Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Monika Matkowska Bartosz Ciepliński Radi Radi Łucja Krupa (12364 niezalogowanych)
29 Postów
Wiking
Po co mialabym klamac no po co?! Mowie jak jest dla przykadu na powiem wam swoj dzisiejszy jadłospis
Sniadanie:
Chleb w jajku z serem i szynka i kakao

Obiad: Chinska mrozonka Wok czy cos takiego z kurczakiem i do tego ryz

Kolacja: Nalesniki z nutella

No i oczywiscie cos miedzy posilkami, ale to juz co kto tam sobie chce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
iwus86 napisał:
Normalnie jak czytam to co piszecie to śmiać mi sie strasznie chce Wy myślicie, ze my tu biedę klepiemy hahahaha
Wiecie dlaczego ja wiem, ze my wydajemy 4000 tysiące bo od początku wrzesnia założyliśmy sobie, ze będziemy kupowac w sklepie to co chcemy to czego potrzebujemy i nie będziemy patrzeć na ceny chodzilo, zeby sie nie ograniczac no i potem zsumujemy rachunki i zobaczymy ile wydajemy no i wyszlo 4 tysiace) Pozdrawiam

Juz pisalem, ale powtorze: nie da sie kupic wszystkiego co sie chce bez patrzenia na zene za 134kr dziennie! Zamiast wdawac sie w dyskusje przepisz z rachunkow co kupilas i bedzie jasne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
zdrowa zywnosc.....
no to sobie sobie obejrzyjcie i poczytajcie...

gmo.net.pl/marie-monique-robin-swiat-wedlug-monsanto/

zdrowsze znaczy pryskane randap-em

smacznego

a tutaj z naszego podworka

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
iwus86 napisał:
Po co mialabym klamac no po co?! Mowie jak jest dla przykadu na powiem wam swoj dzisiejszy jadłospis
Sniadanie:
Chleb w jajku z serem i szynka i kakao

Obiad: Chinska mrozonka Wok czy cos takiego z kurczakiem i do tego ryz

Kolacja: Nalesniki z nutella

No i oczywiscie cos miedzy posilkami, ale to juz co kto tam sobie chce.

No zdrowo jak cholera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Wiking
Podalam tylko przyklad
Co ci sie dokladnie nie podoba??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
iwus86 napisał:
Podalam tylko przyklad

Nalesnik z nutella jest cholernie zdrowy. Nie wiem tez co to chleb w jajku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Wiking
Wacek1 napisał:
iwus86 napisał:
Podalam tylko przyklad

No ja nie twierdze, ze jest to szczyt zdrowego żywienia, ale jakbyś miał w domu tak niechcące jeść dziecko to byś zrozumiał, ze ja się ciesze jak zje chociaż takiego naleśnika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Wiking
iwus86 napisał:
Wacek1 napisał:
iwus86 napisał:
Podalam tylko przyklad

No ja nie twierdze, ze jest to szczyt zdrowego żywienia, ale jakbyś miał w domu tak niechcące jeść dziecko to byś zrozumiał, ze ja się ciesze jak zje chociaż takiego naleśnika

No a chleb w jajku to poprostu chleb obtoczony w jajku i pieczony na patelni oczywiscie bez tłuszczu bo moje dziecko to co smazone to by jadlo, ale cale szczescie nie przeszkadza mu, ze smażony na gołej patelni:d
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
iwus86 napisał:
iwus86 napisał:
Wacek1 napisał:
iwus86 napisał:
Podalam tylko przyklad

No a chleb w jajku to poprostu chleb obtoczony w jajku i pieczony na patelni oczywiscie bez tłuszczu bo moje dziecko to co smazone to by jadlo, ale cale szczescie nie przeszkadza mu, ze smażony na gołej patelni:d

W calym tym obiedzie jest tylko troche bialka w obiedzie. Posilki niepelnowartosciowe a wrecz smieciowe. Sorry, ale nic nie wiesz o racjonalnym zywieniu, choc pewnie duzo o oszczedzaniu. Gdzie tu korzysc? nie rozumiem niestety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Jasna, ten watek o jedzeniu,wiec chemii nie doliczaj. Juz tu sie ktos nawet z pampersami wyrywal

zaznaczyłam, ze z chemią bo po prostu nie wiem ile bez niej wychodzi miesięcznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok