Widze,ze i mnie sie tu czepiacie

To ze nana ze mna pisze tez wam przeszkadza?Bedziecie ja rozliczac ze wszystkich znajomosci na tym portalu?Chyba wam sie cos pomylilo
Nana nie przejmuj sie nimi i nie tlumacz sie przed nimi bo one i tak brna na oslep w przekonaniu ze jestes winna-tylko czego winna?Znajomosci z polka75?Jakiej znowu znajomosci

Jada ci po bandzie ze jestes falszywa a miedzy soba to co robia?Jedna drugiej dupsko obrabia a na forum i w realu udaja ze sie wielce lubia

FALSZ,FALSZ i jeszcze raz FALSZ

Napisalam ci nana wiadomosc na priv i nie przejmuj sie nimi bo nie sa warte twoich nerwow a tym bardziej tlumaczen

A co napisza o mnie jutro mam gdzies i tobie nana tez radze miej to gleboko w d...Daj sobie spokoj z tymi falszywcami i niech nadal uwazaja ze miedzy nimi nie ma falszu

Jak mi pokazalas wiadomosci co po sobie za plecami jezdza to mi sie wlosy na glowie zjezyly

Powodzenia mamuski w udawaniu przed soba niewinnosci bo jak nana by pokazala co niektore mamuski pisaly do niej o innych to by sie niejedna zdziwila

No ale klan mamusiek jest przeciez krystaliczny i bez rys i wszystkie sie bardzo lubia i nie obgaduja jedna drugiej za plecami

Myslcie sobie tak dalej mamuski