydrążyły za dużo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
no to sie Lolek dorobil.......
30m2 na zawszonym Bobrku.....
teraz bedzie kontynuował "kariere" w norge....

Trzeba było tak odrazu mówic jasna.....
dla takich jak ty, Norwegia jest jak raj, jak juz przyjedziesz, to poczujesz jak to jest "trzymac Pana Boga za nogi...."
Tylko jak długo mozna to czuc?
Tacy jak ty, z takich pierdolników jak Bobrek zostaja tu na stałe i uwazaja sie za norków pełną gębą : ))
Ja na szczescie czuje sie polakiem i mam do czego wracac, wiec odliczam tylko dni do chwili kiedy pierdolne drzwiami w tym konfidenckim kraju

PS: Janek > wale piane za 2pln (żuberek) na zółci bydlęcej, zajadam sie pysznym polskim zarciem i ani mi w głowie wracac do tego ciemnogrodu!
Teraz po zmianie czasu, to juz w ogóle tam bedzie bosko....
ciemno do 9.30 i od 15.30...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
marianek73 napisał:
no to sie Lolek dorobil.......
30m2 na zawszonym Bobrku.....
teraz bedzie kontynuował "kariere" w norge....

Trzeba było tak odrazu mówic jasna.....
dla takich jak ty, Norwegia jest jak raj, jak juz przyjedziesz, to poczujesz jak to jest "trzymac Pana Boga za nogi...."
Tylko jak długo mozna to czuc?
Tacy jak ty, z takich pierdolników jak Bobrek zostaja tu na stałe i uwazaja sie za norków pełną gębą : ))
Ja na szczescie czuje sie polakiem i mam do czego wracac, wiec odliczam tylko dni do chwili kiedy pierdolne drzwiami w tym konfidenckim kraju

PS: Janek > wale piane za 2pln (żuberek) na zółci bydlęcej, zajadam sie pysznym polskim zarciem i ani mi w głowie wracac do tego ciemnogrodu!
Teraz po zmianie czasu, to juz w ogóle tam bedzie bosko....
ciemno do 9.30 i od 15.30...

Ty jak zwykle czytasz i nie rozumiesz co jest napisane.
Bobrek to dzielnica. Rozumiem, że w twoim mieście nie ma gorszych i lepszych dzielnic?? ( zresztą ty i tak zapewne mieszkasz w lepszej, wiadomo!! )

Widzę, że żona już się znudziła, córą się nacieszyłeś.. i pijackie żale bedziesz znowu wywalał na forum.

Nawet sobie nie wyobrażasz jakie to smutne..

Zajechał ojciec, mąż do ojczyzny i...
.. siedzi na norweskim forum!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ja ciebie też....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec

Pięknie i dosadnie napisane.Dokładnie tak jest,przyjeżdżając z nikąd do No-już się jest gdzieś,mieszkając kątem nigdzie u nikogo-w NO nawet w kempingu jest lepiej,no i kasa-mając w Polsze 0,0zł na h,a tu dajmy na to 100kr-toż to o 100% więcej niż w kraju...I jak tu nie pokochać bekania przy stole.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok