Fantomas napisał:Daj juz spokoj i nie kompromituj sie, nie masz pojecia o czym mowisz.
Skoro tak piszesz , to i pewnie Wiesz Lepiej ... Niech i tak tobie będzie .
---
Ja Nie czytam ogłupiających artykułów , snobistycznie , znudzonych doktorków i profesorków .
---
Ja naocznie widzę co i jak jest produkowane w temacie chleba .
W Moim Osiedlowym sklepie , nie ma tych urządzeń o których wspomniałeś , niema takiej potrzeby .
Ponieważ Naszą okolicę , obsługuje Średnia Piekarnia , a jest ich CZTERY na cała Wioskę .
---
Akurat , to co do tej pory , napisałem na temat chleba , znam z autopsji , najbliższej Mi piekarni .
---
I akurat osobiście , przez bity tydzień widziałem jak jest produkowany i z czego , ten najtańszy i droższy chleb ... ./ Taką miałem pracę ... malowanie , odświeżające ścian piekarni / .
---
Dlatego kupuję taki a nie inny chleb z makiem za 8,70-nok/sztuka i tylko biały ...
Razowy naprawdę sporadycznie ... chociaż jest po 6,80-nok/szt. i też jest smaczny .
---
Niemniej ty wiesz przecież lepiej , ponieważ tak napisali w gazecie ... , że to wszystko z płyty wiórowej ...
---
Co Mi tam ... MASZ RACJĘ ...
Pozdrawiam
BĘC...