Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dla mnie ostatnie rzecz. Bo ja swoje a Ty swoje...

Dowod dowodem, moze nie dotyczy watku tego ale potwierdza cos innego.

Ktos dorosly ktos pisze "znam ja od klotni z tym i z tym" nie mowi ze jej wczesniej nie znal (ja nigdzie nie napisalam ze znalas ja na zywo - wiec dowodow odemnie nie wymagaj). I nie wierze w to ze w momencie kiedy osoba ta i ta pojawiajac sie w watku - ze Tobie wtedy nie powrocilo do pamieci ze juz mialam z nia stycznosc kilka miesiecy temu - totalna glupota, w takie cos moglabym uwierzyc 7 latkowi . Zaprzeczenie faktow.

Dla mnie rozmowa skonczona, bo do co poniektorych nic nie dociera.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No wlasnie do Ciebie nie dotarlo,ze mi z glowy wylecial fakt,ze kiedys i ona miala zbluzgana galerie i napisala Nam o tym wtedy-i mam to niby musiec pamietac????...Dla mnie to tez koniec tematu skoro tego nie rozumiesz,ze tak wlasnie bylo A pozatym skupiacie sie chyba nie na tym problemie i nie na tej osobie co trzeba bo to POLKA75 Wam ublizala a czepiacie sie udowadnianiu mi, czy ja znalam czy nie-to chyba nie bylo i nie jest powodem tego co bylo na forum czyz nie????Nie macie na kim sie wyladowac to sie skupiacie na jakiejs chorej insynuacji czy ja znalam czy nie-to smieszne!!!!
Zamiast sie skupic na tym by znow bylo tu normalnie to znowu mieszacie i szukacie na sile mojej rzekomej winy Tym razem to Wy psujecie atmosfere bo juz po POLCE75 zaczynalo forum powolutku normalniec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Nana, dziwne ze gdy Polka zasmiecala nasze forum, Ty nic jej nie napisalas, dopiero gdy zniknela z forum zalilas sie jaka to na zla, ze zniszczyla fajny temat...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ale jak Polka psula atmosfere na forum, to Ty tez sie dobrze bawilas .

A po za tym nikt nie zarzucil Ci ze znasz ja w realu. Jesli bys wrocila wczesniej i czytala ze zrozumieniem to Kalba tak nie napisala .

Kalba napisał:
Chdzi mi o to ze znacie sie dluzej niz z tej klotni z Daris.

Czy tutaj jest gdzies napisane ze znalyscie sie w realu? Prosze odpowiedz mi na to pytanie. Bo jesli tam jest tak napisane to ja sie musze do okulisty wybrac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A wiesz czemu-bo ja w odroznieniu od Was widzialam,ze jak ktos do Niej sie czepial to ona mu koniecznie musiala odpisac i ublizyc a ze Ty tego nie zauwazylas to Ci sie od Niej dostalo-ot cala tajemnica.A pozatym jak weszlam na forum to sprawdz ile juz sie wczesniej dzialo z jej udzialem Po co mialam wchodzic w dysputy z porabana laska co???????A kto Wam kazal do Niej pisac-gdybyscie zamilkly to nie mialaby komu ublizac Ale Wy ja atakowalyscie i widzialam co sie dzialo.Po co mialam dyskutowac jak wiedzialam,ze i mi sie moze dostac...Z takimi sie nie zaczyna bo to nie ma sensu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ja sie dobrze bawilam czytajac to???A na jakiej podstawie tak sadzisz?W pewnej chwili przyznalam jej po cichu racje ale tylko w jednej sprawie-reszta tez i mnie zniesmaczyla bo ublizala Wam a jedyna moja wina jest to,ze bylam wtedy na tyle rozsadna by sie nie wtracac i poszlam przerabiac zdjecia by je na forum wstawic-zreszta pisalam o tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My na poczatku ja ignorowalysmy... jesli tego nie pamietasz, ale ja ktos ma swoich powiernikow gdzies to miesza dalej - wystarczy ze w jednym sie przyzna racje... a jest to watek dla mam a nie kogos kto nie z tym nic wspolnego - nieprawdaz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Z tym sie zgadzam,ze nie powinna sie w takim forum pokazywac ale tak juz jest,ze kazdy tu moze wejsc i napisac co chce i nic na to nie poradzimyNiby ja mam powiernikow?A gdzie oni niby sa?Jesli mam to sie ciesze Ale jak narazie mam samych wrogow i to za to,ze niby mialam cos wspolnego z POLKA75 Za jej winy ja mam placic-to chyba cos nie wporzadku wzgledem mnie czyz nie??????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Ta dalsza rozmowa chyba naprawde nie ma sensu... Kazda z nas chyba juz wyrobila sobie odpowiednie zdanie i dalsze tlumaczenia sie nie maja jak dla mnie sensu... Proponuje wrocic do temati i skonczyc to zasmiecanie watku...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Sewerynek)
Wiking
Ale wy baby jestescie porabane wszystkie co do jednej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok