Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
177 Postów
Stały Bywalec
Wow madzia zapocztjowalas 1000 stronke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
wow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Poswiecilam sie i czytalam Wasze forum dosyc dlugo i ja osobiscie jako nowa i bezstronna osoba nie widze wyraznej winy Nany przynajmniej na tym forum bo nie wiem co pisala do was na privDlugo oj dlugo szukalam klotni Nany z ta daris i jedyne co wyczytalam to to ze daris rzeczywiscie nieladnie sie zachowala i potem wyzwala mamy oraz Nane No ale co ja tam wiem,jestem tu nowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Mnie tez czeka podroz samolotem i nie wiem czy moge latac bedac w drugim trymestrze ciazy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
ta cisza teraz bardzo wymowna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
dominika_ddd napisał:cos sie stalo i zniknął moj wczesniejszy post no bardzo nie fajnie, myslalam ze sprawa umarła smiercia naturalna
POST zniknął , ponieważ SAMA żeś Go Usunęła !
Może chciałaś coś poprawić i nie to polecenie nacisnęłaś .
Popatrz się ta ten post tam na dole po prawej stronie w ramce jest informacja o której godzinie to nastąpiło i kto jest autorem .
Moderator nie miał podstawy do Ingerencji w Wasze Babskie Przekomarzania Się .
Polecam więcej uwagi przy pisaniu i dalszym redagowaniu Własnych Postów .
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Niewidzialna34 napisał:
Mnie tez czeka podroz samolotem i nie wiem czy moge latac bedac w drugim trymestrze ciazy?

Poczytaj sobie...

www.dziecko.pl/dziecko.nsf/archiwumJS3X/...396DC12577490030C481
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Widze,ze i mnie sie tu czepiacie To ze nana ze mna pisze tez wam przeszkadza?Bedziecie ja rozliczac ze wszystkich znajomosci na tym portalu?Chyba wam sie cos pomylilo
Nana nie przejmuj sie nimi i nie tlumacz sie przed nimi bo one i tak brna na oslep w przekonaniu ze jestes winna-tylko czego winna?Znajomosci z polka75?Jakiej znowu znajomosci Jada ci po bandzie ze jestes falszywa a miedzy soba to co robia?Jedna drugiej dupsko obrabia a na forum i w realu udaja ze sie wielce lubia FALSZ,FALSZ i jeszcze raz FALSZ Napisalam ci nana wiadomosc na priv i nie przejmuj sie nimi bo nie sa warte twoich nerwow a tym bardziej tlumaczenA co napisza o mnie jutro mam gdzies i tobie nana tez radze miej to gleboko w d...Daj sobie spokoj z tymi falszywcami i niech nadal uwazaja ze miedzy nimi nie ma falszuJak mi pokazalas wiadomosci co po sobie za plecami jezdza to mi sie wlosy na glowie zjezyly Powodzenia mamuski w udawaniu przed soba niewinnosci bo jak nana by pokazala co niektore mamuski pisaly do niej o innych to by sie niejedna zdziwila No ale klan mamusiek jest przeciez krystaliczny i bez rys i wszystkie sie bardzo lubia i nie obgaduja jedna drugiej za plecami Myslcie sobie tak dalej mamuski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Sewerynek)
Wiking
Ale wy mamuski jestescie glupie to szok
klocicie sie jak przekupy na targu
toz to tera posmiewisko na mojej norwegii a nie forum dla mam
wszyscy sie z was ryja ze smiechu jakie wy glupie baby
gadajta o kaszkach i pieluchach a nie o pierdolach porozniajacych was
i osmieszajacych wasze forum przed wszystkimi
Poprostu smiech na sali jakie wy wszystkie glupie
I wszystkie zesta tu falszywe jakto baby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA DZIEKI ZA USUNIĘCIE MNIE Z ZNAJOMYCH DZIECINADA NA MAXA !!!!!BRAWO !!!MAM CIĘ DZIEWCZYNO PO DZIURKI W NOSIE JESTEŚ TAK FAŁSZYWA I ZAKŁAMANA ZE GŁOWA MAŁA !!!TAKI BYŁ SPOKÓJ NA FORUM POJAWIŁA SIE NANA I CZAR PRYSŁ ROBISZ ZADYMĘ O NIC POTEM JĘCZYSZ I OFIARĘ LOSU Z SIEBIE ROBISZ GUBISZ SIE W SWOICH KŁAMSTWACH ŻYJ I DAJ INNYM ŻYĆ !!!!!!STARAM SIE OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM TAKICH LUDZI JAK TY NO NIC TYM RAZM MI SIE NIE UDAŁO MIŁEGO DNIA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok