Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
pozazycie napisał:
marecki00 napisał:
Hela!! cos taka wkur..ona Syn ci zszedl na tumora czy jak?

...jaka???

Nie piszę w tym temacie o synie.Jasne? Dziekuje.[/quote]

Chyba zdrow juz, bo gromow nie rzucasz . Taka ta norwegia chujowa..Nad wisla trza by bylo kwatere kupic u czrnych.

Pisz dalej, bo to ciekawe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
w POLSCE jest straz miejska wali mandaty nawet za usilowanie picia
67 latek dostal 500 za to ze mial puszke piwa w kieszeni nawet jeszcze nie zdazyl otworzyc
ledwo ze sklepu wyszedl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Prawda zabolala ? To Tobie zabrano corke za wyzej wymienione (tylko ich czesc) zarzuty - nie mnie. Wiec wyglada na to, ze moja glowa jednak bardziej pelna

Podalas wypowiedz prawnika, zgadza sie, a po niej wlasna opinie na temat forumowiczow....wroc i sprawdz, jak juz zapomnialas. Wiec Ci jeszcze raz mowie, ze nie jestes tu ZADNYM autorytetem.[/quote]

Gdyby było prawda? ale jak piszesz to były ZARZUTY...
I nie wprowadzaj w błąd ,że gdyby było powyższe prawdą, to Sąd/ gdyż sam nie oceniał dokumentów BV/ ..tak by NAS umiłował i pozostawił takim dziecko...
A zarzut ,dowód.. nie = się to samo.PRAWDA ?

Tak ,napisałam swoje zdanie ,gdyż mam do tego prawo ocenić wypowiedzi takich forumowiczów jak np. Ty ...PRAWDA ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Lindemans
jesli ktos jest odpowiedzialny,wie co szkodzi nie narodzonemu jeszcze dziecku,
i nie pije nie dlatego ze mu dziecko zabiora,tylko by nie szkodzic potomkowi.

jesli ktos chce pic to wcale sam nie musi kupowac zeby zalac pale,i znajdzie sposob zreszta jak patim pisal,browar w remie kupi bez problemu.

dlaczego nie podjelas tematu odpowiedzialnych swiadomych norweskich rodzicow z dziecmi na wakacjach poza norge?

bo dobrze wiesz ze tak jest,odreagowuja zamordyzm wlasnego kraju,i obecnosc dzieci wcale im w tym nie przeszkadza,chleja do nieprzytomnosci ,
bo tam nikt im dzieci nie zabierze.

I NIE UCIEKAJ DO PL Z TEMATEM.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
67 latek dostal 500 za to ze mial puszke piwa w kieszeni nawet jeszcze nie zdazyl otworzyc
ledwo ze sklepu wyszedl

Mozesz podac jakiegos linka do tego niewiarygodnego wydarzenia? Chcesz powiedziec, ze kupie sobie piwo w sklepie, grzecznie go opuszcze, piwo zamkniete bedzie sobie siedzialo w kieszeni i dostane mandat ? Starch mnie ogarnal, co to sie w tej Polsce wyrabia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
marecki00 napisał:
pozazycie napisał:
marecki00 napisał:
Hela!! cos taka wkur..ona Syn ci zszedl na tumora czy jak?

...jaka???

Nie piszę w tym temacie o synie.Jasne? Dziekuje.

Chyba zdrow juz, bo gromow nie rzucasz . Taka ta norwegia chujowa..Nad wisla trza by bylo kwatere kupic u czrnych.

Pisz dalej, bo to ciekawe[/quote]

Może kiedyś i Ciebie też siegnie , tumor lobi sin.gl.thyr.
Bo mój syn jeszcze nie ma zdjalizowanego guza jakiego jest rodzaju , mimo że Ty już piszesz swoją wyrocznię.
O oddziałach onkologicznych w Norwegii, nie ja posiadam negatywne zdanie i wiedzę ,ale ich pacjencji ..
byavisa.no/2013/06/25/en-uverdig-behandling/
Więc wróc do tematu w/w i nie rób wycieczek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lindemans napisał:
: Starch mnie ogarnal, co to sie w tej Polsce wyrabia
na szczęście w Kristiansand otworzyli kawałek ojczyzny
także wszyscy ci z południowej, jak i zachodniej Norge wystarczy jak tam podjadą po konserwy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
na wakacjach tez zabieraja ,byla jakas 10 latka sama na lotnisku we Wloszech z biletem powrotnym do Norge
a rodzicow znalezli zalanych w trupa w hotelu BV polecialo i zabralo 10 latke
rodzicom zostawili wezwanie

jeszcze jest kwesti aborcji w Norwegi legalna a w POLSCE zmusza sie matki do rodzenia dzieci nawet jak jest zagrozenie zycia matki ,czy po gwalcie

skad wiesz co czuje kobieta w /niechcianej /ciazy
moze wlasnie specjalnie pila cala ciaze zeby zapomniec o dziecku
moze to stres poporodowy

www.wykop.pl/ramka/1558799/usilowanie-pi...747a5941774641685578
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
patim napisał:
ledwo ze sklepu wyszedl

Oczywiście że tak.
Kiedyś każdy park ,każdy murek był oblegany pijącymi JABOLE czy inne alkohole...
dziś zmuszeni sa do ukrywania albo trzymania w zastępczych opakowaniach ...
Na widok policji czy straży miejskiej chowają lub dają do potrzymania przyjacielowi..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
kryss napisał:
Lindemans
jesli ktos jest odpowiedzialny,wie co szkodzi nie narodzonemu jeszcze dziecku,
i nie pije nie dlatego ze mu dziecko zabiora,tylko by nie szkodzic potomkowi.

jesli ktos chce pic to wcale sam nie musi kupowac zeby zalac pale,i znajdzie sposob zreszta jak patim pisal,browar w remie kupi bez problemu.

dlaczego nie podjelas tematu odpowiedzialnych swiadomych norweskich rodzicow z dziecmi na wakacjach poza norge?

bo dobrze wiesz ze tak jest,odreagowuja zamordyzm wlasnego kraju,i obecnosc dzieci wcale im w tym nie przeszkadza,chleja do nieprzytomnosci ,
bo tam nikt im dzieci nie zabierze.

I NIE UCIEKAJ DO PL Z TEMATEM.

Moze i bym podyskutowala jeszcze z Toba, ale Twoj ton robi sie coraz bardziej napastliwy. Nie dostrzegam przyjemnosci w takiej dyskusji. Starasz sie zawracac kotka, wiec wroc do mojego pytania...Ja nie uciekam z tematem do PL, ja twierdze, ze pewne rzeczy (uwazane za normalnosc w Polsce) nie maja szansy w Norwegii. Dlaczego mam nie poruszac polskich "obyczajow" w tym kontekscie, skoro dyskusje zaczelam odnoszac sie do konkretnego, polskiego przypadku ? Czy przyszle matki robia to ze strachu, czy z przekonania, to mniej wazne - wazne, ze nie zachlewaja swoich nienarodzonych dzieci bez konsekwencji, noworodkow nie susza na strychu, nie topia w stawach, nie kisza w beczkach po kauscie, nie mroza itd....itd.

Ci, ktorzy cierpia przez ten zamordyzm(osobiscie takich nie znam, ale nie przecze, ze ich nie ma), powinni moze zamieszkac tam, gdzie cala nachlana rodzina, skupiona wokolo palacej sie karkowki, a dzieci bawiace sie bez opieki, nie wzbudza niczyjego, niezdrowego zainteresowania. Ot, normalana rodzina, w normalna sobote Najwyzej sie dzieciak w stawie utopi, "albocos". Moge im zagwarantowac, ze nikt im sie nie wtraci, poki do tragedii nie dojdzie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok