Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SOPHIX SOPHIX Robert P She She totek 1623 agnieszka pietruczuk Justyna Kaha (19016 niezalogowanych)
79 Postów
M C
(mac_cc)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
mac_cc napisał:
Artykuł sprzed 2 godzin:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883...Sprawa_w_sadzie.html

Helen trzymaj się ,jestem z Tobą
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(vivienka)
Wiking
mac_cc napisał:
Artykuł sprzed 2 godzin:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883...Sprawa_w_sadzie.html

współczuje kobiecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Mariusz Ścisły
(Marniusz)
Początkujący
Co mnie podkusiło żeby czytać komentarze pod tym artykułem

@Hilton:
Mylisz pojęcia. Samotna matka zgodnie z tym co wkleił koalski to taka która decyduje się wychować dziecko sama. Takie dziecko w świetle prawa nie ma ojca.
To nie rozwódka, wdowa czy inna która powiła będąc w związku.

Ty nie kwalifikujesz się do tego statusu więc twoje doświadczenia związane z tematem są nieadekwatne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Marniusz napisał:
Co mnie podkusiło żeby czytać komentarze pod tym artykułem

@Hilton:
Mylisz pojęcia. Samotna matka zgodnie z tym co wkleił koalski to taka która decyduje się wychować dziecko sama. Takie dziecko w świetle prawa nie ma ojca.
To nie rozwódka, wdowa czy inna która powiła będąc w związku.

Ty nie kwalifikujesz się do tego statusu więc twoje doświadczenia związane z tematem są nieadekwatne.

Mariuszu, niestety ale to ty sie mylisz.
Owszem, dziecko kobiety, ktora zdecydowala sie je urodzc , ale np. nie wie kto jest ojcem, w swietle prawa nie ma ojca.
Pozatym : "Enslige forsørgere omfatter ugifte mødre, enker, enkemenn, separerte, fraskilte og enkelte andre som har ansvaret for barn under 18 år."
Ja mam w Norwegii status samotnej matki i moje doswiadczenia zwiazane z tym sa jak najbardziej adekwatne. Powilam dzieci bedac w zwiazku, mialy one ojca, ktory mial do nich prawa.
I chyba zapomniales ze samotny rodzic to nie tylko matka, bo moze tez byc to ojciec.
Doczytaj moze rozporzadzenia, przepisy... bo chyba od siedzenia na kommunalnym krzeselku obrotowym zapusciles sie w swej wiedzy.

Na tym zakoncze, bo kolejny raz utwierdzam sie w tym, ze ktos kto nie ma bezposrednio do czynienia z dana sprawa jak zwykle wie najwiecej. Milej niedzieli Marniuszu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wow Hilton
to masz w końcu tego męża Normana czy nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
jasta102 napisał:
wow Hilton
to masz w końcu tego męża Normana czy nie

Juz pisalam, ze nie mam meza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:

no popatrz
a przysiągł bym, że pisałaś, że masz i to Normana i dlatego łatwo by było w norweskiej enklawie w Hiszpanii
dziwne, bo nawet dawno się nie uwaliłem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
jasta102 napisał:
Hilton napisał:

no popatrz
a przysiągł bym, że pisałaś, że masz i to Normana i dlatego łatwo by było w norweskiej enklawie w Hiszpanii
dziwne, bo nawet dawno się nie uwaliłem

To musisz przewertowac watek, bo ja tam odpisalam Gabrielowi *chyba, ze sie ma meza Norwega i tesciow w Maladze*
A to niekoniecznie znaczy ze jestem juz zamezna, moze ewentualnie znaczyc, ze mam to w planach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:...To musisz przewertowac watek, bo ja tam odpisalam Gabrielowi *chyba, ze sie ma meza Norwega i tesciow w Maladze*
A to niekoniecznie znaczy ze jestem juz zamezna, moze ewentualnie znaczyc, ze mam to w planach

...TYLKO NIE TO ....!!!

Żadne plany na zamążpójście i to jeszcze za Norga ...!!! .

A kto będzie bigosy przyrządzał ... takie , że palce lizać i nie tylko...

Zmiłuj się i nie myśl więcej ,o tym bezecnym przestępstwie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok